Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Projektledarutbildning - intensiv, även online

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 176 recensioner.

Louise Halén, AF Bostäder
Trots att utbildningen var en intensivutbildning på fem dagar hann vi med väldigt mycket. Det hade varit givande att fördjupa sig ännu mer men på den tiden vi hade så räckte det vi fick. Kursen innehöll två intressanta block med mycket användbar och praktisk kunskap. Först om ledarskap för att förstå gruppdynamik, konflikthantering mm. för att k...
Visa mer
Elin Svensson AF Bostäder
Kursen överträffade alla förväntningar. Mycket inspirerande och lärorik kurs som jag kommer att ha nytta av oavsett arbetsplats och arbetsuppgifter. Kursen gav teori, verktyg och praktisk övning som ökat mitt självförtroende i projektledning.
Annica Walker, Lomma kommun
Väldisponerad kurs där övningar och teori varvades på ett väldigt bra sätt. De två första dagarna fick vi en givande introduktion till ledarskap och gruppdynamik där personliga övningar varvades med erfarenheter från gruppen. De följande tre dagarna presenterades verktygen inom projektledning med fokus på övningar och reflektion. Jag kan verklig...
Visa mer
Daniel Martinez, Region Skåne
Bra kurs där jag får de verktyg som jag verkligen behöver när projekt ska drivas. Tänk om alla gått denna utbildning!
Therese Månsson, AF Bostäder
En mycket bra och givande utbildning. Intensiv och många bra konkreta övningar
Christel Andersson, Region Skåne
Mycket bra och givande vecka, fick många bra verktyg att jobba med på hemma plan. Mycket kunniga och trevliga kursledare.
Maria Fridesson, Region Skåne
Mycket bra utbildning. Jag fick med mig mycket info som jag kan använda framöver
Anna Tikvicki, Akuro
Kursen var givande med många övningar som gör det lätt att komma ihåg. Speciellt tacksam för Projektledningsboken och kursmaterialet som vi har fått efter kursen.
Tobias Johannesson, Grace Catalyst AB
Alexander Holm, Yara Marine Technologies AB
Väldisponerad och intensiv kurs där både teori och praktiska övningar varvas på ett mycket givande sätt. Kursen gav bra insikt och ökad förståelse för gruppdynamik och vad situationsanpassat ledarskap innebär. Det ingick också bra verktyg för att planera och genomföra projekt.
Neung, Ic.energy
En mycket givande utbildning med skickliga lärare. Kursens blandade teorier och praktiska övningar gav ett effektivt lärande!
Olle Tuvell, Region Kalmar
Gry Møl Mortensen
Mycket bra intensivutbildning i ledarskap och projekthantering. Fantastiskt duktiga och lyhörde lärare med gedigna erfarenheter. Mycket ny kunskap, insikt, struktur och verktyg.
Moa Håkansson, Landskrona energi AB
Ett väl genomtänkt upplägg och innehåll. Insiktsfullt både för en själv och vad gäller en grupp - i projekt, linjeorganisation och privat. Har gjort mig till en bättre projektdeltagare och projektledare. Mycket av innehållet är applicerbart på andra arbetsformer än projekt. En intensiv intensivkurs.
Raluca Iorgulis, Regionfastigheter Region Skåne
5 intensiva dagar med bra övningar. Bra strukturerad
Karin Svensson, Kalmar Vatten AB
Intensiva dagar, teori varvat med övningar i grupp och individuellt. Med hög effektivitet, proffsiga kursledare och intressanta föreläsningar hölls koncentrationen på hög nivå, och veckan blev lärorik.
Fatmire Konxheli Region Skåne
Mycket intensivt och mycket givande. Väl balanserad med teori och praktiska övningar. Rekommenderas starkt!
Fredrik Nielsen
Bra föreläsare/lärare. Fick många bra verktyg att använda mig av, vissa nya andra kände jag redan till men behövde friska upp mitt minne. Fick en mycket bra grund att stå på och en kick att gå vidare i projekt och ledarskap. Överlag fem mycket bra dagar!
Skye Meisner Gren, Region Skåne
En riktigt bra kurs i Projektledning, både i form av en ögonöppnare till sådant man inser man önskat man hade vetat innan man tog sitt första projekt och sammanhållande och fördjupande i de kända koncepten. Utvecklande och informativ; man kommer ut som en bättre Projektledare med både större självförtroende och större/djupare kunskap. Uppsättn...
Visa mer
Micke Holmberg Oneco AB
Gick denna intensive som en refrech för att förbereda mig inför en ev certifiering. Lika bra upplägg som den långa utbildningen fast mer intensiv Ha,Ha. Anders och Christer gör ett suveränt jobb med att lyfta upp dom verktyg som hamnat underst i verktygslådan sen jag gick den långa utbildningen.
Johan Shabu, Willhem AB
Kursen var mycket givande, bra planerad samt väldigt pedagogisk. Föreläsarnas expertis inom projekt och ledarskap var det bästa som jag någonsin haft.
Jakob Chamoun, Willhem Stockholm AB
All ära till Anders och Catharina som sprider positiv energi. Har fått verktyg som jag kommer med stor säkerhet använda i arbetslivet och även privat. Tacksam över fria supporten som Anders och Catharina har erbjudit. Rekommenderar starkt!!
Susanne Welander, Polismyndigheten
Utbildningen gav en mycket bra plattform att stå på, och jag upplever att jag fått ett flertal verktyg som jag saknade för att kunna leda och delta i projekt. Att lärarna - Catharina och Anders - är mycket kompetenta och engagerade och varierade med olika inlärningsstilar gjorde utbildningen rolig, och trots det höga tempot lyckades de med att ...
Visa mer
Jenny Göransson, Polismyndigheten
Jag klev in med ett öppet sinne för en veckas utbildning i ett ämne som för mig var ett blankt blad. Efter en fantastisk vecka har jag fyllt på med nya kunskaper och insikter och lämnar med en känsla av att vilja lära mig ännu mer. Alla mina förhoppningar om vad utbildningen skulle ge mig införlivades!
Annica Dietzsch, Blueair AB
I can highly recommend this course! It was a great mix between theory and practical group tasks, which helped to understand how the given tools work in practice. Big thanks to Anders and Catharina!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!