Visa utbildning.se som: MobilLife&Career

erbjuder 

LEDARUTVECKLING    COACHING   COACH&MENTORUTBILDNING    WEBBKURSER   KBT    STRESSHANTERING       OUTPLACEMENT

Life & Career är ett psykolog och utbildningsföretag med inriktning på ledarskap, coaching, ledningsgrupputveckling, mentorskap, utbildning för individer, grupper och organisationer. Life & Career heter vi därför att vi arbetar utifrån en helhetssyn på människan.

 Vi erbjuder bla coaching för chefer,karriärcoaching,second opinion, assessment,outplacementstöd, KBT terapi,mindfulness, stresshantering,seminarier&utbildningar.

Vi fokuserar på det personliga ledarskapet i våra program.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med ledare i alla branscher och med  ledningsgruppsutveckling.

Lena Mangell  ägare av Life&Career är legitimerad psykolog, psykoterapeut, KBT, PDT,organisationskonsult,coach,mentor.Hon grundade Life&Career 1999 efter att ha arbetat 10 år på Ericsson. På Ericsson var Lena med om att utveckla Sveriges första interna  karriärcenter 1992 och ta fram en metod för karriärcoaching. Hon är pionjär i Sverige inom coaching och metorskap och har själv coachat ca 3000 personer under 25 år. Lena är utbildad mindfulnessinstruktör.

INDIVIDUELL LEDARUTVECKLING/CHEFSCOACHING

Är du chef och ledare och önskar ett neutralt bollplank för din ledarutveckling och personliga utveckling? Som chef och ledare är man ofta ensam i sin roll.

Lena Mangell är psykolog/coach och terapeut och har arbetat med över 3000 ledare under 25 år.

Boka tid för ett första möte och därefter kan du bestämma om du vill gå ett 6-12 månadersprogram.

Du kan få göra personlighetstester för att få insikt om din ledarstil och dina styrkor.

WEBBKURSER FÖR KARRIÄRUTVECKLING

"Ha ett utvecklingssamtal med dig själv" online

Life&Career erbjuder nu webbkurser ( on -line utbildningar) för personlig utveckling och karriärutveckling. Webbkurserna omfattar interaktiva kapitel med filmer, text,powerpointbilder med ljud och övningar som bidrar till individens utveckling(det är inte bara text utan många olika övningar som leder till resultat)!

En kurs heter "Utvecklingssamtal med dig själv" och en heter " Värderingskompassen".

Du kan köpa kurserna direkt från hemsidan med kort. Om du vill erbjuda dina medarbetare inom företaget, webbkurserna  så gör vi en offert till er.

Gå in på vår hemsida och läs under webbkurser.

COACHUTBILDNING

Career Coach &Mentor Academy  är ackrediterade av EMCC

Career Coach&Mentor Academy är en del av Life&Career som erbjuder utbildningar och kurser inom coaching, karriärutveckling och mentorskap. Vi har under 20 år erbjudit certifiering i karriärcoaching enligt Life & Career-modellen, med stor framgång.

Våra utbildningar inom coaching&karriärcoaching är ackrediterade av EMCC (emccouncil.org).EMCC är en europisk forskningsbaserad intresseorganisation för coacher och mentorer).

Life&Career erbjuder certifiering till coach och karriärcoach på Senior Practitioner nivå och en diplomutbildning på Practitioner nivå samt kurser i coachande ledarskap/förhållningssätt. 

Life & Career har både öppna grupprogram och individuellt anpassade kurser. 

Hos oss får du garanterat hög kvalitet på utbildningen du väljer och du får undervisning och coaching av de bästa lärarna med lång erfarenhet av  psykologi,ledarskap,coaching,karriärutveckling och mentorskap.

Vi har mycket goda referenser.(se recensionerna).

Mentorutbildning.se är en del av Life&Career

MENTORUTBILDNING- 3 dagar (2+1 dag)

Bli en professionell mentor

Vi erbjuder  en diplomutbildning i "Utvecklande mentorskap" för interna och externa mentorer. Utvecklande mentorskap bygger på Professor David Clutterbucks forskning om "developmental mentoring". Lena Mangell har under 20 år erbjudit mentorutbildningar både internt i företag  och i öppna program.

Lena har utbildat chefer  i mentorskap i Jönköpings kommun under 1 år. Mentorskap anses vara en starkt växande marknad internationellt. Olika undersökningar visar att lärandet sker på en djupare nivå via mentorskap och coaching.

 

STRESS &STRESSHANTERING/KBT SAMTAL

PARTERAPI

Om du känner dig stressad,utmattad och behöver få balans igen eller hitta strategier för att förebygga stress,kan vi hjälpa dig med verktyg som tex mindfulness,KBT,psykodynamiskt terapi.

Vi utbildar även inom stress&mindfulness på arbetsplatsen och för ledningsgrupper.

Visa alla utbildningar med Life & Career AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Coaching
Certifierad & diplomerad coach Längd Pris Ort Snittbetyg
EMCC-ackrediterad coachutbildning på Practitioner nivå - Diplomutbildning i coaching och karriärcoaching 1,5 månader Från 27 500 SEK Flera orter (2)
5,0 (1)
EMCC-ackrediterad coachutbildning på Senior Practitioner nivå -Certifierad coach/ karriärcoach 8 månader Från 41 000 SEK Flera orter (2)
4,9 (11)
Ledarskap
Professionell Mentor 3 dagar Från 19 800 SEK Rikstäckande
4,5 (2)
Ledarskapsprogram
Chefscoaching- Individuell ledarutveckling Stockholm
Medarbetar-/ utvecklingssamtal
Utvecklingssamtal med dig själv 5 timmar Från 995 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Life & Career AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Life & Career AB

Sköldungagatan 7
10041 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 15 recensioner.

Arvid
(5)
Kursen har en bra blandning av teori och praktik. Det var utmanande och inte alltid lätt, vilket jag gillar. Kursledaren är kompetent och lär ut på ett lugnt och proffsigt sätt. Jag rekommenderar!
Ann Bäckman
(5)
Lena är en fantastisk, duktig coach, som på ett pedagogiskt sätt hjälper oss igenom kursen. Hon har stor erfarenhet som hon generöst delar med sig av.
Susanne Carlsson
(4)
Ett koncept med en tydlig process som verkligen fungerar. Att kursen är uppbyggd enligt två steg: först uppleva materialet själv och sedan ledan en annan person igenom det samma, är genialiskt. Insikter och praktiserande ger verkliga kunskaper som blir en naturlig det av deltagarens egna verktygslåda. Life&Career modellen med dess begripliga ske...
Visa mer
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Life & Career AB, fyll i dina uppgifter: