Visa utbildning.se som: Mobil

Fördjupning Excelfunktioner Online

Learnesy
Kort om utbildningen
12 månader
1 488 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Börja när du vill - Distans
Onlineutbildning
   
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm

Kursbeskrivning

Excelfunktioner fördjupning

Fördjupa dig i Excels alla funktioner

"Excelkurs - Fördjupning Excelfunktioner" kommer lära dig logiken bakom Excels funktioner och samtidigt vara ditt onlinebibliotek med funktioner att se och repetera när du behöver.

Kursen består av tolv kapitel med korta 1-minuterslektioner, alla med samma struktur, som visar 95 olika Excelfunktioner. Kursen fungerar som ditt eget onlinebibliotek. Det kommer öka dina kunskaper i Excel och spara tid i ditt arbete, det kan finnas ett moment i ditt arbete som enkelt kan kringgå med en funktion. Du går utbildningen helt i din egna takt och självklart kan du välja och se vilka lektioner du vill. Använd favorit-funktionen för att enkelt hitta tillbaka till de lektioner du har mest användning av! Kursen finns både på svenska och engelska.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har grundläggande kunskaper i Excel.

Kursinnehåll

 • Funktioner som beräknar ANTAL och SUMMA
 • Funktioner med OM och ELLER
 • Hantera cellreferenser
 • Funktioner som hanterar datum och tid
 • Textfunktioner
 • Funktioner för att leta och söka värden och referenser
 • Finansiella funktioner
 • Statistikfunktioner
 • Funktioner som avrundar tal
 • Funktioner som hanterar fel i celler
 • Hur du skapar och använder matrisformler
 • Funktioner för avskrivning

Upplägg

- Tillgång till kursen: 12 månader
- 94 lektioner
- Total videotid: 1h 40 min
- Beräknad kurstid (video + quiz): 4h
- Genomsnittlig lektionslängd: 1 min
- Personligt kursbevis när du är klar

Kursledare

Learnesy grundades 2014 av kollegorna Marcus Andersson och Robert Gulevski. Genom arbete inom funktioner som inköp, ekonomi, affärsutveckling, projektledning, försäljning och marknadsföring hade de upplevt att det oavsett bransch fanns en gemensam nämnare som bidrog till ett effektiv arbete med framgångsrikt resultat – Microsoft Excel.

De kunde se att deras medarbetare ofta saknade kompetens och utbildning i programmet vilket ledde till att Excel istället för att vara ett kraftfullt hjälpmedel blev både en tidstjuv och ett irritationsmoment. Med ett behov identifierat kunde de med sin erfarenhet och kunskap ta fram en utbildning som både var praktiskt inriktad och tidseffektiv. En pedagogik som bygger på nano-learning innebär att lektionerna är korta – i genomsnitt 2 minuter. Grunden till Learnesy var lagd.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fördjupning Excelfunktioner Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Diana Anghel
(5)
I denna kurs har jag lärt mig om viktiga funktioner och moment som förekommer regelbundet i mitt yrke som lönespecialist. Jag upplevde att lektionerna är upplagda på ett sätt så att man lätt förstår innehållet. Mycket bra förklarat och en perfekt grafik som underlättar för eleven att förstå. Super nöjd med kursen. :)
Tomislav
(5)
Fantastiskt bra och pedagogisk utbildning! Rekommenderas starkt!
Eva
(5)
Supersmidigt, lagom långa lektionspass (ca 3 minuter), bra med övningsfiler. Det går att öva hur mycket som helst och att välja vad man vill fokusera på. Rekommenderas!!!

Learnesy

Learnesy

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet...


Läs mer om Learnesy och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 43 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar