Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av AAA-Projektledarutbildning. För de som vill ha det bästa?

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 263 recensioner.

Filip Jadstrand
Fantastiskt givande kurs! Tydlig förankring i praktiska frågeställningar med direkt koppling till relevant teori. Särskilt spännande i en agil organisation!
David Eriksson, Kalmar kommun
Mycket bra kurs som jag kan rekommendera till andra. Det märks att kursledarna har lång erfarenhet inom området!
Marcus Wickart, Växjö Energi
Mycket nöjd med upplägg och utbildning kan rekommendera att gå här
Johan Sjögren, Gnutti Carlo Sweden
En intressant och givande kurs i projektledning, mycket praktik och bra kursliteratur som är mycket användbar i arbetet senare. Stort + för det invävda ledarkapet, det ingen ledarskapsutbildning men det belyser vikten av det i projektledarrollen. Upplägget över längre tid är också bra så kunskaperna landar lite mellan tillfällena och man har möj...
Visa mer
Fredrik Hultman, JB Maskinteknik AB
En mycket lärorik och givande kurs som gav både bredden och grunden till projektledning såväl som djupare förståelse för helheten till projekt. Kunniga, erfarna och samspelta lärare som hade kursupplägg med mycket bra variation av teori och praktik med en tydlig väg framåt genom utbildningen. Variationen med teori och praktik gav många aha-uppl...
Visa mer
Ingvar Lilja, Göteborg Energi AB
En fantastiskt utbildning som jag starkt rekommenderar! Oavsett om du är ny i arbetslivet eller har jobbat flera år och/eller som har gått tidigare kurser i projektledning eller UGL! Att väva ihop projektledning med ledarskap ger en utbildning med bredd och djup, och dessutom med en röd tråd genom hela utbildningen. Kunniga och engagerade lärare...
Visa mer
Mikael Tunberg, Göteborgs hamn
Mycket givande utbildning varvad teori och praktik på ett föredömligt sätt. Ledarskap och projektledning varvades om vartannat och kursledarna var samspelta och mycket kunniga. Denna kursen är jag glad att ha genomfört, stort tack!
Fadi Odisho, Sweco AB
Väldigt givande utbildning med kompetenta och pedagogiska lärare!
Henrik Hederfors, Hifab AB
Verktygslådan är på plats! Efter denna utbildning går det att ta sig an vilket projekt som helst inom vilken bransch som helst. Tydlig metodik som ger trygghet genom projekt oavsett hur utmanande det är. En toppenkurs oavsett bakgrund och erfarenhet.
Anna Angeland, Nybro Energi AB
Gick kursen efter rekommendation från kollega i annat företag. Bra engagerade ledare. Jag missade ett tillfälle, men kunde lätt hoppa in i en annan grupp och ta igen det vilket är en styrka. Annan ledare där men även han var mycket bra så bredden är gedigen. Väldigt mycket aha-upplevelser, ökad självkännedom och inspiration till att jobba vidare...
Visa mer
Malin Bergman, Kalmar kommun
Kursen har gett mig färdigheter att axla projektledarrollen. Kombinationen av projektkunskap och ledarskap har varit särskilt lärorik då det ena inte fungerar utan det andra i denna rollen.
Hanna Johansson, projektledare på Försvarsmakten
Jättebra kurs med bra och kunniga lärare! Rekommenderar den starkt till alla som jobbar med projekt i någon form. Den passar alla oavsett hur lång erfarenhet av projekt man har sedan innan. Bra upplägg på kursen då dagarna är utspridda över ett antal veckor. Kursen inleds och avslutas med gemensam middag vilket var väldigt trevligt.
Anton Andersson, Kalmar Energi
Bra utbildning, ger bred blick i projektledarskap. Bra kursledare.
Ida Nylander, Försvarsmakten
Två riktigt duktiga lärare som har en bra röd tråd genom hela utbildningen. Kombinationen av teori och praktiska övningar är riktigt bra.
Johan Persson, Lomma Kommun
Jag fick en mängd verktyg både i rollen som ledare och projektledare. Engagerade och erfarna utbildare som verkligen brinner för sina områden och som får gruppen att utvecklas tillsammans och dra nytta av varandras erfarenheter.
Jessica Aspenryd, TRR
Väldigt givande utbildning med professionella och erfarna lärare som brinner för att lära ut. Bra mix med teori blandat med mycket praktiska övningar vilket gör inlärningen både enklare och roligare. Gruppövningar som skapar diskussioner och bygger relationer.
Adam Edan, A Part Meant for You AB.
Innehållet i kursen speglar det jag förväntat mig av utbildningen. Engagerade lärare, många lärorika grupparbeten och bra detaljeringsgrad i kursinnehållet. Rekommenderar kursen för alla som arbetar i projekt och som är intresserade att utveckla sin teoretiska kunskap om ledarskap. Ger mervärde då kunskaperna direkt kan appliceras i det vardagli...
Visa mer
Eve-Linn, Mörbylånga kommun
Mycket givande utbildning med ett tydligt och bra upplägg där teori blandas med mycket praktiska övningar vilket gör inlärningen enklare och roligare.
Jacob Oskarsson, Kalmar Vatten AB
Utbildningen bygger ditt självförtroende som projektledare och ledare och ger dig verktyg och struktur för att driva projekt så som du vill att det ska gå.
Micke Johansson TRR
Väldigt bra utbildning med erfarna lärare som verkligen brinner för att lära ut. Teori blandat med "praktiska" övningar som ger en väldigt bra plattform för lärande. Kan verkligen rekommendera denna kurs.
Mattias Banerson, Region Kalmarlän
En kanonutbildning för den som vill bli projektledare ! Entusiastiska kursledare med lång erfarenhet, inom ledarskap och projektledning som gör sitt yttersta för att alla ska vara delaktiga, oavsett om du är erfaren eller oerfaren som projektledare. Det bästa är den röda tråden i utbildningen, samt att det är verkliga fall (IRL) många av de p...
Visa mer
David Högström, Västerviks bostads AB
Mycket givande utbildning där man har fått många olika typer av verktyg att använda sig av i yrkeslivet! Lärarna har utbildat på ett proffsigt och metodiskt sätt med bl.a. gruppövningar och diskussioner! Ser fram emot min yrkeskarriär med den här utbildningen i ryggsäcken!
Stewe Alm Polismyndigheten
Kursen (kurserna) var väl strukturerade med en bra blandning av grundläggande teori, praktiska exempel, övningar individuellt och i grupp. Blandningen av ledarskapsutbildning och principerna för projektutveckling var mkt väl balanserad där båda kunskapsområdena "synkades" väl samman till en helhet. Min 4 stjärna beror på att jag sedan tidigare h...
Visa mer
Jeanette Svensson, Officemanagement
Måste vara den mest genomtänkta och omfattande utbildning inom projekt och ledarskap Anders och Christer är mycket erfarna och kompetenta utbildare inom sina områden, som lyckas förmedla kunskap på ett inspirerande och annorlunda sätt
Desanka Klasan , TRR
En utbildning som får toppbetyg med utbildare som är väldigt kunniga, professionella och roliga ! 😃 Rekommenderas!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!