Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av AAA-Projektledarutbildning. För de som vill ha det bästa?

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 199 recensioner

Hanna Johansson, Region Kalmar län
(5)
Kan varmt rekommendera denna projektledarutbildning, mycket innehållsrik, bra upplägg och med stort engagemang hos kursledarna!
Marie Larsson, Region Blekinge
(4)
Detta är en utbildning som på ett mycket bra sätt kopplar ihop teori med praktik, men framför allt då man samtidigt väver in ledarskapsdelarna och lär ut ett situationsanpassat ledarskap som är så viktigt i gruppers olika faser! Utbildningen har stärkt mig i min roll som projektledare och jag har rekommenderat den till min kollega som just har p...
Visa mer
Niclas Frisell
(5)
Grymt bra utbildning både i Projektledning och ledarskap. Jag har klart utvecklats som projektledare och som person. Ger förståelse hur viktigt det är även med ledarskap i projekten.
Madelen Gerkens, Södra Cell Värö
(5)
Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning för dem som vill knyta ihop de "hårda" verktygen inom projektledning med det "mjuka" inom ledarskap. En helhetsutbildning som täcker alla delar inom projektledning - 11 dagar väl investerad tid.
Kristina Pellfolk Vattenfall IT
(4)
Bra utbildning av engagerade lärare med uppdaterad erfarenhet från verkligheten. Bra strukturerat upplägg samt stort fokus på teamkänsla. Många bra praktiska verktyg att ta med hem till den egna organisation.
Andreas Molistanou, Trygghetsrådet
(5)
Mycket bra upplägg. Mycket bra engagemang av kursledarna
Dan Eriksson, AMB Industri AB
(5)
Utbildningen var helt klart en välinvesterad tid, fina lokaler och väldigt bra lärare! I och med utbildningen har man fått stor lärdom gällande Projektarhantering och Ledarskap, och även många bra verktyg som man kan ta med sig i sin dagliga roll som Projektledare.
Anders Wågebro, Statens Fastighetsverk
(5)
Bra upplägg med intensiva dagar av utbildning med mellanrum som skapar utrymme för reflektion och eget arbete. Jag tyckte om kombinationen av utbildning i projektprocessen samtidigt med en ledarskapsutbildning för att kunna motivera och få en effektiv projektgrupp.
Marie af Ekström, projektledare, Göteborg Energi AB
(5)
Engagemanget hos lärarna var helt enormt och hur dom lyckas få en grupp med totala främlingar att bli så sammansvetsade och engagerade så snabbt har jag ingen aning om. En otroligt givande kurs som inte bara utvecklade mig i min roll som projektledare utan även som individ. Att ledarskaps utbildningen nästan är lika stor förstår man snabbt då...
Visa mer
Marie af Ekström, projektledare, Göteborg Energi AB
(5)
Engagerade och fantastiska lärare. hur dom lyckas få en grupp totala främlingar att bli så engagerade och sammansvetsade på så kort tid förstår jag inte. Mycket bra att kursen är under en längre period så att man får tid för reflektion samt implementera det man lärt sig i sitt dagliga arbete. Att ledarskaps delen är så stor får man förståelse ...
Visa mer
Lisa Steneberg, SiS
(5)
En väl genomtänkt utbildning, där vi i rasande takt lyckades beta av tunga områden på ett väldigt pedagogiskt sätt, med gruppövningar som gjorde att all tung metodik istället kändes otroligt enkel och självklar. (Hade universitetskurser varit upplagda på samma vis så hade de varit en baggis..). Bra lärare med otroligt stor erfarenhet och tydliga...
Visa mer
Niklas Eriksson, Rejlers Sverige AB
(5)
Ledare med fantastisk kompetens som ger både gedigna kunskaper och en verklig vitamininjektion för inspirationen. En omfattande verktygslåda ingår, både mjuka verktyg (kunskaper) och hårda verktyg (Mallar). Arbetet med att skapa en grupp som hjälper till med det upplevelsebaserade lärandet hanteras på ett sätt som skapar förtroende både för le...
