Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Distansutbildning truckteori - eTruck

MA-system Utbildning
Kort om utbildningen
ca 4-6 timmar
Nästa tillfälle: Distansutbildning - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

eTruck

I tider då vi alla ska göra vad vi kan för att minimera risker, passar distansutbildning på truck extra bra. eTruck fungerar för både grundutbildning som repetition.

Hur fungerar eTruck?

eTruck är en online-kurs som täcker teoridelen av en truckförarutbildning. Den tar 4-6 timmar att genomföra, och motsvarar A- och B-utbildning enligt TLP 10, den läroplan som gäller i Sverige. Det betyder att den täcker in bland annat ledtruckar, motviktstruckar och skjutstativtruckar.

Kursen varvar fakta med storytelling. Här berättas historien om en arbetsdag då en truckolycka inträffar. Eleverna vet att olyckan kommer att hända, men inte när eller hur. Det gör att de under berättelsens gång försöker ”lösa gåtan” i förväg. Utan att tänka på det övar de sig i att upptäcka och förstå risker, och fundera över hur man undviker dem. Det ger kunskap och förståelse som sitter.

Hur blir resultatet?

Om du undrar över resultatet när man kör utbildningen på distans, kan du vara helt lugn. Omfattande internationella studier visar att man lär sig mer genom e-lärande än i klassrumsundervisning. Våra instruktörers erfarenhet av eTruck säger precis samma sak. Provresultaten efter avslutat kurs visar dessutom att drygt 90 % klarar godkändnivån — en ovanligt hög siffra.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur du kommer igång, både du som är elev eller du som är instruktör. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

eTruck fungerar för både grundutbildning som repetition.

Kursinnehåll

eTruck motsvarar A- och B-utbildning enligt TLP 10, den läroplan som gäller i Sverige. Det betyder att den täcker in bland annat ledlyftare, motviktstruckar och skjutstativtruckar.

Fortsatta studier

Efter avslutad eTrucksutbildning genomgår man den praktiska delen av utbildningen, något man kommer överens med instruktören om.

Upplägg

Eleven genomför eTruck med tillhörande övningsfrågor och slutprov i sin egen takt online på dator, telefon eller platta. Efter avslutad kurs genomförs praktiken efter överenskommelse med instruktören. 

Certifikat

Truckkort B

Truckkort B används ofta på större lager. Att ta truckkort B tar ofta mellan två till tre dagar. Under utbildningen får du lära dig mer om bland annat hur du ska hantera laster som väger mer än 10 ton som lyfts till höga höjder.

Läs mer om Truckkort B

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Distansutbildning truckteori - eTruck, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

MA-system Utbildning

MA-system Utbildning

MA-system Utbildning ökar effektiviteten och höjer säkerheten

MA-system Utbildning erbjuder ett brett program av utbildningar inom industri, bygg och handel – allt från truckförarkurser, maskin- och säkerhetsutbildningar, till avancerade logistikutbildningar och en ny generation webbutbildning inom truck. Utbildningar som betalar sig snabbt – i högre effektivitet och...


Läs mer om MA-system Utbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MA-system Utbildning

Porfyrvägen 14
224 78 Lund

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Distansutbildning truckteori - eTruck!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 248 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar