Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Bättre arbetsmiljö - Diplomerad av Prevent

Malmfältens BolagsKonsult AB
Kort om utbildningen
24 timmar
Nästa tillfälle: Kontakta oss. - Kiruna
Öppen utbildning
   
Gällivare, Kiruna

Kursbeskrivning

Bättre Arbetsmiljö

BAM är en grundläggande arbetsmiljöutbildning som är framtagen av bland annat Svenskt Näringsliv, PTK och LO och speglar arbetsmarknadens parters gemensamma syn om vad grundläggande arbetsmiljökunskap är för någonting. Den ger dig grundläggande arbetsmiljökunskaper och insikter kring hur ett gott arbetsmiljöarbete ska bedrivas. Du får en god förståelse för hur samverkan mellan arbetsgivare, skyddsombud och övriga anställda i arbetsmiljöfrågor bör fungera. I sällskap med andra kursdeltagare får du arbeta med ”fiktiva” problemlösningar. Du får genom praktiska övningar lära dig hur du startar upp, organiserar och underhåller en systematiserad arbetsmiljöpolicy hemma på ditt företag så alla blir nöjda och glada, även Arbetsmiljöverket.


Vad är skillnaden på BAM och SAM?
BAM är namnet på en utbildning medan SAM är en AFS eller föreskrift som Arbetsmiljöverket har publicerat och som ingår i deras författningssamling. SAM är ett arbetsmiljöledningssystem och kan beskrivas som en organisations policy och arbete för att upp nå vissa fastställda mål. Man kan även arbetsmiljöcertifiera sig enligt Systematiskt Arbetsmiljöarbete AFS 2001:1. Naturligtvis så utbildar vi även i SAM.
Utbildningen vänder sig till chefer på alla nivåer: skyddsombud, arbetsmiljö- och säkerhetsansvariga, byggarbetsmiljösamordnare samt alla andra som behöver ha kunskap om hur arbetsmiljöfrågor ska hanteras.

Utbildningen genomförs av Diplomerad instruktör.

Vill du bygga bättre kundrelationer och skapa en trygg arbetsmiljö då är detta utbildningen för er. Vi erbjuder även SAM systematiskt arbetsmiljöutbildning som ett fortsättningssteg. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Chefer och skyddsombud

Examen, diplom m.m.

Kursintyg och omfattning

Efter avslutad kurs erhålls kompetensbevis 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bättre arbetsmiljö - Diplomerad av Prevent, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Malmfältens BolagsKonsult AB

Malmfältens BolagsKonsult AB

Malmfältens BolagsKonsult AB, MBK AB, är ett utbildningsföretag som både anordnar och samordnar utbildningar i hela Sverige.  Vi är godkända instruktörer av Prevent,  MSB, Transportstyrelsen, Brandskyddsföreningen och TYA’s maskin- och truckutbildningar. Utbildningar som vi erbjuder är främst krav- och  säkerhetsutbildningar inom bygg,...


Läs mer om Malmfältens BolagsKonsult AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Malmfältens BolagsKonsult AB


 Visa telefonnummer

Liknande utbildningar