Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Projektledarutbildning - intensiv

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 93 recensioner          

Sara Åhrén, Folktandvården Skåne   |   2018-06-26
Fantastisk utbildning som med ett högt tempo och engagemang ger deltagarna verktyg för att lyckas som projektledare i kommande projekt. Med verktygen finns det goda möjligheter att leda på ett tydligt och tryggt sätt. Jag känner mig enormt inspirerad att arbeta vidare som projektledare.
          (5)
Lina Jönsson, Region Skåne   |   2018-06-25
Jag gillade tempot på intensivutbildningen, det var många delar som berördes men utan att det upplevdes stressigt.
          (5)
Stefan Sund, Relacom   |   2018-06-18
En kurs i högt tempo med väldigt engagerade utbildare. En bra blandning av teori och praktik. Kan verkligen rekommendera denna utbildning Ett högt tempo, varvades med teori och praktik. Skulle rekommendera denna utbildning för ALLA som har en vilja att lära sig mer om ledarskap och projekthantering. En superkurs helt enkelt!
          (5)
Patrik Palmö-Butts, TRR   |   2018-06-01
Otroligt givande kurs där utbildarna är väldigt kunniga och duktiga på att lära ut till alla personligheter.
          (5)
Marco Nikkanen, Relacom   |   2018-06-01
Hej, Jag gick en femdagars intensivkurs i Stockholm som jag är mycket nöjd med. Kursledarna är väldigt bra på det dom gör och själv känner jag mig inspirerad till att börja använda de verktyg vi fick lära oss på kursen i mitt jobb. Jag kan rekommendera alla projektledare, som känner att de vill ha en bättre struktur i sitt arbete, att gå kursen.
          (5)
Joel Rask, Härryda Kommun   |   2018-05-30
Ett högt tempo, varvades med teori och praktik. Skulle rekommendera denna utbildning för ALLA som har en vilja att lära sig mer om ledarskap och projekthantering. En superkurs helt enkelt!
          (5)
Ewa Andersson, Kulturförvaltningen i Stockholm ...   |   2018-05-28
Teori varvat med praktik! Med den här utbildningen så står man rustad.
          (5)
Josef Sheik-Khalil, MKB Fastighets AB   |   2018-05-28
Väldigt givande kurs med duktiga, kunniga och engagerade kursledare. Teori varvades med praktiska övningar.
          (5)
Angelica Stenudd, MKB   |   2018-05-28
Jag kan verkligen rekommendera denna kurs. Inspirerande och kunniga lärare. Bra upplägg med snabbt tempo, teori och övningar blandade. Väldigt trevlig vecka!
          (5)
Adis Mujadzic, Willo AB   |   2018-05-14
Utbildningen var väldigt givande med bra upplägg och balans mellan projekt och ledarskapsdelen. Anders och Christer är dessutom riktigt bra föreläsare som lyckades hålla intresset uppe hela veckan. Kan inget annat är rekommendera den här utbildningen, även till de som har jobbat ett tag som projektledare.
          (5)
Roger Svensson, The Absolut Company   |   2018-04-20
En mycket bra intensiv kurs i ledarskap och projektledning. Bra kursledare som höll ett bra tempo genom utbildningen och så fick vi många bra verktyg med oss som man har hjälp av i framtiden.
          (5)
Roland Engnell, Willo AB   |   2018-04-18
En vecka full av inspiration och utveckling inom Ledarskap och Projektledning. Många tack till inspirerande och kunniga föreläsare som bjuder på många bra exempel ur verkligheten och varvar teori med övningar på ett utmärkt sätt.
          (5)
Johan Blomster, Willo AB   |   2018-04-18
Även om det va 40h högintensiv utbildning i riktigt högt tempo. Så lyckades Anders och Christer hålla fokuset och intresset på topp hos samtliga deltagare. Kan varmt rekommendera andra att gå LP´s utbildningar.
          (5)
Jennie Forzén, Willo AB   |   2018-04-18
Intensiva, intressanta, lärorika och framför allt roliga dagar! Duktiga lärare som höll kursdeltagarnas intresse uppe hela tiden. Intensiv formen gjorde även att gruppen svetsades samman på ett bra sätt.
          (5)
Anna Stahre Sturesson, Relacom Ab   |   2018-04-16
En intensivutbildning som verkligen var intensiv. Älskade hur kursledarna fick en att aha a flera gånger per dag. Det märktes tydligt att det var kunniga proffs inom området som vi blev utbildade i. Alla i våran grupp var så olika och ändå kunde de få alla i lokalen att förstå och lära sig snabbt. Om man vill lära sig projekthantering och ledars...
Visa mer
          (5)
Per Andersson Karlshamns Kommun   |   2018-04-16
Mycket rolig kurs i högt tempo. Bra övningar och inspirerande ledare.
          (5)
Maria Banerson - TRR   |   2018-04-14
Mycket inspirerande och givande utbildning med karismatiska ledare!
          (5)
Carola Nilsson - TRR   |   2018-04-13
Fantastiskt lärorik projektledarutbildning med pedagogiska och insiktsfulla gruppövningar som galant varvas med teori. Kursen hålls av engagerade, erfarna och inspirerande lärare. Med dig hem får du många fina verktyg och mycket material för att kunna leda projekt. Du åker helt enkelt hem med ett leende på läpparna och som en ny version av dig s...
Visa mer
          (5)
Karina Simonsen, Region Skåne   |   2018-02-07
5 fullspäckade dagar. Otroligt bra upplägg och rutinerade, erfarna kursledare.
          (5)
Fredrik Jarnestad, Region Skåne   |   2018-01-27
Mycket nöjd med kursen.
          (5)
Maria Mathioudaki - Region Skåne   |   2018-01-24
Mycket nöjd med kursen. Fem intensiva dagar där teori och praktik varvades på ett roligt och lärorikt sätt. Kursen gav mig många nya verktyg som jag kommer ha nytta av. Engagerade och kunniga föreläsare.
          (5)
Kirsti Gaard Region Skåne   |   2018-01-23
Väldigt lärorika dagar. Båda kursledarna är mycket inspirerande och kompetenta. Bra kombination av undervisning/föreläsning med praktiska övningar och diskussioner i grupp samt korta pauser ofta så man lätt klarar av intensiteten i denna intensiv kurs. Fick tillgång till många bra verktyg och mycket andvändbart material omkring projektledning at...
Visa mer
          (5)
Catharina Delleskog, Region Skåne   |   2018-01-23
Stimulerande och bra blandning av teori och praktiska övningar i grupp och enskilt. Konkreta verktyg att använda. Väldigt bra föreläsare som kunde inspirera.
          (5)
Oskar Permvall, Ericsson   |   2017-12-22
Bra kurs, kort o koncis; Allt väsentligt är med! Speciellt kopplingen mellan ledarskap och projektledning, att båda behövs för väl genomförda projekt.
          (5)
Karin Lilja, Upplands Väsbys kommun   |   2017-12-11
Mycket nöjd med fem intensiva dagar där teori och praktik varvades på ett roligt och lärorikt sätt. Kursen gav mig många nya verktyg som jag absolut tror kommer hjälpa mig framöver i min roll som projektledare.
          (4)
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

utbildningsrådgivning

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!