Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Öppet till 26 januari 23.59

Recensioner av Linköpings universitet

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Kursdeltagare

Duktig handledare, mycket kompetent. Delar med sig av metodstöd. Bra klimat i gruppen, ingen prestige. Handledare alltid påläst.

Kursdeltagare

Dagarna var mycket lärorika och innehållsrika. Många bra och konkreta tips att ta med sig i behandlingsarbetet.

Kursdeltagare

Absolut! Bra blandning av föreläsning, att föreläsarna visade praktiskt, att vi fick prova praktiskt, att vi fick se material. Bra med hand-outs och mkt bra kvalitet i dessa. Föreläsarna var väldigt samspelta med varandra. Mkt givande också när fam.hemsföräldern deltog och förmedlade sin erfarenhete. Mycket bra, inspirerande där mycket kunskap f...

Visa mer
Kursdeltagare

Kunniga och inspirerande förläsare som har gjort oss medvetna om nya tankar och begrepp. Mycket bra och trevliga kursledare. Intressant litteratur och uppgifter som gett "tuggmotstånd". Trevlig studiegrupp.

Kursdeltagare

Jag är mycket nöjd med utbildning. Jag har fått med mig mycket och vill passa på att hylla Karin som är kursansvarig. Hon har varit kompentent, kunnande och inkännande men samtidigt ställt krav. Jag är mycket nöjd med kursen.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!