Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Utveckling av Grupp och Ledare (UGL)

Snittbetyg: 5

Baseras på 41 recensioner.

Micke Holmberg Oneco
(5)
Denna utbildning borde alla gå som ska ha ett ledaransvar oavsett om det är en chefsroll eller som projektledare. Man får helt enkelt veta varför man är som man är och varför man agerar på ett visst sätt i visa situationer. Sen blir det ju inte sämre av att man har lyckats knyta till sig de bästa ledarna för utbildningen. "MickeNina#
Simon Fors, E.ON Energidistribution AB
(5)
En oerhört givande och lärorik vecka som kursledarna lagt upp i en bra mix av teori och praktik. Förvånande hur mycket det går att lära sig på bara en vecka. Jag kom tillbaka med nya verktyg och insikter som jag alltid kommer att bära med mig.
Hanna Johansson, Region Kalmar län
(4)
En väl investerad vecka med många goda insikter under och efter kursen. En veckas fördjupad utveckling som jag bär med mig hela livet!
Lina Kindlund, Karlskrona Simsällskap
(5)
En mycket givande kurs som gav många tankeställare och utmaningar. Riktigt duktiga kursledare som tog hand om oss på ett väldigt bra sätt.
Mikael Häll ESSIQ AB
(5)
Tackar för en mkt lärorik vecka på Ronneby Brunn. Grymma coacher som handledde oss veckan i genom. Trodde inte att man skulle lära känna sina gruppmedlemmar på djupet vilket man gjorde. Jag har fyllt på min kompetensportfölj med många bra verktyg.
Dan Forsberg, Elfa Doors AB
(5)
En upplevelserik vecka med många nya erfarenheter både om mig själv och om andra. Kan varmt rekommendera till alla. Ett stort tack till handledare men framför allt ett stort tack till alla deltagare som var med och förgyllde denna veckan.
Martin Persson, E.ON AB
(5)
Kursen tar med en på en inre resa som man aldrig kommer glömma. Du utvecklas inte bara som ledare utan även som människa.
Lucas, Trelleborg Sealing Solution
(5)
Det har varit otroligt rolig att komma varandra så nära på endast 5 dagar, trodde inte man kunde få sådan tillit till nya människor på så kort tid. Sedan att jag har förstått hur jag själv ska förstå hur jag funderar är en mäktig upplevelse och jag kände att jag har blivit stark i mig själv! Jag är väldigt spänd på hur jag ska utveckla detta på ...
Visa mer
Enskild Firma Johanna Tell
(5)
En mycket givande kursvecka som jag verkligen tror leder till förändring både i privata och yrkesmässiga livet
Roger Walde, Kalmar Vatten
(5)
Efter en intensiv och känslofylld vecka fick jag inte bara ny insikter om hur jag, människan och grupper fungerar. Jag såg också den enorma styrkan i att ta sig förbi konflikter och skapa ett team. Tack till våra fantastiska handledare och tack för att jag fick bli en del av en så underbart stark grupp.
Thomas Ek, Halmstads kommun
(5)
Då jag aldrig gått någon utbildning i ledarskap hade inga för kunskaper alls, mer än livet i sig själv fick större självkännedom. och även hur grupper fungerar.WOW
Ewe Strandhag, TRR
(5)
Detta är helt klart en kurs som berör och förändrar ledarskapet och personen bakom ledaren. Jag har helt klart fått ökad förståelse för ledarskapets utmaningar och konkreta verktyg för att utöva ett effektiv ledarskap. Stort tack till alla deltagare och handledare som vbarit aktiva under kursen.
Jessica Lindgren, Landstinget Kalmar län
(5)
En annorlunda och mycket givande utbildning! För att få ut maximalt av utbildningen behöver man sänka fasaden och våga ge av sig själv men också våga utmana sina tankar och invanda beteenden. Jag åkte hem efter utbildningsveckan med många viktiga insikter samt stärkt i mig själv och mitt ledarskap.
Titi Oyedeji, Consat Engineering AB
(5)
Vilken upplevelse, jag känner mig så stärkt och ödmjuk. Detta är det bästa som hänt mig och jag önskar att alla fick chansen att gå UGL. Handledarna var så bra, starka, mjuka och otroligt professionella.
Patrik Gertsson, RörKraft Automation Syd AB
(5)
En intensiv utbildningsvecka där jag lärde mig mycket om gruppers utveckling och dynamik. Men det som gav ett mervärde var verkligen att man fick gräva djupt i sig själv vilket gav en ökad självkännedom. Fantastiska kursledare och underbara kurskamrater var pricken över i:et.
Charlotta Wemme Dehlin, Burlövs kommun
(5)
UGL-veckan är intensiv och omtumlande, men ger så mycket mer än alla andra teoretiska ledarskapsutbildningar jag har varit på. Trygga och duktiga handledare som lotsar deltagarna i en resa till insikt!
Henrik Torvaldsson, NKT HV Cables AB
(5)
Kursens upplägg bjuder in till intensiv utveckling av din förståelse för såväl gruppdynamik som för hur olika individer fungerar i grupp, inklusive dig själv. Så länge man själv är öppen för att hänge sig till utbildningen i syfte att lära så kommer man garanterat att få värdefulla insikter under kursens gång.
Malin Andersson, Sigma Technology Information
(5)
Missa inte denna kurs! Lärt mig otroligt mycket som jag kommer att ha användning för både privat och i arbetslivet. Det enda jag ångrar är att jag inte gått den tidigare.
Margaretha Håkansson
(5)
Den här utbildning upplevde jag som väldigt givande och utvecklande. Fick på ett väldigt bra vis uppleva hur grupputveckling kan ske om ledaren guidar gruppen framåt. Det är krävande dagar men alla som är beredda att utmana sig själ och sina värderingar om hur grupper och ledare skall agera i situationer skall absolut gå denna utbildning. Per...
Visa mer
Eva Henrell, Region Skåne
(5)
En oerhört lärorik vecka som jag alltid kommer att ha med mig. Önskar att jag hade gått den tidigare. Stärkte mig själv och den bild jag har på mitt ledarskap.
Karl-Johan Askevik Kalmar Energi
(5)
Mycket lärorik och givande utbildning som verkligen utmanar ditt sätt att se på dig själv och andra. En väldigt tuff men oerhört givande utbildning.
Karolina Rönning, Trelleborg Sealing Solution, Kalmar
(5)
Den här veckan kommer jag sent glömma! Har fått många bra verktyg som jag kommer ha nytta utav i arbetslivet och privatlivet. Lärde känna massa nytt om mig själv och hur jag funkar i olika situationer. Rekommenderar verkligen denna utbildning!
Martin Kemi, Karlshamns Kommun
(5)
Kan varmt rekommendera kursen och utbildarna
Emelie Hilm, Roxtec International AB
(5)
Utbildningen och dess ledare skapar en bra plattform för personlig utveckling men det kommer att bero på dig som deltagare att hänge dig materialet och våga. Ju mer du delar med dig av dig själv desto bättre insikter och resultat tar du med dig i ditt privat- och arbetsliv.
Love Månsson, Skånetrafiken
(5)
Mycket givande upplevelsebaserad kurs. Jag fick kunskap och insikter både om mig själv, och om gruppdynamik och ledarskap. Väldigt trevliga och kunniga handledare.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!