Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Utveckling av Grupp och Ledare (UGL)

Snittbetyg: 5

Baseras på 50 recensioner.

Khan Lessebo Kommun
En bra och lärorik utb, jag tycker att hela upplägget var ganska unik och rolig.
Mila Naghibian, Scania
En intensive 5-dagars kurs, varje halv dag upptäckte jag något nytt och detta även fortsatte efter att veckan var slut. Jag fick kursmaterial med detaljer men egen papper och och penna är den andra halvan av inlärningen. Kursen är informations- och övningstätt därför ska du ha någorlunda lätt vecka innan och efter kursen. Jag är mycket nöjd.
Lena Haaga Hammar, Västerviks Kommun
Jättebra kurs gott om tid för övningarna, ingen stress.
Emil Nilsson, Försvarsmakten
Utmanande utbildning som gav mig fantastiska verktyg som jag bär med mig. Bra balans mellan teori och praktik på den 5 dagar långa utbildningen.
Magnus Larsson, Västerviks kommun
Tack för en omtumlande vecka som givit mig mer verktyg i mitt ledarskap framåt. Tack även till mina kurskamrater. Bästa UGL gruppen!!
Mathias Hagsér, Norden Machinery AB
En mycket bra och utvecklande vecka, där praktik och övningar vävs ihop med teori på ett spännande och utmanande sätt. Med fokus på här och nu, i en helt ny grupp, får man se gruppen utvecklas och själv vara en del av verktygen. Handledarna var grymma.
Roger Henriksson, Iver AB
Teori och praktik möts på ett mycket bra sätt och har sällan haft lika många aha upplevelser som under denna vecka. Rekommenderas starkt!
Hawazen Saghir, Karlshamns kommun
En otroligt givande och utvecklande utbildning med kompetenta och lyhörda handledare där man som deltagare ges möjligheten att utvecklas både inom sig själv och tillsammans med andra. Jag rekommenderar alla, som i framtiden ska, eller idag jobbar inom ledarpositioner att gå UGL.
Magnus Lindoffsson, Karlskrona Kommun
Bra grundkurs för ett bättre ledarskap, ger bra verktyg och insikter.
Micke Holmberg Oneco
Denna utbildning borde alla gå som ska ha ett ledaransvar oavsett om det är en chefsroll eller som projektledare. Man får helt enkelt veta varför man är som man är och varför man agerar på ett visst sätt i visa situationer. Sen blir det ju inte sämre av att man har lyckats knyta till sig de bästa ledarna för utbildningen. "MickeNina#
Simon Fors, E.ON Energidistribution AB
En oerhört givande och lärorik vecka som kursledarna lagt upp i en bra mix av teori och praktik. Förvånande hur mycket det går att lära sig på bara en vecka. Jag kom tillbaka med nya verktyg och insikter som jag alltid kommer att bära med mig.
Hanna Johansson, Region Kalmar län
En väl investerad vecka med många goda insikter under och efter kursen. En veckas fördjupad utveckling som jag bär med mig hela livet!
Lina Kindlund, Karlskrona Simsällskap
En mycket givande kurs som gav många tankeställare och utmaningar. Riktigt duktiga kursledare som tog hand om oss på ett väldigt bra sätt.
Mikael Häll ESSIQ AB
Tackar för en mkt lärorik vecka på Ronneby Brunn. Grymma coacher som handledde oss veckan i genom. Trodde inte att man skulle lära känna sina gruppmedlemmar på djupet vilket man gjorde. Jag har fyllt på min kompetensportfölj med många bra verktyg.
Dan Forsberg, Elfa Doors AB
En upplevelserik vecka med många nya erfarenheter både om mig själv och om andra. Kan varmt rekommendera till alla. Ett stort tack till handledare men framför allt ett stort tack till alla deltagare som var med och förgyllde denna veckan.
Martin Persson, E.ON AB
Kursen tar med en på en inre resa som man aldrig kommer glömma. Du utvecklas inte bara som ledare utan även som människa.
Lucas, Trelleborg Sealing Solution
Det har varit otroligt rolig att komma varandra så nära på endast 5 dagar, trodde inte man kunde få sådan tillit till nya människor på så kort tid. Sedan att jag har förstått hur jag själv ska förstå hur jag funderar är en mäktig upplevelse och jag kände att jag har blivit stark i mig själv! Jag är väldigt spänd på hur jag ska utveckla detta på ...
Visa mer
Enskild Firma Johanna Tell
En mycket givande kursvecka som jag verkligen tror leder till förändring både i privata och yrkesmässiga livet
Roger Walde, Kalmar Vatten
Efter en intensiv och känslofylld vecka fick jag inte bara ny insikter om hur jag, människan och grupper fungerar. Jag såg också den enorma styrkan i att ta sig förbi konflikter och skapa ett team. Tack till våra fantastiska handledare och tack för att jag fick bli en del av en så underbart stark grupp.
Thomas Ek, Halmstads kommun
Då jag aldrig gått någon utbildning i ledarskap hade inga för kunskaper alls, mer än livet i sig själv fick större självkännedom. och även hur grupper fungerar.WOW
Ewe Strandhag, TRR
Detta är helt klart en kurs som berör och förändrar ledarskapet och personen bakom ledaren. Jag har helt klart fått ökad förståelse för ledarskapets utmaningar och konkreta verktyg för att utöva ett effektiv ledarskap. Stort tack till alla deltagare och handledare som vbarit aktiva under kursen.
Jessica Lindgren, Landstinget Kalmar län
En annorlunda och mycket givande utbildning! För att få ut maximalt av utbildningen behöver man sänka fasaden och våga ge av sig själv men också våga utmana sina tankar och invanda beteenden. Jag åkte hem efter utbildningsveckan med många viktiga insikter samt stärkt i mig själv och mitt ledarskap.
Titi Oyedeji, Consat Engineering AB
Vilken upplevelse, jag känner mig så stärkt och ödmjuk. Detta är det bästa som hänt mig och jag önskar att alla fick chansen att gå UGL. Handledarna var så bra, starka, mjuka och otroligt professionella.
Patrik Gertsson, RörKraft Automation Syd AB
En intensiv utbildningsvecka där jag lärde mig mycket om gruppers utveckling och dynamik. Men det som gav ett mervärde var verkligen att man fick gräva djupt i sig själv vilket gav en ökad självkännedom. Fantastiska kursledare och underbara kurskamrater var pricken över i:et.
Charlotta Wemme Dehlin, Burlövs kommun
UGL-veckan är intensiv och omtumlande, men ger så mycket mer än alla andra teoretiska ledarskapsutbildningar jag har varit på. Trygga och duktiga handledare som lotsar deltagarna i en resa till insikt!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!