Visar 1-25 av 66 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 66 träffar
1
2
3

Mer om Chefsutbildningar

Har du särskilt höga krav på dig själv och din professionella omgivning? Vill du känna dig nöjd med det absolut bästa? Är din tid dyrbar? En chefsutbildning är speciellt för dig som är högsta chef. Det är positivt att utveckla en ledare, men det är ännu bättre att utveckla en organisations ledarskap, i slutändan handlar det om att långsiktigt utveckla organisationen. En chefsutbildningen handlar om att utveckla dig som ledare, ditt ledarskap och framförallt din organisation. 

Vad innehåller en chefsutbildning?

I ditt ledarskap och i din roll som ledare ska du bygga och ge ett värde till din organisation. Som ledare fyller du en roll som betyder att du, tillsammans med ditt team, ska driva det värdeskapande arbetet framåt. Det är avgörande att ditt ledarskap levererar ett värde på alla nivåer, detta bidrar till ett stort engagemang och en samstämmighet kring din organisations mål, det höjer era kunders lojalitet samt förbättrar de ekonomiska resultaten. Under en chefsutbildning har du som chef möjligheten att utveckla din ledarförmåga; det kan vara inom ledarskap, företagsstrategi, förändringsledning eller riskhantering mm. Under utbildningen får du större självinsikt och en ökad säkerhet i din roll som ledare. Du ökar din förmåga att kommunicera samt arbetet med att hantera konflikter som kan uppstå på en arbetsplats. I en chefsutbildningen arbetar man dessutom på sin förmåga att genomföra utvecklingssamtal med anställda, samt viljan att utveckla grupper. Efter utbildningen har du dessutom skapat att nätverk av andra ledare i liknande positioner som du kan utbyta erfarenheter med.

De ekonomiska drivkrafterna sätter allt större press på organisationer och förändringsinitiativen har aldrig varit större. En chefsutbildning kan sträcka sig från bara några dagar upp till ett år. Välj den utbildning som passar just dig och dina behov bäst.

Öppen utbildning: Ta chansen och träffa kollegor från andra branscher och lär er av varandras erfarenheter på en öppen chefsutbildning. Den här typen av utbildning är upplagd med ett antal träffar över en period. På detta sätt har du möjligheten att reflektera och även praktiskt använda dig av dina nya lärdomar under utbildningens gång.

Företagsanpassad utbildning: Utveckla ett koncept efter era behov och önskemål

Det finns ett stort urval av chefsutbildningar, en rekommendation är därför att du först och främst funderar på vad du själv vill få ut. Det handlar ofta om en större investering, både när det gäller tid och pengar. Det är därför viktigt att du får just de kunskaper du behöver och att du är aktivt engagerad i programmet. Ta fram en lista på de saker du vill utveckla i ditt ledarskap, är det något du känner att du framförallt vill uppnå? Något du känner att kanske saknar? Det är välinvesterad tid att ta ett par timmar innan respektive utbildningstillfälle och påminna sig om vad som skedde senast och vad som tas upp härnäst.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Vad ger ett MiLprogram?
MiL Institute

" Jag har blivit tryggare och säkrare som individ och som ledare. Jag har fått lära känna en hel massa fantastiska människor. I mitt ledarskap har jag infört ett antal av de verktyg och metoder. Efter programmet strukturerade jag om hur vi arbetar i ledningsgruppen."
Se vad tidigare kursdeltagare säger

Läs mer
Vässa kompetensen med Hjärtum Ut...

”Bästa utbildning jag varit på, alla kategorier.”

"Nyvunnen kunskap, nya verktyg, bra exempel, dialog, balansen teori-praktik."

 Vilka säger så och om vad?

Läs mer
”Vill du prata efter f.d statsmi...
Snacka Snyggt

70 % tackar nej till ett avancemang i karriären om rollen innebär presentationer inför andra. Jag kan tycka att det är sorgligt att tacka nej baserat på rädslor. Därför har jag alltid tackat ja till saker som skrämmer mig, på gott och ont men mest på gott.

Läs mer
Deltagare om Västsvenska Handels...

"Det här är kursen som verkligen ger grönt kort för mig som VD."

Läs mer om Ann-Sofie och två andra tidigare kursdeltagare!


Läs mer