Visa utbildning.se som: Mobil

Fördjupning Excelfunktioner

Learnesy
Kort om utbildningen
4 timmar
1 495 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Börja när du vill - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Excelfunktioner fördjupning

Fördjupa dig i Excels alla funktioner

Kursen består av tolv kapitel med korta 1-minuterslektioner, alla med samma struktur, som visar 95 olika Excelfunktioner. Kursen fungerar som ditt eget onlinebibliotek. Det kommer öka dina kunskaper i Excel och spara tid i ditt arbete, det kan finnas ett moment i ditt arbete som enkelt kan kringgå med en funktion. Du går utbildningen helt i din egna takt och självklart kan du välja och se vilka lektioner du vill. Använd favorit-funktionen för att enkelt hitta tillbaka till de lektioner du har mest användning av! Kursen finns både på svenska och engelska.

Målgrupp

"Excelkurs - Fördjupning Excelfunktioner" kommer lära dig logiken bakom Excels funktioner och samtidigt vara ditt onlinebibliotek med funktioner att se och repetera när du behöver.

Kursinnehåll

 • Funktioner som beräknar ANTAL och SUMMA
 • Funktioner med OM och ELLER
 • Hantera cellreferenser
 • Funktioner som hanterar datum och tid
 • Textfunktioner
 • Funktioner för att leta och söka värden och referenser
 • Finansiella funktioner
 • Statistikfunktioner
 • Funktioner som avrundar tal
 • Funktioner som hanterar fel i celler
 • Hur du skapar och använder matrisformler
 • Funktioner för avskrivning

Upplägg

- Tillgång till kursen: 12 månader
- 94 lektioner
- Total videotid: 1h 40 min
- Beräknad kurstid (video + quiz): 4h
- Genomsnittlig lektionslängd: 1 min
- Personligt kursbevis när du är klar

Kursledare

Learnesy grundades 2014 av kollegorna Marcus Andersson och Robert Gulevski. Genom arbete inom funktioner som inköp, ekonomi, affärsutveckling, projektledning, försäljning och marknadsföring hade de upplevt att det oavsett bransch fanns en gemensam nämnare som bidrog till ett effektiv arbete med framgångsrikt resultat – Microsoft Excel.

De kunde se att deras medarbetare ofta saknade kompetens och utbildning i programmet vilket ledde till att Excel istället för att vara ett kraftfullt hjälpmedel blev både en tidstjuv och ett irritationsmoment. Med ett behov identifierat kunde de med sin erfarenhet och kunskap ta fram en utbildning som både var praktiskt inriktad och tidseffektiv. En pedagogik som bygger på nano-learning innebär att lektionerna är korta – i genomsnitt 2 minuter. Grunden till Learnesy var lagd.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fördjupning Excelfunktioner, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Tomislav
(5)
Fantastiskt bra och pedagogisk utbildning! Rekommenderas starkt!
Eva
(5)
Supersmidigt, lagom långa lektionspass (ca 3 minuter), bra med övningsfiler. Det går att öva hur mycket som helst och att välja vad man vill fokusera på. Rekommenderas!!!
Josefine
(5)
Kursen är jättebra! Till en början kändes det enkelt men det blir svårare och svårare men det beror ju mycket på hur mycket kunskap man har sen innan. Jag inser att det finns massor av funktioner som jag inte haft någon aning om som är väldigt användbart.

Learnesy

Learnesy

Välkommen till Learnesy onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar och Learnesy strävar mot att fortsätta vara den främsta onlineutbildaren inom Excel. Som ett företag i tillväxtfas är det viktigt för oss att inte tappa...


Läs mer om Learnesy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Learnesy

Kvarnliden 7
436 51 Hovås

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 28 recensioner.
Alla recensioner för arrangören