Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Projektledarutbildning - intensiv

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 102 recensioner

Magnus Olsson, Landstingsservice Landstiget Blekinge.
(4)
Tyckte att kursen hade ett högt tempo, informationen har smält in nu efter ett tags reflektion. Om den hade varit upp delad i 2+3 dagar hade jag haft lite lättare att ta till mig allt snabbare. Känner att jag har funnit saker i efterhand som passar i mitt dagliga arbete. Tack.
Kajsa Blom, Pulsen
(4)
Utbildningen gav mig den grund som jag kände att jag saknade för att kunna leda projekt. Extra plus i kanten är de engagerade lärarna och att olika inlärningsstilar varvas under utbildningen. Det ges inte tillfälle att tappa fokus, vilket gjorde att jag kände mig aktiv under hela utbildningen
Erik Karlsson, Landstinget Blekinge
(5)
Riktigt bra kurs för mig som ny projektledare med massa att lära. Bra struktur och fart på intensivkursen! Kursledarna höll oss igång på ett bra sätt trots långa dagar.
Andreas Eckerberg, Solna Stad
(5)
Fullspäckad utbildning som ger ökad självinsikt och många bra verktyg att ta med sig framöver. Seriösa, lyhörda och trevliga kursledare. Bra upplägg och genomgående intressant.
Magdalena Koistinen, White
(5)
Intensivutbildningen passade mig! På fem dagar gav Krister och Anders oss inspiration, kunskap och verktyg på ett väl planerat och organiserat sätt. Stor fördel att ledarskapsdagarna låg i början av veckan. Gruppen kom i gång bra och vi fick tillsammans ut mer av dagarna. Även om jag jobbat flera år med Ledarskapsfrågor och Projektledning, så ...
Visa mer
Robin Henningsson, OKG
(4)
Jag gilla kursen (intensivutbildningen) då det var ett högt tempo med en bra fördelning mellan de två blocken ledarskap och projekthantering. Kursledarna skapade ett bra klimat i gruppen och varvade teori och praktik, vilket gjorde att det aldrig blev segt eller långtråkigt.
Ulf Åman
(5)
Professionellt genomförande, i bra tempo, med lärorikt innehåll för framtida projekt!
Maja Mattsson, TRR
(5)
Intensivutbildningen håller hög klass genom alla dagar. För mig var det ett tempo och upplägg som höll igång mitt engagemang och intresse hela tiden. Jag fick med mig väldigt användbara verktyg - både i ledarskap och praktisk projektledning. Intensivkursen är perfekt för dig som har erfarenhet av projekt sen tidigare - oavsett som deltagare ...
Visa mer
Catarina Runesson, Region Skåne
(4)
En inspirerande kurs i ledarskap och projekthantering, med engagerade föreläsare som ger verktyg till att kunna leda projekt på ett strukturerat sätt, där även vikten av gruppdynamik poängteras.
Sara Åhrén, Folktandvården Skåne
(5)
Fantastisk utbildning som med ett högt tempo och engagemang ger deltagarna verktyg för att lyckas som projektledare i kommande projekt. Med verktygen finns det goda möjligheter att leda på ett tydligt och tryggt sätt. Jag känner mig enormt inspirerad att arbeta vidare som projektledare.
Lina Jönsson, Region Skåne
(5)
Jag gillade tempot på intensivutbildningen, det var många delar som berördes men utan att det upplevdes stressigt.
Stefan Sund, Relacom
(5)
En kurs i högt tempo med väldigt engagerade utbildare. En bra blandning av teori och praktik. Kan verkligen rekommendera denna utbildning Ett högt tempo, varvades med teori och praktik. Skulle rekommendera denna utbildning för ALLA som har en vilja att lära sig mer om ledarskap och projekthantering. En superkurs helt enkelt!
Patrik Palmö-Butts, TRR
(5)
Otroligt givande kurs där utbildarna är väldigt kunniga och duktiga på att lära ut till alla personligheter.
Marco Nikkanen, Relacom
(5)
Hej, Jag gick en femdagars intensivkurs i Stockholm som jag är mycket nöjd med. Kursledarna är väldigt bra på det dom gör och själv känner jag mig inspirerad till att börja använda de verktyg vi fick lära oss på kursen i mitt jobb. Jag kan rekommendera alla projektledare, som känner att de vill ha en bättre struktur i sitt arbete, att gå kursen.
Joel Rask, Härryda Kommun
(5)
Ett högt tempo, varvades med teori och praktik. Skulle rekommendera denna utbildning för ALLA som har en vilja att lära sig mer om ledarskap och projekthantering. En superkurs helt enkelt!
Ewa Andersson, Kulturförvaltningen i Stockholm stad
(5)
Teori varvat med praktik! Med den här utbildningen så står man rustad.
Josef Sheik-Khalil, MKB Fastighets AB
(5)
Väldigt givande kurs med duktiga, kunniga och engagerade kursledare. Teori varvades med praktiska övningar.
Angelica Stenudd, MKB
(5)
Jag kan verkligen rekommendera denna kurs. Inspirerande och kunniga lärare. Bra upplägg med snabbt tempo, teori och övningar blandade. Väldigt trevlig vecka!
Adis Mujadzic, Willo AB
(5)
Utbildningen var väldigt givande med bra upplägg och balans mellan projekt och ledarskapsdelen. Anders och Christer är dessutom riktigt bra föreläsare som lyckades hålla intresset uppe hela veckan. Kan inget annat är rekommendera den här utbildningen, även till de som har jobbat ett tag som projektledare.
Roger Svensson, The Absolut Company
(5)
En mycket bra intensiv kurs i ledarskap och projektledning. Bra kursledare som höll ett bra tempo genom utbildningen och så fick vi många bra verktyg med oss som man har hjälp av i framtiden.
Roland Engnell, Willo AB
(5)
En vecka full av inspiration och utveckling inom Ledarskap och Projektledning. Många tack till inspirerande och kunniga föreläsare som bjuder på många bra exempel ur verkligheten och varvar teori med övningar på ett utmärkt sätt.
Johan Blomster, Willo AB
(5)
Även om det va 40h högintensiv utbildning i riktigt högt tempo. Så lyckades Anders och Christer hålla fokuset och intresset på topp hos samtliga deltagare. Kan varmt rekommendera andra att gå LP´s utbildningar.
Jennie Forzén, Willo AB
(5)
Intensiva, intressanta, lärorika och framför allt roliga dagar! Duktiga lärare som höll kursdeltagarnas intresse uppe hela tiden. Intensiv formen gjorde även att gruppen svetsades samman på ett bra sätt.
Anna Stahre Sturesson, Relacom Ab
(5)
En intensivutbildning som verkligen var intensiv. Älskade hur kursledarna fick en att aha a flera gånger per dag. Det märktes tydligt att det var kunniga proffs inom området som vi blev utbildade i. Alla i våran grupp var så olika och ändå kunde de få alla i lokalen att förstå och lära sig snabbt. Om man vill lära sig projekthantering och ledars...
Visa mer
Per Andersson Karlshamns Kommun
(5)
Mycket rolig kurs i högt tempo. Bra övningar och inspirerande ledare.
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

utbildningsrådgivning

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!