Visa utbildning.se som: Mobil

Begränsad auktorisation, B (tidigare BB1)

Lernia
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Löpande, kontakta oss - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Utbildningen för begränsad auktorisation består av två gymnasiekurser och gäller för elinstallationsarbete på lågspänningsanläggningar begränsat till arbete i befintlig gruppledning.

Om utbildningen

Hur går utbildningen till?

Kurserna innehåller både teori och praktiska övningar. Genomförandetiden kan variera, beroende på enskilda individers förutsättningar. Utbildningen förutsätter att du studerar "hemma" motsvarande ca 15 dagar utöver tiden hos oss som är lärarledd. I utbildningen ingår det 3 dagars praktiska övningar på plats hos oss. Önskar man fler dagar att genomföra de praktiska momenten på, tillkommer det en kostnad på 3000 SEK exkl. moms per dag.

Har du någon av kurserna sedan tidigare så kan du tillgodoräkna dig dessa efter att du visat upp betyg på denna för oss. Efter avslutad och godkänd utbildning får du ett betyg av oss.

Auktorisation B

För att erhålla auktorisation B hos Elsäkerhetsverket krävs teoretisk utbildning samt att du förvärvat praktik på lågspänningsanläggningar under sammanlagt två år, varav en sammanhängande period om minst ett år. Du måste ha jobbat under någon som har minst den nivån i auktorisation som du själv kommer att söka.

När du sedan skickat in din ansökan till Elsäkerhetsverket och erhållit auktorisationen har du rätt att genomföra och ansvara för arbeten som regleras i ELSÄKFS 2017:3 för denna auktorisation.

 Länk: Så ansöker du om auktorisation

Kursstart och få mer information

För aktuella kursstarter, kontakt Lernia Tech via en intressanmälan

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Begränsad auktorisation, B (tidigare BB1), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Lernia

Lernia


Företagsutbildning med oss på Lernia

Näringslivet i Sverige verkar idag på en mycket konkurrensutsatt marknad där det hela tiden pågår förändringar som man som företag måste lära sig att anpassa sig till. Det är mycket man ska förhålla sig till, både som chef och som...


Läs mer om Lernia och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Lernia

Instrumentvägen 31
126 53 Stockholm Örnsberg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Begränsad auktorisation, B (tidigare BB1)!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören