Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Utveckling av Grupp och Ledare (UGL)

Snittbetyg: 5

Baseras på 33 recensioner.

Enskild Firma Johanna Tell
(5)
En mycket givande kursvecka som jag verkligen tror leder till förändring både i privata och yrkesmässiga livet
Roger Walde, Kalmar Vatten
(5)
Efter en intensiv och känslofylld vecka fick jag inte bara ny insikter om hur jag, människan och grupper fungerar. Jag såg också den enorma styrkan i att ta sig förbi konflikter och skapa ett team. Tack till våra fantastiska handledare och tack för att jag fick bli en del av en så underbart stark grupp.
Thomas Ek, Halmstads kommun
(5)
Då jag aldrig gått någon utbildning i ledarskap hade inga för kunskaper alls, mer än livet i sig själv fick större självkännedom. och även hur grupper fungerar.WOW
Ewe Strandhag, TRR
(5)
Detta är helt klart en kurs som berör och förändrar ledarskapet och personen bakom ledaren. Jag har helt klart fått ökad förståelse för ledarskapets utmaningar och konkreta verktyg för att utöva ett effektiv ledarskap. Stort tack till alla deltagare och handledare som vbarit aktiva under kursen.
Jessica Lindgren, Landstinget Kalmar län
(5)
En annorlunda och mycket givande utbildning! För att få ut maximalt av utbildningen behöver man sänka fasaden och våga ge av sig själv men också våga utmana sina tankar och invanda beteenden. Jag åkte hem efter utbildningsveckan med många viktiga insikter samt stärkt i mig själv och mitt ledarskap.
Titi Oyedeji, Consat Engineering AB
(5)
Vilken upplevelse, jag känner mig så stärkt och ödmjuk. Detta är det bästa som hänt mig och jag önskar att alla fick chansen att gå UGL. Handledarna var så bra, starka, mjuka och otroligt professionella.
Patrik Gertsson, RörKraft Automation Syd AB
(5)
En intensiv utbildningsvecka där jag lärde mig mycket om gruppers utveckling och dynamik. Men det som gav ett mervärde var verkligen att man fick gräva djupt i sig själv vilket gav en ökad självkännedom. Fantastiska kursledare och underbara kurskamrater var pricken över i:et.
Charlotta Wemme Dehlin, Burlövs kommun
(5)
UGL-veckan är intensiv och omtumlande, men ger så mycket mer än alla andra teoretiska ledarskapsutbildningar jag har varit på. Trygga och duktiga handledare som lotsar deltagarna i en resa till insikt!
Henrik Torvaldsson, NKT HV Cables AB
(5)
Kursens upplägg bjuder in till intensiv utveckling av din förståelse för såväl gruppdynamik som för hur olika individer fungerar i grupp, inklusive dig själv. Så länge man själv är öppen för att hänge sig till utbildningen i syfte att lära så kommer man garanterat att få värdefulla insikter under kursens gång.
Malin Andersson, Sigma Technology Information
(5)
Missa inte denna kurs! Lärt mig otroligt mycket som jag kommer att ha användning för både privat och i arbetslivet. Det enda jag ångrar är att jag inte gått den tidigare.
Margaretha Håkansson
(5)
Den här utbildning upplevde jag som väldigt givande och utvecklande. Fick på ett väldigt bra vis uppleva hur grupputveckling kan ske om ledaren guidar gruppen framåt. Det är krävande dagar men alla som är beredda att utmana sig själ och sina värderingar om hur grupper och ledare skall agera i situationer skall absolut gå denna utbildning. Per...
Visa mer
Eva Henrell, Region Skåne
(5)
En oerhört lärorik vecka som jag alltid kommer att ha med mig. Önskar att jag hade gått den tidigare. Stärkte mig själv och den bild jag har på mitt ledarskap.
Karl-Johan Askevik Kalmar Energi
(5)
Mycket lärorik och givande utbildning som verkligen utmanar ditt sätt att se på dig själv och andra. En väldigt tuff men oerhört givande utbildning.
Karolina Rönning, Trelleborg Sealing Solution, Kalmar
(5)
Den här veckan kommer jag sent glömma! Har fått många bra verktyg som jag kommer ha nytta utav i arbetslivet och privatlivet. Lärde känna massa nytt om mig själv och hur jag funkar i olika situationer. Rekommenderar verkligen denna utbildning!
Martin Kemi, Karlshamns Kommun
(5)
Kan varmt rekommendera kursen och utbildarna
Emelie Hilm, Roxtec International AB
(5)
Utbildningen och dess ledare skapar en bra plattform för personlig utveckling men det kommer att bero på dig som deltagare att hänge dig materialet och våga. Ju mer du delar med dig av dig själv desto bättre insikter och resultat tar du med dig i ditt privat- och arbetsliv.
Love Månsson, Skånetrafiken
(5)
Mycket givande upplevelsebaserad kurs. Jag fick kunskap och insikter både om mig själv, och om gruppdynamik och ledarskap. Väldigt trevliga och kunniga handledare.
Ashfaq Taimor, Kraftringen
(5)
En kurs fullproppat med aha- och wow-upplevelser. Du lär känna dig själv samtidigt som du får en bra grund att stå på när det gäller teorin.
Johan Becker, Kalmar Energi Värme AB
(5)
En fantastisk upplevelse som alla ledare borde testa på. Att få möjlighet genom både upplevelse och lite teori förstå gruppers utveckling. Lär sig mycket om sig själv. Micke och Tony är "grymma" handledare. Rekommenderar starkt denna utbildning.
Linda Andersson, Region Skåne
(5)
En upplevelsebaserad utbildning som gett mig insikt i hur ens personliga utveckling hänger samman med en som medarbetare, ledare samt hela arbetsgruppens utveckling och prestationsmöjligheter. Jag har fått många verktyg med hem för vidare arbete. Fantastiska handledare (Micke och Tony) och en toppenkurs som alla borde gå!
Ernad Alic Produktionsansvarig Trelleborg Sealing Solutions Kalmar AB
(5)
Kursen gav mig en ökad förståelse för grupputveckling och vilka faser man går igenom. Jag skulle rekommendera att alla går UGL kursen. Speciellt rekommenderar jag personer som har mycket kontakt med andra människor i sitt arbete. Att gå igenom denna kurs tillsammans med med 8 fantastiska människor gav mig en djupare insikt om mig själv
Jan Eriksson, Cygate AB
(5)
Denna utbildning ger en djup kunskap I ledarskap och gruppdynamik. Teori blandat med pratiska övningar ger en heltäckande förståelse. Är man dessutom intresserad av personliga insikter är kursen perfekt.
Johan Krantz, Växjö kommun
(5)
En mycket intressant och lärorik utbildning som verkligen kan rekommenderas. Kursen var välplanerad och de kursansvariga mycket kompetenta. Detta är en kurs för dig som vill få mer insikter om dig själv, ditt ledarskap och hur du fungerar i arbetsgruppen. Detta var den enskilt bästa kompetensutveckling som jag genomfört.
John Lahander, Polypeptide AB
(5)
Fantastisk kurs med två härliga handledare Micke & Tony, En hel del aHa upplevelser blev det. Kan inget annat än rekommendera kursen.
Mats-Ola Nimgård, FordonsData Nordic AB
(5)
Otroligt givande kurs! Upplevelsebaserat lärande ger otroligt mycket. Ökade min självinsikt mycket och fick med mig både teoretiska och praktiska redskap att utveckla mig själv och de grupper jag är en del av.
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!