Visa utbildning.se som: Mobil

Stärk ditt team - för förbättrade prestationer och välmående

Lead Human Europe AB
Kort om utbildningen
4-16 timmar
2 900 SEK exkl. moms
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Svenska

Kursbeskrivning

SDIBehöver ni stärka ert team och jobba bättre tillsammans?

En stark framgångsfaktor för förbättrade prestationer är att lägga fokus på gruppens relationer och att förstå dina kollegors behov och preferenser.

Stärk ert team genom effektiv teambuilding där ni får lära er massor om er själva och kollegorna, hur ni alla fungerar och vad som är viktigt och naturligt för er. Utbildningen skapar förutsättningar för att både prestera bättre och trivas bättre tillsammans. Vi börjar med att kartlägga era olika drivkrafter, era styrkor och överdrivna styrkor (resurser som uppfattas negativt av andra/ställer till problem för oss). Med kartläggningen som grund och efterföljande utbildning med övningar, samtal i gruppen och teorigenomgång förstår ni er själva bättre - vad som är naturligt för er och vad som kräver mer resurser. Genom fördjupning i gruppens olika resultat skapar vi också förståelse för hur olika vi alla fungerar, med olika behov och preferenser. Vi får förståelse för vad vi behöver när vi mår bra och hur vi förändras när vi hamnar i konflikt. Den förståelsen kan vara skillnaden på att prestera mediokert och att prestera på topp – tillsammans i gruppen. Skillnaden ligger i att ni får förutsättningar att nyttja era resurser bättre, minska stress och lära er att prata med varandra på rätt sätt, anpassat efter olika behov. Därmed reducerar ni brus (t ex ohälsosamma konflikter) som kräver energi, energi som ni kan lägga på roligare och viktigare saker.

Verktyget som används för kartläggningen är TotalSDI. Kartläggningen resulterar i en personligt anpassad rapport på 20 sidor om dig och dina drivkrafter, styrkor och överdrivna styrkor.

Vi kan också komma överens om ett enklare eller mer djupgående upplägg än ovan. Möjligheterna med TotalSDI är många. Hör av er så diskuterar vi fram ett förslag som passar er!

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till ledningsgrupper och team som vill stärka sina förutsättningar att

både prestera på topp och må bättre tillsammans. Utbildningen är också relevant för individer och grupper som inte har till syfte att arbeta som ett starkt sammansvetsat team. Kartläggning och kursinnehåll bidrar starkt till högre självkännedom som är relevant i alla situationer oberoende av vem du möter.

Kursinnehåll

Upplevelsebaserat lärande med uppgifter i workshop-format Teorigenomgång - Relationship Awareness Theory

SDI utvecklades av psykologen, terapeuten, läraren och författaren Elias H. Porter, Ph.D. Den bygger på hans teori om Relationship Awareness Theory (RAT) - en inlärningsmodell för effektiv och korrekt förståelse av motiven bakom våra handlingar.

Kartläggningar som genomförs före utbildningstillfälle:

·       MVS (Motiverande VärdeSystem)

·       Styrkeporträtt

·       Porträtt överdrivna styrkor

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Stärk ditt team - för förbättrade prestationer och välmående, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Lead Human Europe AB

Lead Human Europe AB

Vision

Vi ser en mänskligare värld där världens ledare skapar tydlighet, agerar förebilder och bygger förtroende. I den mänskligare världen frigörs engagemang, innovationskraft och kreativitet. Där får människor, organisationer och nationer förutsättningar att utvecklas, prestera på topp och må bra. När...


Läs mer om Lead Human Europe AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Lead Human Europe AB

116 20 Svartensgatan 7 Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Stärk ditt team - för förbättrade prestationer och välmående!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Alla recensioner för arrangören