Visa utbildning.se som: Mobil

Life & Career AB

Life & Career AB

LIFE&CAREER

erbjuder tjänster&produkter

URVAL    UTVECKLING     UTBILDNING       WEBBKURSER

Life & Career är ett konsult- och utbildningsföretag med inriktning på ledarskap, coaching, ledningsgrupputveckling, mentorskap, utbildning för individer, grupper och organisationer. Life & Career heter vi därför att vi arbetar utifrån en helhetssyn på människan.  Vi erbjuder bla coaching för chefer,karriärcoaching,second opinion, assessment,outplacementstöd, mindfulness, stresshantering,seminarier och utbildningar.

Vi fokuserar på det personliga ledarskapet i våra program. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med ledare och ledningsgruppsutveckling.

WEBBKURSER FÖR KARRIÄRUTVECKLING

Life&Career erbjuder nu ebbkurser ( on -line utbildningar) för personlig utveckling och karriärutveckling. Webbkurserna omfattar  kapitel med filmer, text,powerpointbilder med ljud och övningar som bidrar till individens utveckling.

En kurs heter "Utvecklingssamtal med dig själv" och en heter " Värderingskompassen". Du kan köpa kurserna direkt från hemsidan med kort. Om du vill erbjuda dina medarbetare webbkurserna gör vi en offert till er.

Gå in på vår hemsida och läs under webbkurser.

Lena Mangell  ägare av Life&Career är legitimerad psykolog,organisationskonsult,coach,mentor.Hon grundade Life&Career 1999 efter att ha arbetat 10 år på Ericsson. På Ericsson var Lena med om att utveckla Sveriges första interna  karriärcenter  1992 och ta fram en metod för karriärcoaching. Hon är pionjär i Sverige inom coaching och metorskap och har själv coachat ca 3000 personer under 25 år.

Career Coach &Mentor Academy  är ackrediterade av EMCC

Career Coach&Mentor Academy är en del av Life&Career som erbjuder utbildningar och kurser inom coaching, karriärutveckling och mentorskap. Vi har under 20 år erbjudit certifiering i karriärcoaching enligt Life & Career-modellen, med stor framgång. Våra utbildningar inom karriärcoaching är ackrediterade av EMCC (emccouncil.org) och vi har som enda coachutbildare i Norden erhållit två Quality Awards för våra karriärcoachingutbildningar.

Vi erbjuder en certifiering till coach och karriärcoach på Senior Practitioner nivå och en diplomutbildning på Practitioner nivå (vi är ackrediterade enligt European Mentoring and Coaching Council;s kvalitetskrav). EMCC är en europisk forskningsbaserad intresseorganisation för coacher och mentorer).

Mentorutbildning

Vi erbjuder  en utbildning i "Utvecklande mentorskap" för interna och externa mentorer. Utvecklande mentorskap bygger på Professor David Clutterbucks forskning om "developmental mentoring".

Life & Careers coachingkurser

Life & Career erbjuder både certifieringskurser i coaching/karriärcoaching och coachande mentorskap och kortare kurser i coachande förhållningssätt och coachande ledarskap. Vi har utbildat mer än 2000 personer i den framgångsrika livs och-karriärcoachingmodellen sedan 1992.

Life & Career har både öppna grupprogram och individuellt anpassade kurser. Vi har ett stort nätverk av konsulter som samarbetar i olika projekt. Hos oss får du garanterat hög kvalitet på utbildningen du väljer och du får undervisning och coaching av de bästa lärarna med lång erfarenhet av  ledarskap,coaching,karriärutveckling och mentorskap. Vi har mycket goda referenser.

Visa alla utbildningar med Life & Career AB

Utbildningar - Life & Career AB

Öppen utbildning
Coaching
Certifierad / diplomerad Längd Pris Ort Snittbetyg
EMCC-ackrediterad coachutbildning på Practitioner nivå - Diplomutbildning i coaching och karriärcoaching 1,5 månader 27 500 SEK Stockholm          
(1)
EMCC-ackrediterad coachutbildning på Senior Practitioner nivå -Certifierad coach/ karriärcoach 8 månader 41 000 SEK Stockholm          
(8)
Ledarskap
Professionell Mentor 3 dagar 17 800 SEK Stockholm          
(2)
Ledarskapsprogram
Chefscoaching-executive coaching 3-12 månader Stockholm
E-learning
Ledarskap
Medarbetar-/ utvecklingssamtal
Utvecklingssamtal med dig själv 5 timmar 995 SEK Distans

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Life & Career AB

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Life & Career AB

Life & Career ABSköldungagatan 7
10041 Stockholm

 Visa telefonnummer

Kontakta Life & Career AB

Recensioner

          (5)
Ewa   |   2015-03-16
En riktigt bra utbildning för dig som är coach idag och vill vidare. Här får du lära dig ett effektivt verktyg som verkligen fungerar. Utbildningen blandar praktik och teori. Dessutom får du prova metoden på dig själv under utbildningen. Du utvecklas både som coach och människa. Jag har bara gott att säga :-)
          (5)
Jessica   |   2014-11-10
Efter att ha arbetat som HR-chef under många år ville jag specialisera mig inom coaching och karriärcoaching. Letade länge efter rätt coachutbildning och valde Life&Careers utbildning vilket jag är mycket glad över idag. Utbildningen har djup och är forskningsbaserad vilket är viktigt för mig. Utbildningen gav mig konkreta verktyg att arbeta som...
Visa mer
          (5)
Eva   |   2014-10-07

Logga in som Life & Career AB