Visa utbildning.se som: Mobil

Underhåll & service ITU Bas

Lernia
Kort om utbildningen
10 dagar
1 495 SEK exkl. moms
   
Borås, Distans, Hisings Backa, Skövde, Trollhättan

Kursbeskrivning

E-kursen ger dig kunskap om grundläggande underhållsbegrepp och förståelse för normalläget. Du lär dig upptäcka avvikelser och bedöma lämpliga åtgärder vad gäller underhåll och service. Efter utbildningen kan du välja rätt verktyg för uppgiften och utföra operatörsunderhåll enligt kraven inom Industriteknik Bas.

Om utbildningen

Med underhåll menar vi i allmänhet alla aktiviteter som behövs för att ett tekniskt system ska fungera som planerat. Den här företagsutbildningen handlar därför om hur du förhindrar fel, åtgärdar fel och förlänger utrustningens livslängd.

Verktyg för att klara underhållet

Under utbildningen får du bekanta dig med vanliga begrepp och lär dig utföra och dokumentera både förebyggande och akut underhåll och service. Du får med dig praktisk kunskap som du har direkt nytta av i jobbet.

Du lär dig:

  • Praktiskt underhåll
  • Svarvar
  • Skruvförband
  • Tribologi: friktion, nötning, smörjning
  • Grundläggande el
  • Dagligt underhåll
  • Vanliga begrepp

Hur går utbildningen till?

Underhåll & service ITU Bas är en helt digital utbildning på Lernias lärportal. Vid bokningen får du kontaktuppgifter till din kursledare, så att ni gemensamt kan bestämma när du vill starta din kurs. Du går själv igenom utbildningens teoretiska moduler i lärportalen, när det passar dig. Här finns texter, filmer och övningsfrågor. Du kan pausa mellan kursens olika moduler och återkomma senare om du behöver. Din yrkeskunniga kursledare guidar dig på distans och svarar även på dina frågor via mejl och telefon. Kursledaren säger till om det är delar du eventuellt behöver repetera för att kunna uppfylla kraven för en framtida validering inom Industriteknik Bas. E-kursen avslutas med ett digitalt kunskapstest.

För vem?

E-kursen Underhåll & service ITU Bas vänder sig till dig inom industrin som behöver grundläggande kunskaper och praktiska verktyg för att sköta underhåll. Utbildningen ger dig en av de tio kompetenser som krävs för validering inom Industriteknik Bas.

Vilka förkunskaper krävs?

Du behöver behärska svenska. Inga andra förkunskaper krävs för att gå den här företagsutbildningen.

Fungerar e-kursen på både dator och läsplatta?

Vi rekommenderar att du går kursen på dator, PC eller Mac. Kursen fungerar bäst på Google Chrome eller Firefox.

Kursstart och få mer information

För aktuella kursstarter, kontakt Lernia Tech via en intressanmälan

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Underhåll & service ITU Bas, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Lernia


Företagsutbildning med oss på Lernia

Näringslivet i Sverige verkar idag på en mycket konkurrensutsatt marknad där det hela tiden pågår förändringar som man som företag måste lära sig att anpassa sig till. Det är mycket man ska förhålla sig till, både som chef och som...


Läs mer om Lernia och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Lernia

Instrumentvägen 31
126 53 Stockholm Örnsberg

 Visa telefonnummer
www.lernia.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Underhåll & service ITU Bas!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Underhåll & service ITU Bas från Lernia, fyll i dina uppgifter: