Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Projektledarutbildning - intensiv, även online

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 200 recensioner.

Line Skjaerris, Region Skåne
Pedagogiska, engagerade och kunniga lärare. Teori varvat med praktik med många nyttiga gruppövningar och fick många bra tips som jag kan tillämpa i mitt dagliga arbeta.
Burim Abazaj/ Helsingborgshem AB
Jag är supernöjd med föreläsarna, upplägget samt dem praktiska övningarna vi gjorde i olika grupper, bra tips o tricks från lärarna, väldigt lätt att implementera det man har lärt sig på kurserna i det vardagliga arbetet
Laurie Holmgren ArjoHuntleigh AB
Pedagogiska lärare med nyttiga bud som är lätta att ta till sig och använda praktiskt i yrkeslivet för att leda alla projekt från de minsta till de största.
Marlene Folkesson
Med facit i handen skulle jag nog valt att gå den längre utbildningen då jag inte arbetat som projektledare innan men efter intensivkursen känner jag mig ändå energisk, peppad och intresserad att sätta igång. Både gruppen och ledarna var toppen och trots det intensiva tempot fick jag bra grundstenar och många nya verktyg att använda.
Cecilia Dickens, Samhall AB
Väldigt bra utbildning även för den aktiva projektledaren. Verktygslådan fylls på med konkreta hjälpmedel som går att tillämpa i verkligheten.
Erik Lengyel, Lengvel Holding AB
Avslutade precis intensivkursen i Stockholm och är supernöjd. Anders var grym och energisk och jag fick lära mig mycket saker som jag måste börja implementera i mitt yrkesliv. Ledarskapskrisen var också matnyttig med mycket softskills jag fick till mig. Kan rekommenderas starkt, speciellt om man uppskattar ”bra” skämt
Jesper Persson, BillerudKorsnäs
Jag tyckte kursen uppfyllde mina förväntningar och jag gick därifrån med flera verktyg och insikter som ska förankras i min vardag. Anders och Catharina är proffs på sina ämnen och dessutom duktiga pedagogiskt. Det var en bra blandning av teori och praktik, vilket också bidrog till att lärande maximerades
Rikard Bengtsson. Schneider Electric
Bra och engagerade lärare, uppdelning med ledarskap/projektledning var topp. Utbildningen alternerade med inlärning samt praktiska övningar med bra balans, det blev aldrig något utdraget moment med teori!
Åsa Brandt
Jag tyckte kursen (intensiv) hade ett väldigt bra upplägg med god tid för alla moment. Bra att få jobba i grupper med olika konstellationer. Bra och kunnig kursledning!
Karin Dröschmeister
Intensiv utbildning som gav bra verktyg att ta med sig hem till det dagliga arbetet. Gillade att det var mycket praktiska övningar och gruppdiskussioner där man lär sig av varandra.
Madeleine Appelberg, Samhall AB
Grymt kompetenta lärare med stor kompetens, bra mix av teori och praktiska övningar. Första två dagarna med ledarskapet i fokus och sedan tre dagar med projektledning från början till slut. Tar med mig många bra verktyg tillbaka till mitt arbete.
Johanna Karlsson Nacka Energi AB
Fantastiska lärare med stor kompetens, mycket bra mix av teori och praktiska övningar i grupp. Nu vill jag bara prova allt jag lärt mig, fått mycket bra verktyg.
Michael Andersson Sydkraft Nuclear Power
Utbildningen inleds med ett ledarskapspass där syftet är att bygga en trygg grupp inför resten av veckan och den efterföljande projektledardelen. Ledarna är lyhörda och inspirerande och mycket erfarenhet delas under utbildningens gång. Kursen får ett högt betyg då den röda linjen blir tydlig och då alla väsentliga delar för att lyckas i vardage...
Visa mer
Viktor Roxtec International AB
Mycket bra och givande utbildning. Bra lärare med många bra övningar och verktyg att ta med sig.
Erika Lilja, Region Blekinge
Uppfyllde mina förväntningar med mycket goda marginaler. Gav inspiration och de verktyg som jag efterfrågar för att utvecklas i mitt arbete.
Emelie Garhall, Varberg Energi
Väldigt givande utbildning. Kunniga, trygga och säkra kursledare. Jag förstår inte varför jag inte gjort detta tidigare och ångrar lite i efterhand att jag inte tog mig tiden att gå den längre utbildningen. 5 dagar intensiv gav mig en bra grund att stå på med jag ser fram emot att fördjupa mina kunskaper.
Daniel Elias Johansson, Eltel Networks
Intensivkurs i ledarskap och projekthantering, får 5 av 5 stjärnor av mig. Mycket givande utbildning i högt tempo som kombinerar teori och praktik på ett stimulerande sätt. Denna kurs har fått mig att få nya perspektiv både arbetsmässigt och livet i stort. Väldigt duktiga kurslärare (Johannes Jönsson och Anders Johnsson). Kommer definitivt rek...
Visa mer
Sebastian Söderberg, Region Skåne
Toppenutbildning. Bra upplägg, kompetenta föreläsare samt relevant och konkret innehåll. Bland dom bästa utbildningar jag varit på.
Joanna Svensson Wåhgen
Bra upplägg och disponering av de mycket intensiva dagarna. Bra mix av teori och praktik samt en hel del egna exempel som gjorde det lättare att sätta fakta i ett sammanhang. Engagerade kursledare som gjorde att veckan sprang förbi. Jag kommer rekommendera utbildningen till alla som har funderingar kring projektledarutbildning.
Therese Hjort, Malmö universitet
Kursen är som beskriven - intensiv! Under totalt 5 dagar har vi fått mycket kunskap och många verktyg att använda i våra arbetsroller som nutida eller framtida projektledare. Vi gick igenom mycket material på kort tid men på grund av olika inlärningsmetoder och övningar, kändes det inte tungt och dagarna gick snabbt. Vi fick en helhet med inform...
Visa mer
Gunilla Rosén-Blomqvist
Intensiv och mycket lärorik utbildning. Uppskattar att kursen blev delad på grund av påsken. Ledarskap 2 dagar v16 och projekthantering 3 dagar v17. Kunniga och engagerade lärare (Johannes Jönsson, Anders Johnsson) Kommer att rekommendera utbildningen till andra
Alexander Tolic, Transtema
Mycket bra och givande utbildning, fick många bra verktyg att jobba med. En bra mix på praktik och teori. Duktiga lärare som brinner för sina ämnen. Rekommenderas!
Anders Fast
En mycket givande utbildning med skickliga och trevliga lärare. Kursens blandade teori och praktiska övningar gav ett effektivt lärande! Anders och Johannes gav många självupplevda exempel som gjorde utbildningen roligare, lättare att förstå samt att man på så sätt lärde känna dom bättre. Den fria support som ingår är helt otroligt bra.
Jimmy Grilfve
En jättebra utbildning som blandar praktik och teori en bra mix. Duktiga lärare som brinner för sina ämnen. Rekommenderas! Jimmy Grilfve, Elsäkerhetsverket.
Louise Halén, AF Bostäder
Trots att utbildningen var en intensivutbildning på fem dagar hann vi med väldigt mycket. Det hade varit givande att fördjupa sig ännu mer men på den tiden vi hade så räckte det vi fick. Kursen innehöll två intressanta block med mycket användbar och praktisk kunskap. Först om ledarskap för att förstå gruppdynamik, konflikthantering mm. för att k...
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!