Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av AAA-Projektledarutbildning. För de som vill ha det bästa?

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 218 recensioner.

Alija Imsirovic, TRR
(5)
En lärorik utbildning med kunniga och proffsiga lärare. En hel del intressanta diskussioner, bra kombination mellan teori och praktiska övningar. Är mycket nöjd med utbildningen.
Joakim Thunborg, Boverket
(4)
Bra och gedigen kurs med grundläggande kunskaper i projektledning. Nackdelar: Gammaldags material i pärmar utan bra sammanfattningar av de verktyg som kursen gav. För lite personlig feedback utan det är upp till kursdeltagarna själva om de kan ta till sig personlighetsutveckling, kunskapen och innehållet.
Linda Loorentz, Växjö Energi AB
(5)
Bra mix mellan ledarskap och projektkunskap. Många bra verktyg att ta med sig. Mycket gruppövningar i kursen vilket gör att man bättre förstår hur man kan använda verktygen i praktiken. "Bjussiga" lärare. Många bra diskussioner i gruppen. Nöjd!
Göran Andersson, via TRR
(5)
Väldigt bra uppbyggd kurs varvad mellan teori och praktik samt luft emellan för egna reflektioner. Bra kursledare som tar sig tid för diskussioner och förklaringar, samt bjuder mycket på sig själva.
Emelie Andersson, Växjö Energi AB
(5)
Kan varmt rekommendera denna utbildning - med stort engagemang har vi under dessa dagar fått möjligheten till att lyssna och interagera med kurskollegor samt kursledare. Genom erfarenhetsutbyte, inspiration och kursmaterial med konkreta verktyg - är jag övertygad om att det kommer hjälpa mig att lyckas i min roll som ledare av projekt.
Tina Gardeln, Region Kalmar län
(5)
Projektledarutbildningen ger en perfekt mix av arbetsmetoder, Praktiska verktyg, och Ledarskapspedagogik. Utbildarna är proffsiga, kunniga och har förmågan att anpassa till deltagarna. Upplevde lite Aha varje gång !
John Wadbro, Lomma kommun
(5)
Kursen ger bra verktyg för att få projekten i mål och få ut det bästa av projektdeltagarna
Linda Börås, Swedegas
(5)
En mycket bra utbildning som har stärkt mig som projektledare! Upplägget med 11 dagar under 3 månader gav tid för eftertanke och chans att testa alla bra verktyg i sin egna organisation. Att lägga in ledarskap och situationsanpassat ledarskap till projektkunskapen ger en mycket bra helhet och förståelse. Ledarna var engagerade och bjöd på många ...
Visa mer
Simon Tzegai Bahta, Statens Institutionsstyrelse
(5)
En väldigt bra utbildning med engagerade lärare med mycket erfarenhet. Bra upplägg på utbildningen och grymma övningar! Många bra verktyg att ta med hem till den egna organisation och ens egna projekt!
Niklas Lagerholm, Rejlers
(4)
Sätter grunden i ett lyckat projekt arbete för den oerfarne. Samt riktigt bra för den erfarne som repetition och komplement.
Johan Rosengren, Statens Institutionsstyrelse
(5)
Bra utbildning som både gett mig mer verktyg som projektledare samt utvecklat mig på det personliga planet genom ledarskapsbiten. Engagerade och duktiga lärare.
Anna Darhammar, Trafikverket
(5)
En jättebra utbildning - en bra balans mellan teori, praktiska övningar och diskussioner. Avslutat med mycket bra "verktyg" och en önskan om att få praktisera allt nytt jag lärt mig :)
Magnus Hammarberg, Storstockholms brandförsvar
(5)
Jag googlade innan utbildningen på "projektledarutbildning" och landade på Projekthantering.se. Efter lite bakgrundskoll, både externt och internt bestämde jag mig för att gå Ledarskap och projekthanterings 11 dagars projektledarutbildning vilken jag nu, efter genomgången utbildning varmt kan rekommendera. Upplägget med just dessa dagar utsp...
Visa mer
Stefan Pettersson Lexitus AB
(5)
Oerhört inspirerande och lärorik kurs med ett mycket genomtänkt upplägg där projektledning varvas med ledarskap i 2 dagarspass under 3 månader vilket möjliggör både hemarbete och reflektion. Enormt kompetenta lärare, som bjuder både på sig själva och på en fullspäckad verktygslåda av projektledarverktyg. Den bästa kurs jag gått och jag kan varm...
Visa mer
Roger Sjöstedt Swegon
(5)
Mycket bra kurs med mycket bra kursledare , de har både inlevelse, kunskap och bra utlärningsätt .
Pontus Liljenberg, Kävlinge kommun
(5)
Kursledarna är mycket bra pedagoger och de är generösa med att dela med sig av egna projektledar-och ledarerfarenheter. Detta tillsammans med engagerade och trevliga kurskamrater gjorde denna projektledarutbildning till en mycket bra investering.
Karin Hallquist, Kemira Kemi AB
(5)
En riktig ögonöppnare som kombinerar projektledningsmetodik med situationsanpassat ledarskap. Otroligt kunniga och engagerade kursledare som verkligen delar med sig av sig själva och får kursdeltagarna att göra detsamma. Det är en stor fördel att kursen är utspridd över en längre tidsperiod då man både får tid för reflektion och att hinna applic...
Visa mer
Johan Fredriksson, Swegon
(5)
Grymma kursledare och bra upplägg på kursen!
Sofi Magnuros, privat regi
(5)
Kombinationen Ledarskap & Projektledare är ett väl genomtänkt upplägg och eftersom kursen dessutom var spridd under en längre tid fanns tid för reflektion och diskussion med såväl kursare som kollegor. Inspirerande ledare/lärare med anekdoter från verkligheten, teori blandat med övningar som engagerade oss alla! Lite ledsen att denna kurs nu är ...
Visa mer
Hanna Johansson, Region Kalmar län
(5)
Kan varmt rekommendera denna projektledarutbildning, mycket innehållsrik, bra upplägg och med stort engagemang hos kursledarna!
Marie Larsson, Region Blekinge
(4)
Detta är en utbildning som på ett mycket bra sätt kopplar ihop teori med praktik, men framför allt då man samtidigt väver in ledarskapsdelarna och lär ut ett situationsanpassat ledarskap som är så viktigt i gruppers olika faser! Utbildningen har stärkt mig i min roll som projektledare och jag har rekommenderat den till min kollega som just har p...
Visa mer
Niclas Frisell
(5)
Grymt bra utbildning både i Projektledning och ledarskap. Jag har klart utvecklats som projektledare och som person. Ger förståelse hur viktigt det är även med ledarskap i projekten.
Madelen Gerkens, Södra Cell Värö
(5)
Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning för dem som vill knyta ihop de "hårda" verktygen inom projektledning med det "mjuka" inom ledarskap. En helhetsutbildning som täcker alla delar inom projektledning - 11 dagar väl investerad tid.
Kristina Pellfolk Vattenfall IT
(4)
Bra utbildning av engagerade lärare med uppdaterad erfarenhet från verkligheten. Bra strukturerat upplägg samt stort fokus på teamkänsla. Många bra praktiska verktyg att ta med hem till den egna organisation.
Andreas Molistanou, Trygghetsrådet
(5)
Mycket bra upplägg. Mycket bra engagemang av kursledarna
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!