Visa utbildning.se som: Mobil

Komplett Kurspaket Officepaketet Online

Learnesy
Kort om utbildningen
12 månader
6 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Börja när du vill - Distans
Öppen utbildning
   
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm

Kursbeskrivning

learnesy

Bemästra Officepaketet

Våra onlinekurser i Microsoft Office365 passar nybörjaren såväl som den med erfarenhet och en vilja att fördjupa sig inom Microsoft Officeprogrammen. Följ utbildningens logiska struktur från första till sista lektion, eller välj själv de lektioner du behöver se för att komplettera din nuvarande kunskapsnivå. Du avgör själv!

Till lektionerna har man tillgång till den fil som används för att enkelt kunna följa med steg för steg. Varje delmoment följs upp med ett avslutande quiz där du som användare testas på området. Du kommer åt lektionerna från dator, läsplatta eller mobil – när du vill och var du vill

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kurserna passar nybörjaren såväl som den med erfarenhet och en vilja att fördjupa sig inom Microsoft Officeprogrammen.

Kursinnehåll

 • Excel Bas
 • Excelfunktioner Fördjupning
 • Pivottabeller Fördjupning
 • Excel Övningsuppgifter
 • Excel för inköpare & logistiker
 • Power Query Bas
 • Power Pivot & DAX
 • Power BI Bas
 • Python Bas
 • Windows Bas
 • PowerPoint Bas
 • Word Bas
 • Microsoft Teams Bas
 • Office365 Bas
 • Outlook Bas

Video

Upplägg

- Tillgång till kursen: 12 månader
- Upplägg: Video + Quiz
- Personligt kursbevis per avklarad kurs när du är klar

Kursledare

Learnesy grundades 2014 av kollegorna Marcus Andersson och Robert Gulevski. Genom arbete inom funktioner som inköp, ekonomi, affärsutveckling, projektledning, försäljning och marknadsföring hade de upplevt att det oavsett bransch fanns en gemensam nämnare som bidrog till ett effektiv arbete med framgångsrikt resultat – Microsoft Excel.

De kunde se att deras medarbetare ofta saknade kompetens och utbildning i programmet vilket ledde till att Excel istället för att vara ett kraftfullt hjälpmedel blev både en tidstjuv och ett irritationsmoment. Med ett behov identifierat kunde de med sin erfarenhet och kunskap ta fram en utbildning som både var praktiskt inriktad och tidseffektiv. En pedagogik som bygger på nano-learning innebär att lektionerna är korta – i genomsnitt 2 minuter. Grunden till Learnesy var lagd.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Komplett Kurspaket Officepaketet Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Diana Anghel
(5)
I denna kurs har jag lärt mig om viktiga funktioner och moment som förekommer regelbundet i mitt yrke som lönespecialist. Jag upplevde att lektionerna är upplagda på ett sätt så att man lätt förstår innehållet. Mycket bra förklarat och en perfekt grafik som underlättar för eleven att förstå. Super nöjd med kursen. :)
Tomislav
(5)
Fantastiskt bra och pedagogisk utbildning! Rekommenderas starkt!
Eva
(5)
Supersmidigt, lagom långa lektionspass (ca 3 minuter), bra med övningsfiler. Det går att öva hur mycket som helst och att välja vad man vill fokusera på. Rekommenderas!!!

Learnesy

Learnesy

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet...


Läs mer om Learnesy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Learnesy


 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Komplett Kurspaket Officepaketet Online från Learnesy, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 43 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar