Recensioner av AAA-Projektledarutbildning. För de som vill ha det bästa?

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 275 recensioner.

Johanna

Kursen gav mig nya insikter, praktisk kunskap och ökat självförtroende som projektledare. Kan varmt rekommendera denna för alla som vill ta sin projektledning till en ny nivå.

Krister Eriksson Epiroc

Det är väldigt intressant att få lära sig vilken typ av ledare man är och hur man får en grupp att fungera och projekthantering hur viktigt det är med en bra planering.

Ulrika Dahl, Folktandvården Kalmar

Mycket bra både ledarskap- och projektledarutbildning. Upplevelsebaserad inlärning när den är som bäst.

Mattias Johnsson, NAV AB

Trots lång erfarenhet av projektledning och ledarskap adderades nya insikter och verktyg. Med kursens innehåll och upplägg finns mycket att lära och inspireras av för både erfarna och oerfarna deltagare.

Gabriella Elmroth

Mycket bra utbildning som passar både för erfarna och oerfarna Projektledare. Mycket engagerade och entusiastiska kursledare med lång erfarenhet inom ledarskap och projektledning som hela tiden såg till att alla var vara delaktiga. Bra uppdelning där man har fokus Projektledning och Ledarskap i separata block. Kul och givande praktiska övningar...

Visa mer
Jenny Jutström, Jönköping Energi Nät AB

Sökte en projektledarutbildning och fick ledarskapsdelen "på köpet". Och vilken ledarskapsutbildning...toppklass! Bra helhet som ger en fullspäckad verktygslåda att ta med sig in i framtiden.

Maryam Ghadanfari, Storstockholms brandförsvar

En lärorik utbildning med kunniga lärare och många lärorika praktiska övningar. Har fått med mig många bra verktyg för att kunna utvecklas som projektledare.

Andreas Åkerlind, Atron Systems Sweden AB

Mycket bra kursupplägg, mycket kompententa Kursledare och många bra verktyg att ta med sig! Rekommenderas!

Armin Mandjukic, NKT HVC AB

Riktigt givande och bra upplägg på kurserna, dagarna bara flyger förbi!

Theres Palmgren, Kalmar kommun

Mycket givande kurs, teori varvat med mycket praktiska övningar gör inlärningen lätt och rolig! Har redan rekommenderat kursen till flera personer.

Jens Söderström, NKT HVC AB

Mycket bra kurs där jag har lärt mig jätte mycket för att kunna driva projekt. Teori och praktik varvas på ett jätte bra sätt, med väldigt kompetenta och duktiga lärare. Jag rekommenderar denna utbildningen stark, ifall du jobbar med projektledning eller ska.

Martin Karlsson, Getinge Disinfection AB

Otroligt bra kurs! Teori och praktik varvas löpande genom kursen på ett bra sätt! Kursledarna(Christer och Stig) håller högsta klass och leder oss genom kursen så att vi hela tiden kan omvandla det till vår egen verksamhet!

Filip Jadstrand, Driftklart

Fantastiskt givande kurs! Tydlig förankring i praktiska frågeställningar med direkt koppling till relevant teori. Särskilt spännande i en agil organisation!

David Eriksson, Kalmar kommun

Mycket bra kurs som jag kan rekommendera till andra. Det märks att kursledarna har lång erfarenhet inom området!

Marcus Wickart, Växjö Energi

Mycket nöjd med upplägg och utbildning kan rekommendera att gå här

Johan Sjögren, Gnutti Carlo Sweden

En intressant och givande kurs i projektledning, mycket praktik och bra kursliteratur som är mycket användbar i arbetet senare. Stort + för det invävda ledarkapet, det ingen ledarskapsutbildning men det belyser vikten av det i projektledarrollen. Upplägget över längre tid är också bra så kunskaperna landar lite mellan tillfällena och man har möj...

Visa mer
Fredrik Hultman, JB Maskinteknik AB

En mycket lärorik och givande kurs som gav både bredden och grunden till projektledning såväl som djupare förståelse för helheten till projekt. Kunniga, erfarna och samspelta lärare som hade kursupplägg med mycket bra variation av teori och praktik med en tydlig väg framåt genom utbildningen. Variationen med teori och praktik gav många aha-uppl...

Visa mer
Ingvar Lilja, Göteborg Energi AB

En fantastiskt utbildning som jag starkt rekommenderar! Oavsett om du är ny i arbetslivet eller har jobbat flera år och/eller som har gått tidigare kurser i projektledning eller UGL! Att väva ihop projektledning med ledarskap ger en utbildning med bredd och djup, och dessutom med en röd tråd genom hela utbildningen. Kunniga och engagerade lärare...

Visa mer
Mikael Tunberg, Göteborgs hamn

Mycket givande utbildning varvad teori och praktik på ett föredömligt sätt. Ledarskap och projektledning varvades om vartannat och kursledarna var samspelta och mycket kunniga. Denna kursen är jag glad att ha genomfört, stort tack!

Fadi Odisho, Sweco AB

Väldigt givande utbildning med kompetenta och pedagogiska lärare!

Henrik Hederfors, Hifab AB

Verktygslådan är på plats! Efter denna utbildning går det att ta sig an vilket projekt som helst inom vilken bransch som helst. Tydlig metodik som ger trygghet genom projekt oavsett hur utmanande det är. En toppenkurs oavsett bakgrund och erfarenhet.

Anna Angeland, Nybro Energi AB

Gick kursen efter rekommendation från kollega i annat företag. Bra engagerade ledare. Jag missade ett tillfälle, men kunde lätt hoppa in i en annan grupp och ta igen det vilket är en styrka. Annan ledare där men även han var mycket bra så bredden är gedigen. Väldigt mycket aha-upplevelser, ökad självkännedom och inspiration till att jobba vidare...

Visa mer
Malin Bergman, Kalmar kommun

Kursen har gett mig färdigheter att axla projektledarrollen. Kombinationen av projektkunskap och ledarskap har varit särskilt lärorik då det ena inte fungerar utan det andra i denna rollen.

Hanna Johansson, projektledare på Försvarsmakten

Jättebra kurs med bra och kunniga lärare! Rekommenderar den starkt till alla som jobbar med projekt i någon form. Den passar alla oavsett hur lång erfarenhet av projekt man har sedan innan. Bra upplägg på kursen då dagarna är utspridda över ett antal veckor. Kursen inleds och avslutas med gemensam middag vilket var väldigt trevligt.

Anton Andersson, Kalmar Energi

Bra utbildning, ger bred blick i projektledarskap. Bra kursledare.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!