Visa utbildning.se som: Mobil

POTENTIAL – online workshop i modernt och funktionellt ledarskap

Leadership Learning Lab
Kort om utbildningen
Ca 40 timmar fördelat över 8 veckor
12 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Pilotomgång är planerad till senvåren 2019. - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

POTENTIAL är en maximalt flexibel samt tids- och kostnadseffektiv workshop för konkret och handfast ledarutveckling. Workshopen löper över 8 veckor och du deltar från valfri plats. Din insats är cirka fem timmar per vecka som du i huvudsak förlägger som det passar dig och som för de flesta kan vara en del av arbetstiden. Den enda tid du behöver passa är de veckovisa video-dialogerna om 1,5 timme veckorna 1-3 och 6-8.

En första ordinarie omgång är planerad att starta under våren 2019. Fyll i formuläret längst ner på sidan för att skicka oss en icke bindande intresseanmälan.

POTENTIAL erbjuds också i en organisationsanpassad version.

Målgrupp

Ambitiösa ledare som vill utvecklas tillsammans med andra ambitiösa ledare.

Du behöver inte ha personalansvar för att se dig som ledare. Däremot skall du kunna formulera en personlig och konkret ledarutmaning som du vill bearbeta och lösa under workshopen.

Kursinnehåll

Allt arbete sker på distans och med hjälp av moderna kollaborativa verktyg.

Du arbetar på egen hand, tillsammans med dina medarbetare och tillsammans med övriga deltagare utifrån veckovisa teman. Dels med den utmaning du har beskrivit; dels med uppgifter du kan komma att få från kursledningen.

Den enda tiden du behöver passa är de 90 minuters handlett gruppvideosamtal kursveckorna 1-3 och 6-8.

Vi gör nedslag i kunskapsfronten för ledarskap och organisation som vi ser har bäring på de utmaningar deltagarna arbetar med.

Du får tillgång till ett kurerat innehåll i digitalt bibliotek för inspiration och fördjupning. Detta material har du tillgång till även efter avslutad kurs.

Det värdefulla nätverk av ambitiösa ledare som kursen skapar fortlever även efter avslutad kurs i samma digitala kanal som har etablerats under kursen.

Tid & plats

Var som helst. Workshopen sker online. Ett fast tillfälle i veckan om ca 90 minuter. Vår tanke är att du skall kunna delta vid sidan om ditt arbete om du inte har förutsättningar att delta på arbetstid.

Investering

Ordinarie pris för POTENTIAL är 12 500 kr exkl moms.

En pilot-omgång kommer att erbjudas till ett kraftigt rabatterat pris.

Och som alltid har Leadership Learning Lab en nöjd-kund-garanti. Antingen blir du helt nöjd eller så får du pengarna tillbaka utan att några jobbiga frågor kommer ställas. Så klart kommer vi vilja veta vad du inte är nöjd med men det är bara för vårt eget lärande.

Kursledare

POTENTIAL processleds av Lucie Mandaus Stephansen och Jan de Man Lapidoth.

POTENTIAL är utformad för att undvika beroendet av ”kursledare” som plågar etablerade utbildningsupplägg. Vi kan såklart det här med ledarskap och organisation. Det är något vi arbetat mycket länge med. Vi har koll på kunskapsfronten. Vi har omfattande praktisk erfarenhet. Skillnaden mot traditionella kurser är att vi tänker att vår huvudsakliga uppgift är att göra formatet till en trovärdig spegling av det vi ser behövs i organisationer. Och att göra det på sätt som bättre speglar dagens ledars förutsättningar och också de möjligheter som finns. Du kommer göra det vi pratar om. Och få en egen konkret upplevelse.

Sagt om Lucie:

”Lucie utmanar och får en att tänka.”

”Lucies ledarutvecklingsprogram har påverkat mig på djupet.”

”Jag ser helheten nu.”

”Lucie är kunnig, provocerande och modig.”

”Lucie lyckas nå fram och beröra.” 

”Genom våra samtal blev jag trygg i att lita på det jag känner.”

Sagt om Jan:

“Jan har en förmåga att synliggöra de outtalade antagandena som finns i rummet”

“Med Jan i processen får vi tag i relationerna och deras betydelse”

“Jan förstår ledarskap och organisationer utan att vara bunden till givna modeller”

“Han är lyhörd för mina behov samtidigt som han utmanar mig”

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om POTENTIAL – online workshop i modernt och funktionellt ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Leadership Learning Lab

Leadership Learning Lab

För dig som vill skapa, förändra och leda med större lätthet!

LEADERSHIP LEARNING LAB är ett utvecklings- och utbildningslabb för de som vill skapa, förändra och leda i en ny tid. Vi designar och genomför kunskapsutvecklande och kapacitetsstärkande insatser som gör människor bättre på att tillvarata möjligheter nu och i framtiden....


Läs mer om Leadership Learning Lab och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Leadership Learning Lab

Stockholm

 Visa telefonnummer