Visa utbildning.se som: Mobil

Medicin 1

Lernia
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Löpande, kontakta oss - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

I kursen Medicin 1 lär du dig om människans fysiska, psykiska och sociala förutsättningar vid hälsa och ohälsa. Vi läser om orsaker, symtom, diagnoser, behandlingar samt vård och omsorg vid olika sjukdomar.

Om utbildningen

Människans fysiska, psykiska och sociala förutsättningar

I kursen Medicin 1 lär du dig om människans fysiska, psykiska och sociala förutsättningar vid hälsa och ohälsa. Vi läser om orsaker, symtom, diagnoser, behandlingar samt vård och omsorg vid olika sjukdomar. Vi går även igenom hur man kan agera vid akuta sjukdomar och skador.

Lär dig observera och rapportera förändringar

Du lär dig hur du bättre kan observera och rapportera förändringar i patienters hälsotillstånd och vi går även igenom medicinsk ordkunskap och terminologi. Första hjälpen och HLR (hjärtlungräddning), är en del av kursen.

Utbildning på distans

Alla våra kurser sker på distans och finns tillgängliga i vår digitala lärportal. Du som kursdeltagare lämnar in bedömningsuppgifter som sedan rättas av din lärare. Tack vare distansupplägget går kursen till exempel utmärkt att kombinera med andra studier eller jobb.

Intyg och betyg

Som privatperson kommer du att få ett intyg efter godkänd kurs. För att få ett betyg behöver du som privatperson kontakta din hemkommuns vuxenutbildning och be om att få göra en prövning. Genom att göra en prövning hos kommunen kan du få ett betyg på din kurs. 

För vem?

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta inom vården men saknar Medicin 1.

Förkunskaper

Du behöver ha betyg i svenska eller svenska som andraspråk på grundskolenivå. Datorvana och förmåga att arbeta självständigt är också en förutsättning för att klara att läsa på distans.

Kursstart och få mer information

För aktuella kursstarter, kontakt Lernia Tech via en intressanmälan

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Medicin 1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Lernia

Lernia


Företagsutbildning med oss på Lernia

Näringslivet i Sverige verkar idag på en mycket konkurrensutsatt marknad där det hela tiden pågår förändringar som man som företag måste lära sig att anpassa sig till. Det är mycket man ska förhålla sig till, både som chef och som...


Läs mer om Lernia och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Lernia

Instrumentvägen 31
126 53 Stockholm Örnsberg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Medicin 1!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören