Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Lexher AB

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 7 recensioner.

Johan Stridsberg, SHB
Man ska vara medveten om att denna kurs är en online kurs där läraren sitter i Indien och mycket av kursupplevelsen präglas av detta. Det blir mycket innanläsande från de olika sektionerna av kursen, Frågor/Labb support underlättas ej av det långa avståndet till Läraren. Lab/Labb miljön är visserligen genomarbetade men kursen baseras på Red Hat ...
Eva Stenson Kommentar:
Hej Johan! Tack för din feedback, vi har vidarebefordrat informationen till Red Hat. De hälsar att det varit lite varierande engagemang från instruktörerna på online-kurserna. Vi ser fram emot klassrumskurser, förhoppningsvis redan under januari 2022!
Hälsningar,
Eva
Visa mer
Serhan Catana, Handelsbanken
Kursen är bra innehållsmässigt, men läraren verkade läsa dokumentet han delade snarare än att förklara det. Andra saker var bra för mig. Jag
Eva Stenson Kommentar:
Bra att kursen motsvarade förväntningarna innehållsmässigt. Vi har vidarebefordrat feedback om instruktören till Red Hat.
Tack ändå,
Eva
Per-Martin W
Mkt positivt. bra lärare och kurs material(endast några småfel) bra övningar mm
Eva Stenson Kommentar:
Stort tack, Per-Martin! Väldigt uppskattat från Red Hats sida att du tog kursmaterielsändringarna direkt med instruktören så det kunde åtgärdas.
Hälsningar,
Eva
Gunnar Gunnarsson SVK
Läraren var bra använde inte bara kursmaterialet förklarade genom att rita och skrev egna noteringar som han delade med dig.
Eva Stenson Kommentar:
Tack Gunnar!
Det var härligt att höra.
Hoppas vi får nöjet att hjälpa er med fler utbildningar framöver.
Och certifieringar förstås!

Hälsningar,
Eva Stenson, Lexher AB
Fredrik, IPS
Jag gick ingen kurs jag utnyttjade möjligheten att skriva examen via Lexhers remotestudio som jag föredrar före att sätta upp en liknande miljö hemma.
Eva Stenson Kommentar:
Tack Fredrik, ja, hos oss finns ett certifieringsrum där allt är färdigt att bara sätta sig och börja skriva.
På återseende!
Hälsningar,
Eva
Eva
Enkelt och smidigt att boka en utbildning - utmärkt service från Lexher, både med bokning och med hjälp att komma igång. Lätt och snabbt att få svar om/när frågor uppstod.
Jonathan, Internetstiftelsen
Stor eloge till Lexher för all hjälp och allt stöd när jag tog min kurs Red Hat System Administrator I. De var proffsiga och korrekta hela vägen.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!