Visa utbildning.se som: Mobil

Livsmedelshygien

Lernia
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Löpande, kontakta oss - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Arbetar du med livsmedelshantering inom butik, restaurang, kommun eller landsting? Nu kan du som är anställd i ett företag eller organisation gå två olika delkurser inom grundläggande hygien och egen kontroll enligt HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

Om utbildningen

Om kursen

Att ha kunskap om livsmedelshygien med inriktning på HACCP-system gynnar alla livsmedelsföretagare då det ger en bättre kontroll över risker och faror i verksamheten och i hanteringen av livsmedel. Antalet livsmedelsföretag som förordning (EG nr 852/2004) vänder sig till är stort, och mångfalden av livsmedelsprodukter och metoder för livsmedelsframställning är stor.

Lernias inriktning

Lernia har utvecklat ett kursinnehåll med inriktning på allmänna råd om utveckling och tillämpning av HACCP. Vi genomför dessa utbildningar separat som öppna utbildningar eller anpassade för ett företag:

  • Grundläggande hygien, 1 dag
  • Egen kontroll enligt HACCP, 1 dag

För vem?

Kursen vänder sig till dig som arbetar med säker livsmedelshantering inom exempelvis butiker, restauranger, kommuner och landsting.

Vad leder utbildningen till?

Efter utbildningen och godkänt prov utfärdas ett intyg.

Behörighet

Det krävs inga särskilda förkunskaper.

Hur går utbildningen till?

Vi har två olika inriktningar. Du väljer din inriktning beroende på egna erfarenheter av ämnet.

Innehåll Grundläggande hygien

  • Personlig hygien
  • Arbetsplatsens hygien
  • Mikrobiologi
  • Livsmedelslagen

Innehåll Egenkontroll enligt HACCP

  • Livsmedelslagen
  • 7 principer
  • Faroanalys
  • Dokumentation

Kursstart och få mer information

För aktuella kursstarter, kontakt Lernia Tech via en intressanmälan

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Livsmedelshygien, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Lernia

Lernia


Företagsutbildning med oss på Lernia

Näringslivet i Sverige verkar idag på en mycket konkurrensutsatt marknad där det hela tiden pågår förändringar som man som företag måste lära sig att anpassa sig till. Det är mycket man ska förhålla sig till, både som chef och som...


Läs mer om Lernia och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Lernia

Instrumentvägen 31
126 53 Stockholm Örnsberg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Livsmedelshygien!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören