Inga recensioner än

Truckteori online - eTruck

Längd
6 timmar
Nästa kurstillfälle
Distansutbildning se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
6 timmar
Nästa kurstillfälle
Distansutbildning se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

eTruck - Distansutbildning för nya och gamla truckförare

Hur fungerar eTruck?

eTruck är en online-kurs som täcker teoridelen av en truckförarutbildning. Den tar 4-6 timmar att genomföra, och motsvarar A- och B-utbildning enligt TLP 10, den läroplan som gäller i Sverige. Det betyder att den täcker in bland annat ledtruckar, motviktstruckar och skjutstativtruckar.

Kursen varvar fakta med storytelling. Här berättas historien om en arbetsdag då en truckolycka inträffar. Eleverna vet att olyckan kommer att hända, men inte när eller hur. Det gör att de under berättelsens gång försöker ”lösa gåtan” i förväg. Utan att tänka på det övar de sig i att upptäcka och förstå risker, och fundera över hur man undviker dem. Detta tillvägagångssätt ger kunskap och förståelse som sitter.

Hur blir resultatet?

Om du undrar över resultatet när man kör utbildningen på distans, kan du vara helt lugn. Omfattande internationella studier visar att man lär sig mer genom e-lärande än i klassrumsundervisning. Våra instruktörers erfarenhet av eTruck säger precis samma sak. Provresultaten efter avslutat kurs visar dessutom att drygt 90 % klarar nivån för godkänd — en ovanligt hög siffra.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur du kommer igång, detta gäller både dig som är elev eller du som är instruktör. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Distansutbildning

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

eTruck fungerar för både grundutbildning som för repetitionsutbildning. eTruck finns både på svenska och engelska (med svenska lagar och regler). 

Kursinnehåll

eTruck motsvarar A- och B-utbildning enligt TLP 10, den läroplan som gäller i Sverige. Det betyder att den täcker in bland annat ledlyftare, motviktstruckar och skjutstativtruckar. I eTruck finns totalt 8 kapitel och varje kapitel avslutas med övningsuppgifter, där man kan få en fingervisning om vad som kommer på slutprovet. eTruck avslutas med ett slutprov i digital form. 

Fortsatta studier

Efter avslutad eTrucksutbildning genomgår man den praktiska delen av utbildningen, något man kommer överens med sin instruktör om.

Upplägg

Eleven genomför eTruck med tillhörande övningsfrågor och slutprov i sin egen takt online på dator eller surfplatta. Efter avslutad kurs genomförs praktiken efter överenskommelse med instruktören. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Truckteori online - eTruck, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
MA-system Utbildning
Porfyrvägen 14
224 78 Lund

Vi på MA-system Utbildning kan Instruktörsutbildningar!

MA-system Utbildning är Skandinaviens största utbildare av instruktörer inom truck, lift, kran, fallskydd och ansvar. Utbildningen fokuserar på förarnas säkerhet och effektivitet och följer alltid gällande läroplan. Vårt eget förlag producerar det pedagogiska materialet i form av böcker, instruktörsmaterial och...

Läs mer om MA-system Utbildning och visa alla utbildningar.

Highlights