Visa mer
Saman Gustafsson, IT-mästaren
(4)
Mycket bra utbildning som fångar upp de viktiga delarna på ett intressant och inspirerande sätt! Utbildningsledarna gör ett fantastiskt jobb med att varva teori och praktik samtidigt som de bjuder på egna erfarenheter och lärdomar. Jag tar med mig många bra verktyg och rekommenderar alla nuvarande/blivande projektledare att gå denna utbildning!
Henrik Bengtsson, FöretagsKonsulterna Syd AB
(5)
Mycket bra uppdelning och struktur på utbildningen, fördelat på flera tillfällen, vilket ger en möjlighet att testa nyvunna kunskaper mellan varje gång. Mycket pedagogiska handledare med stort engagemang och erfarenhet. Bra fördelning mellan bearbetning av projektmodellen och det situationsanpassade ledarskapet. "tiden bara försvann"
Vasilios Manousaridis
(4)
Spännande och fartfylld utbildning.Inte en sekund kunde upplevas som jobbig eller tråkig,
Daniel Andersson, Boverket
(5)
För dig som är eller ska bli projektledare eller chef så rekommendera jag denna utbildning. Här får du mycket engagerade och kunniga kursledare samt ett välgenomtänkt program. Äntligen en utbildning som viktar lika mellan den teoretiska projektmodellen och det viktiga mentala ledarskapet på såväl individ som gruppnivå. Dessutom får du en mängd ...
Visa mer
Tobias Ulvesjö, Affärsverken
(4)
Kan starkt rekommendera denna utbildning. Den kopplar ihop ledarskapet med projekten på ett bra sätt. Massor av bra verktyg som man kan använda i en projektmodell.
Peter Horndahl, Ingenjörsfirman M. Gustafsson AB
(5)
Fantastisk bra kursledare, en röd tråd genom hela utbildningen och presenterat en stor mängd verktyg som kommer att användas.
Peter Gustavsson, Ovako
(5)
Kan starkt rekommendera denna utbildning. Mycket generös utbildning med kickoff och kickout vilket skapar en mycket sammansvetsad grupp. Av dom engagerade instruktörerna får man med sig mycket kunskap och många bra verktyg för att kunna utföra sitt arbete på ett strukturerat sätt.
Håkan Wilken, Locum
(4)
Omfattande kurs som ger rejält med verktyg och kunskaper både till nya och mer erfarna projektledare. Otroligt engagerade lärare som snabbt skapar bra gruppdynamik som ger ett fantastiskt inspirerande klimat för lärande.
Lena Frödin, Knauf
(4)
Jättebra kurs med många konkreta och användbara verktyg.
Johan Lindén, Skånetrafiken
(4)
En kurs som öppnar ögonen och fyller verktygslådan med en stor samling verktyg för all sorts ledare, men framförallt projektledare. Efter att ha gått kursen känner jag mig tryggare och mer självsäker i min projektkunskap, och har blivit en stabilare och modigare ledare. Jag skulle rekommendera kursen för alla som arbetar i projekt, ledarskap,...
Visa mer
Helena Sääf, Lomma kommun
(5)
Denna projekt- och ledarskapsutbildning är rakt igenom mycket bra! De skickliga lärarna skapar intresse och förmedlar kunskap på ett mycket inspirerande och involverande sätt. Jag har nu en mycket större verktygslåda med kunskap om projektledning, gruppdynamik och mig själv med mig hem och det kommer vara till mycket stor nytta i mitt ordinarie ...
Visa mer
Anna
(4)
Supernöjd med kursen som på ett genomarbetat sätt fick med ett projekts olika faser och dess olika steg samt hur jag ska agera som projektledare! Har lärt mig otroligt mycket om mig själv, mitt sätt att lära in och hur jag ska få fram rätt info till övriga projektmedlemmar!
Therese Pettersson, Lantmännen
(5)
Mycket bra utbildning med en röd tråd från dag ett. Mina förhoppningar på kursen var att när jag var klar skulle jag ha en välfylld verktygslåda att ta med mig ut i verkligheten vilket skulle ge mig trygghet, effektivitet och struktur i min roll som projektledare. Kursen levde upp till dessa förhoppningar och mycket därtill. Inte minst inom leda...
Visa mer
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!