Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Projektledarutbildning - intensiv

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 108 recensioner.

Beatrice Berglund, Vaxholms stad
(5)
Jag och två kollegor deltog på utbildningen våren 2019 och är väldigt nöjda. Utbildarna är mycket engagerade och berättar om egna erfarenheter och exempel. Kursen bygger på många bra övningar att ta med sig och göra med den egna projektgruppen. Utbildningen är väl anpassad för projekt både i privat och offentlig sektor. ¨ Några veckor har gåt...
Visa mer
Erica Sjöholm, Region Skåne
(5)
Kursen gav värdefull insikt i hur jag som person agerar i grupp och hur jag ska förhålla mitt ledarskap till detta. Teoretiska kunskaper om när i ett projekt vilka kompetenser i mitt ledarskap behövs samt praktiska övningar som faktiskt påvisade det jag lärt mig. Bra blandning av teori och praktik med värdefulla verktyg som gjort mig mer själv...
Visa mer
Liang Tong, Epiroc
(5)
Bra upplägg med teori och hands-on övning, det gör att man kommer ihåg och förtår bättre teori. Så många verktyg som jag har nytta i arbetsliv och privatliv. Intensiv och givande vecka! super nöjd:)
Catrin Enarsson, TRR
(5)
Lärde mig enormt mycket under denna vecka! Ett superbra upplägg med stor del upplevelsebaserad inlärning, engagerade kursledare och bra gruppdynamik. Fick med mig många bra verktyg att använda främst i arbetslivet men även privat.
Aydan Yuksel
(5)
Vilken vecka! Rekommenderar utbildningen starkt....fantastiska lärare och upplägg och möjlighet till möte med nya människor. Tack!!
Henrik Nilsson, XCLENT Projects AB
(5)
En av de bästa utbildningarna jag gått. Engagerade kursledare som fick med sig gruppen och bjöd på många bra nycklar och tips till framtiden som projektledare.
Magnus Olsson, Landstingsservice Landstiget Blekinge.
(4)
Tyckte att kursen hade ett högt tempo, informationen har smält in nu efter ett tags reflektion. Om den hade varit upp delad i 2+3 dagar hade jag haft lite lättare att ta till mig allt snabbare. Känner att jag har funnit saker i efterhand som passar i mitt dagliga arbete. Tack.
Kajsa Blom, Pulsen
(4)
Utbildningen gav mig den grund som jag kände att jag saknade för att kunna leda projekt. Extra plus i kanten är de engagerade lärarna och att olika inlärningsstilar varvas under utbildningen. Det ges inte tillfälle att tappa fokus, vilket gjorde att jag kände mig aktiv under hela utbildningen
Erik Karlsson, Landstinget Blekinge
(5)
Riktigt bra kurs för mig som ny projektledare med massa att lära. Bra struktur och fart på intensivkursen! Kursledarna höll oss igång på ett bra sätt trots långa dagar.
Andreas Eckerberg, Solna Stad
(5)
Fullspäckad utbildning som ger ökad självinsikt och många bra verktyg att ta med sig framöver. Seriösa, lyhörda och trevliga kursledare. Bra upplägg och genomgående intressant.
Magdalena Koistinen, White
(5)
Intensivutbildningen passade mig! På fem dagar gav Krister och Anders oss inspiration, kunskap och verktyg på ett väl planerat och organiserat sätt. Stor fördel att ledarskapsdagarna låg i början av veckan. Gruppen kom i gång bra och vi fick tillsammans ut mer av dagarna. Även om jag jobbat flera år med Ledarskapsfrågor och Projektledning, så ...
Visa mer
Robin Henningsson, OKG
(4)
Jag gilla kursen (intensivutbildningen) då det var ett högt tempo med en bra fördelning mellan de två blocken ledarskap och projekthantering. Kursledarna skapade ett bra klimat i gruppen och varvade teori och praktik, vilket gjorde att det aldrig blev segt eller långtråkigt.
Ulf Åman
(5)
Professionellt genomförande, i bra tempo, med lärorikt innehåll för framtida projekt!
Maja Mattsson, TRR
(5)
Intensivutbildningen håller hög klass genom alla dagar. För mig var det ett tempo och upplägg som höll igång mitt engagemang och intresse hela tiden. Jag fick med mig väldigt användbara verktyg - både i ledarskap och praktisk projektledning. Intensivkursen är perfekt för dig som har erfarenhet av projekt sen tidigare - oavsett som deltagare ...
Visa mer
Catarina Runesson, Region Skåne
(4)
En inspirerande kurs i ledarskap och projekthantering, med engagerade föreläsare som ger verktyg till att kunna leda projekt på ett strukturerat sätt, där även vikten av gruppdynamik poängteras.
Sara Åhrén, Folktandvården Skåne
(5)
Fantastisk utbildning som med ett högt tempo och engagemang ger deltagarna verktyg för att lyckas som projektledare i kommande projekt. Med verktygen finns det goda möjligheter att leda på ett tydligt och tryggt sätt. Jag känner mig enormt inspirerad att arbeta vidare som projektledare.
Lina Jönsson, Region Skåne
(5)
Jag gillade tempot på intensivutbildningen, det var många delar som berördes men utan att det upplevdes stressigt.
Stefan Sund, Relacom
(5)
En kurs i högt tempo med väldigt engagerade utbildare. En bra blandning av teori och praktik. Kan verkligen rekommendera denna utbildning Ett högt tempo, varvades med teori och praktik. Skulle rekommendera denna utbildning för ALLA som har en vilja att lära sig mer om ledarskap och projekthantering. En superkurs helt enkelt!
Patrik Palmö-Butts, TRR
(5)
Otroligt givande kurs där utbildarna är väldigt kunniga och duktiga på att lära ut till alla personligheter.
Marco Nikkanen, Relacom
(5)
Hej, Jag gick en femdagars intensivkurs i Stockholm som jag är mycket nöjd med. Kursledarna är väldigt bra på det dom gör och själv känner jag mig inspirerad till att börja använda de verktyg vi fick lära oss på kursen i mitt jobb. Jag kan rekommendera alla projektledare, som känner att de vill ha en bättre struktur i sitt arbete, att gå kursen.
Joel Rask, Härryda Kommun
(5)
Ett högt tempo, varvades med teori och praktik. Skulle rekommendera denna utbildning för ALLA som har en vilja att lära sig mer om ledarskap och projekthantering. En superkurs helt enkelt!
Ewa Andersson, Kulturförvaltningen i Stockholm stad
(5)
Teori varvat med praktik! Med den här utbildningen så står man rustad.
Josef Sheik-Khalil, MKB Fastighets AB
(5)
Väldigt givande kurs med duktiga, kunniga och engagerade kursledare. Teori varvades med praktiska övningar.
Angelica Stenudd, MKB
(5)
Jag kan verkligen rekommendera denna kurs. Inspirerande och kunniga lärare. Bra upplägg med snabbt tempo, teori och övningar blandade. Väldigt trevlig vecka!
Adis Mujadzic, Willo AB
(5)
Utbildningen var väldigt givande med bra upplägg och balans mellan projekt och ledarskapsdelen. Anders och Christer är dessutom riktigt bra föreläsare som lyckades hålla intresset uppe hela veckan. Kan inget annat är rekommendera den här utbildningen, även till de som har jobbat ett tag som projektledare.
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!