Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Projektledarutbildning - intensiv

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 137 recensioner.

Alexander, Moderna Försäkringar
(5)
Efter avslutad kurs känner jag mig tryggare i min roll som projektledare och har fått många användbara verktyg gällande både process och ledarskap. Stort tack till Anders och Christer som gjorde dagarna både lärorika och roliga!
Claes Håkansson, ADDPRO AB
(5)
Intensiva dagar som var fullproppat av nyttigheter. Strukturerat och bra upplägg.
Amir Armfalk, Uniper
(5)
Bra innehåll och upplägg på kursen. Duktiga och kunniga föreläsare. Det flesta områden hinner hanteras trots att det är en intensivkurs.
Cetin Caliskan, Region Skåne
(5)
Mycket bra upplägg med perfekt balans mellan teori och praktiska övningar. Jag personligen tycker att det var bra med två dagar ledarskap innan man ger sig på projektledning. Idag arbetar jag inte som projektledare utan som säkerhetshandläggare. Jag känner att jag har fått många verktyg från utbildningen som jag kan använda när jag sätter igå...
Visa mer
Mary-Anne Jinnestrand, Region Skåne
(5)
Kunniga och professionella föreläsare. Konsten att hålla åhörarna engagerade trots långa dagar. Fick med mig inte bara en massa verktyg utan även hur jag skall använda dem och insikter i ledarskaps teorier på djupare plan. Tack för dessa dagar Christer och Anders!
Daniel Borg Region Skåne
(5)
Idag arbetar jag inte som projektledare utan som samordnare/koordinator. Har tidigare fått frågan om jag är intresserad av att ta ett uppdrag som projektledare men jag kände inte mig redo. NU efter denna utbildning med ledarskap och projektledning kan jag i princip börja redan på måndag nästa vecka. Känner att jag har 1 ny verktygslåda som är...
Visa mer
Therese Bruce, Region Skåne
(4)
Engagerande och utvecklande! Med mig från utbildningen har jag fått många verktyg för att driva ett framgångsrikt projekt! Dessutom kunskap och material för att förstå mina samarbetspartners och inte minst mig själv!.
Marie Vinkler, Region skåne
(5)
Otroligt bra och givande kurs! Väldigt mycket bra konkreta tips och saker att ta sig med hem.
Christer Francke Länsförsäkringar Mäklarservice AB
(4)
Utbildningen gav mig mycket nya kunskaper om olika metoder för projektuppbyggnad/projektledning. Både ledarskapet, i projektledningen, och metoder för effektiv projektledning förmedlades på ett proffsigt sätt under intensiva dagar. Kan rekommenderas!
Andreas Jeppsson Nordic Plastics Group AB
(5)
Det var ett perfekt upplägg med först två dagar ledarskap, som följdes av tre dagar projektledning. Detta gjorde utbildningen till ett helhetsgrepp inom projektledning. En verktygslåda som var ganska så tom, är nu proppfull. Med det suveräna erbjudandet av livslång service kan jag bara rekommendera denna kursen.
Eva Blomstergren, Länsförsäkringar Mäklarservice AB
(5)
Jag har inte arbetat som projektledare tidigare och kan varmt rekommendera den här utbildningen för dig som också är ny inom projektledning. Det är fem intensiva utbildningsdagar som ger dig kunskap och verktyg för att lyckas!
Patrik Linné, TRR
(5)
Mycket nyttig information delgavs under intensiva dagar, som kommer att hjälpa mig att driva projekt och personal med mer förståelse.
Rolf Strandh, Eltel Networks Infranet AB
(5)
Riktigt bra upplägg med både ledarskap och projektledning. Härlig mix mellan teori och praktik där erfarna och pedagogiska lärare med 100% inlevelse skapar en bra grund inom projektledning. Rekommenderas!!
Emila Bisanovic, Helsingborgshem AB
(5)
Mycket intensivt och mycket givande. Väl balanserad med teori och praktiska övningar. Mycket nytt för mig men det kändes rätt hela tiden. Proffsigt utformad.
Lee Antonsen, Helsingborgshem AB
(5)
Otroligt bra upplägg med perfekt balans mellan teori och praktiska övningar. Extra bra var det med två dagar ledarskap då man verkligen inser hur viktigt det är i projektledning. På intensivkursen lär man känna gruppen väldigt snabbt vilket gör att övningarna blir effektiva och väldigt roliga. Denna kurs borde även projektägare och projektdelta...
Visa mer
Lars-Göran Matthiessen Eltel Networks Infranet AB
(5)
En mycket givande och intressant kurs. Professionella lärare. Ett självklart alternativ för de som vill lära sig och få mer insyn både i ledarskap och projektledarrollen.
Jeanna Lindblom, Region Blekinge
(5)
Intensiv utbildning som varvar teori och praktik på ett väldigt bra sätt. Kursledare som ger verktyg och nycklar för att lyckas på ett engagerat sätt med många exempel från verkliga livet. Rekommenderas!
Mats Lindau, Lindau Progress
(5)
Bra och kompetenta lärare skapade en tydlighet och trygg miljö i gruppen vilket jag tror är en förutsättning för inlärning. Nivåanpassad utbildning- passade mig väldigt bra Tack för en utmärkt utbildning
Carina Skarlund, Eslövs kommun
(5)
Kursen var både inspirerande och utvecklande, då teori och praktiska övningar varvades hela tiden. Lärarna var pedagogiska, kunniga och fick med hela gruppen. Kan varmt rekommendera utbildningen.
Daniel Gabrielsson Malungs Elnät AB
(5)
Väldigt givande utbildning med kompetenta lärare.
Loredana Lundmark, Vallentuna kommun
(5)
Innehållet av en kurs på universitetsnivå som görs på 5 dagar, med en perfekt balans av teori, praktiska verktyg och övningar som får mig känna trygghet att jag gör precis det som en projektledare ska göra för att ha struktur och tydlighet i projektet. Professionella lärare. Kan varmt rekommendera utbildningen.
Magnus Sundkvist, Relacom AB
(5)
Bra kurs med engagerade och kunniga lärare. Väldigt bra att det mixas olika inlärningssätt för att inkludera hela gruppen!
Amalia Varneson, Vallentuna kommun
(5)
Kan verkligen rekomendera denna utbildningen. Om man vill få en mycket god grund i proejektledning eller en bra insyn hur projektgrupp ska fungera som chef så bör man gå denna utbildning.
Simon Björnfot, IGT
(5)
Väldigt mycket nyttig information. Duktiga och pedagogiska lärare med mycket egna erfarenheter inom området.
Mikael Nordgren, Trygghetsstiftelsen
(5)
En mycket intressant och rolig kurs.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!