Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Kort om utbildningen
Enligt överrenskommelse
Nästa tillfälle: Enligt överrenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Engelska, Svenska

Kursbeskrivning

Projektmedarbetare

Som projektmedarbetare utför du stora delar av arbetet i projekten enligt den plan som du har varit med och arbetat fram tillsammans med projektledaren. Tydlig arbetsledning och tydliga roller kännetecknar framgångsrika projekt. Projektledaren och projketmedatbetare delar på ansvaret att skapa en bra teamkänsla.

Hur gör man för att lyckas och hur kan gruppen själva ta fram de viktiga mätetalen på de mjuka värdena som man mäter kontinuerligt. Vilka förväntningar kan projektledaren ställa på sina projektmedarbetare? Vilka förväntningar kan projektmedarbetare ställa på sin projektledare?

projektmedarbetareUtbildningsmetod

Utbildningen till projektmedarbetare utgår från kundens behov och vilka effekter de vill uppnå. Utifrån detta går vi igenom hela projektprocessen, det kan vara den egna eller en generisk modell som vi tillhandahåller. Projektmedarbetare involveras oftast redan vid planeringen av projektet. Vad ska vara gjort innan planeringen genomförs och hur ser planeringsprocessen ut? Vi ger hela strukturen och belyser noggrant de viktiga delarna i planeringen som är grunden för ett lyckat projekt. Vi varvar teori och praktik i hela utbildningen för att skapa en dynamiskt och rolig utbildning.

Företagsanpassade utbildningar för projektmedarbetare genomförs i hela Sverige.

Läs mer och anmäl dig till någon av våra utbildningar här.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Projektmedarbetare är utbildningen för dig som vill förstå projektprocessen och kunna arbeta i projekt. Du lär dig vilka ansvarsområden du har och vilka krav du kan ställa på projektledaren.

Kursinnehåll

Projektmedarbetare

• Vad är ett projekt, vi går noggrant igenom hela processens
alla delar
• Uppdragsbeskrivning
• Projektomfattning
• Projektprocessens olika delar, roller och ansvar
• Projektplanering
• Osäkerhetshantering (Risker och Möjligheter)
• Vad måste vara klart innan projektet startar genomförandet
• Styrning av projektets alla ingående delar kopplat till
medarbetarna
• Rapportering
• Ledarskap och beteendekompetens på utbildningar
som är på 2 dagar eller fler

Investering

Vänligen kontakta oss för prisinformation.

Examen, diplom m.m.

Som projektmedarbetare erhåller du även ett värdebevis under utbildningen som ger dig fri support från dina lärare under och efter utbildningen, både inom ledarskap och projekt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektmedarbetare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Metodik

Vi är inte störst, men förmodligen bäst i Sverige på projektledarutbildningar. Detta grundar vi på ett medelbetyg på 4.8 av 5 möjliga, från de 447 kursdeltagare som gått våra utbildningar. Vår lärarkonstellation har tillsammans utbildat över 5000 projektledare. Kursdeltagarna kommer...


Läs mer om Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

Almvägen 13
372 53 Kallinge

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Projektmedarbetare från Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Projektmedarbetare!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 452 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Varför uppfinna hjulet varje gån...

Arbetar ni i projekt men saknar kontroll och struktur? Ledarskap och Projekthantering i Sverige AB strävar efter att alla medarbetare, oavsett nivå, ska kunna hantera olika typer av projekt. Ledarskap och Projekthantering i Sverige AB är ett relativt nytt företag som startade 2014. Däremot har lärare och ledare i företaget en otrolig kunskap och gedigen erfarenhet från att ha varit verksamma inom området i andra organisationer.

Läs mer

Liknande utbildningar