Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Projektledarutbildning - intensiv, även online

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 163 recensioner.

Moa Håkansson, Landskrona energi AB
Ett väl genomtänkt upplägg och innehåll. Insiktsfullt både för en själv och vad gäller en grupp - i projekt, linjeorganisation och privat. Har gjort mig till en bättre projektdeltagare och projektledare. Mycket av innehållet är applicerbart på andra arbetsformer än projekt. En intensiv intensivkurs.
Raluca Iorgulis, Regionfastigheter Region Skåne
5 intensiva dagar med bra övningar. Bra strukturerad
Karin Svensson, Kalmar Vatten AB
Intensiva dagar, teori varvat med övningar i grupp och individuellt. Med hög effektivitet, proffsiga kursledare och intressanta föreläsningar hölls koncentrationen på hög nivå, och veckan blev lärorik.
Fatmire Konxheli Region Skåne
Mycket intensivt och mycket givande. Väl balanserad med teori och praktiska övningar. Rekommenderas starkt!
Fredrik Nielsen
Bra föreläsare/lärare. Fick många bra verktyg att använda mig av, vissa nya andra kände jag redan till men behövde friska upp mitt minne. Fick en mycket bra grund att stå på och en kick att gå vidare i projekt och ledarskap. Överlag fem mycket bra dagar!
Skye Meisner Gren, Region Skåne
En riktigt bra kurs i Projektledning, både i form av en ögonöppnare till sådant man inser man önskat man hade vetat innan man tog sitt första projekt och sammanhållande och fördjupande i de kända koncepten. Utvecklande och informativ; man kommer ut som en bättre Projektledare med både större självförtroende och större/djupare kunskap. Uppsättn...
Visa mer
Micke Holmberg Oneco AB
Gick denna intensive som en refrech för att förbereda mig inför en ev certifiering. Lika bra upplägg som den långa utbildningen fast mer intensiv Ha,Ha. Anders och Christer gör ett suveränt jobb med att lyfta upp dom verktyg som hamnat underst i verktygslådan sen jag gick den långa utbildningen.
Johan Shabu, Willhem AB
Kursen var mycket givande, bra planerad samt väldigt pedagogisk. Föreläsarnas expertis inom projekt och ledarskap var det bästa som jag någonsin haft.
Jakob Chamoun, Willhem Stockholm AB
All ära till Anders och Catharina som sprider positiv energi. Har fått verktyg som jag kommer med stor säkerhet använda i arbetslivet och även privat. Tacksam över fria supporten som Anders och Catharina har erbjudit. Rekommenderar starkt!!
Susanne Welander, Polismyndigheten
Utbildningen gav en mycket bra plattform att stå på, och jag upplever att jag fått ett flertal verktyg som jag saknade för att kunna leda och delta i projekt. Att lärarna - Catharina och Anders - är mycket kompetenta och engagerade och varierade med olika inlärningsstilar gjorde utbildningen rolig, och trots det höga tempot lyckades de med att ...
Visa mer
Jenny Göransson, Polismyndigheten
Jag klev in med ett öppet sinne för en veckas utbildning i ett ämne som för mig var ett blankt blad. Efter en fantastisk vecka har jag fyllt på med nya kunskaper och insikter och lämnar med en känsla av att vilja lära mig ännu mer. Alla mina förhoppningar om vad utbildningen skulle ge mig införlivades!
Annica Dietzsch, Blueair AB
I can highly recommend this course! It was a great mix between theory and practical group tasks, which helped to understand how the given tools work in practice. Big thanks to Anders and Catharina!
Katja Annala, Cytiva
En välplanerad kurs som på ett effektivt och lätthanterligt sätt går igenom de verktyg som en förberedd projektledare behöver.
Helene Henriksson, Region Skåne
Fem stjärnor till denna projektledarutbildning! Mycket bra upplägg med en hel del praktiska övningar som gav både nya kunskaper och möjlighet till reflektion. Inspirerande, professionella och erfarna utbildare Anders och Christer. Stort tack, kan varmt rekommendera denna utbildning!
Juliana Guarguati, Yara Marine Technologies AB
Good training with experienced trainers! The course was well balance between theory and practice. We got really useful tools for project management. I would recommend this course 100%
Johan Nilsson. Yara Marine Technologies AB
Otroligt bra kursupplägg med en bra mix av teori och praktiska övningar. Både Christer och Anders är fantastiskt pedagogiska och det märks att de brinner för utbildningen. Tar med mig ett gäng verktyg för att förbättra både mitt ledarskap och roll som projektledare. Kan varmt rekommendera kursen till alla som vill utvecklas inom detta område.
Oskar Svanström, Solna stad
En utbildning som ger dig många nyttiga verktyg i rollen som projektledare. Ett extra stort plus till upplägget på utbildningen där Anders och Moa varvar föreläsningarna med flera roliga övningar som gör det lättare att ta till sig all kunskap!
Anna Berndtsson, Yara Marine Technologies AB
Hade en fantastiskt rolig och intensiv vecka. Perfekt kombination av teori och praktik vilket gjorde att trots långa och intensiva dagar, så kunde man vara fokuserad. Både Anders och Christer var väldigt inspirerande och jag känner mig mer motiverad än någonsin att gå till jobbet och få börja använda de verktyg vi har fått med oss från kursen.
Josefine Harbrecht Ohlsson, AstraZeneca
Mycket inspirerande utbildning! Erfarna och entusiasmerande utbildare och ett mycket bra upplägg på utbildningen.
Maria Wichers, Tranemo kommun
En fantastisk utbildningsvecka som varvades med teori och praktiska övningar. Trots långa och intensiva dagar var kursen mycket pedagogiskt och strukturerat genomförd med en blandning av både humor och allvar. Våra två suveräna ledare, Christer och Anders, gav mig inte en chans att tappa fokus. Med mig hem har jag dessutom en fullproppad verktyg...
Visa mer
Andre Printzlow, Yara Marine Technologies AB
Lärorik kurs där både praktiskt och muntligt diskussion. Fick fram massor av lärorika metoder att klara av en projekt
Anders Pedersen Rejlers AB
En intensiv vecka där man fick många bra tips och verktyg att använda i kommande projekt.Bra uppläggning av kursen med mycket grupparbete.
Tom Bäck, mellan två jobb
Fantastisk utbildning! Det som gör den så bra är den upplevelsebaserade inlärningen i kombination med teorin. Anders och Christer ger verkligen lärandet ett ansikte, man känner att de brinner för detta.
Tomas Strömberg, Rejlers AB
Bra mix på deltagare. Bred erfarenhet i gruppen. Bra grupparbeten med intressanta diskussioner.
Anonym
Fantastiskt bra kursledare, sätter perspektiv på saker och ting och lär ut väldigt viktiga verktyg. Mycket intressanta övningar som omsätter allt det dom lär ut i praktiken. Har egentligen inget att klaga på när det kommer till utbildningen. Anledningen till att jag bara ger 4/5 är p.g.a förberedelserna inför utbildningsdagarna. Kommunikation...
Anita Krantz Kommentar:
Uppskattar din feedback och är glad över att du är nöjd med utbildningen.

Kontakta mig gärna så att vi får reda ut vad som hände med kommunikationen innan.
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!