Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av LC2

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 66 recensioner.

Andreas
(5)
Upplägget passar mig som gör många saker samtidigt. Att jag fick möjlighet att reflektera på kursen under kursens gång, se och vara med på mitt företags egna projektarbeten under tiden som kursen pågick gav mig mycket mer än jag trodde. Det enda jag upplevde som något mindre positivt var att i exempelfilmerna pratas det engelska, men översattes ...
Visa mer
Léni, Trafikverket
(5)
Inför min IPMA-C certifiering tog jag stöd av LC2 och deras distansbaserade preparandkurs. Marie, som coachade mig med stor professionalism, erbjöd en strukturerad förberedelse med konstruktiv feedback för varje steg jag genomförde. Jag kände mig riktigt trygg inför inlämning av ansökan men även inför resterande moment då Marie och jag stämde av...
Visa mer
Moa Hedlund
(5)
Bra kurs med en blandning av text, animeringar, video & exempel
Kenneth Nilsson
(4)
Generellt bra kurs, med hög teknik och servicenivå, som jag rekommenderar. Kursen kräver dock självdisciplin då den utförs över tid. Skulle uppskattat tidsramar. Nu blev det 12 månader på hela kursen. Det finns en risk att man skjuter på kursen om andra saker kommer i vägen. Men flexibiliteten är även positiv.
Marie Tingwe
(5)
Intressant och välarbetat kursinnehåll, mycket god kontakt med kursledare och hög flexibilitet som gör att den går anpassa till din verksamhet. Rekommenderar!
Meryem
(5)
En väldigt smidig kurs i projektledning om man vill få grunderna. Perfekt att göra under sommaren via jobbet då trycket är lite lägre.
Alinde Karlsson
(5)
Jättebra att man själv kan lägga upp studierna och utföra dessa när man själv har möjlighet till det. Bra instruktioner och tyckte också att det var bra att det fanns en kommentar till ett ”felsvar”: inte bara ett nej utan en utläggning till varför det var ett nej. Lätt att förstå och skönt att slippa bläddra igenom hundratals sidor av litteratur.
Liselott
(4)
Bra upplägg för mig som egentligen inte hade tid. Rak kommunikation och tuff coaching, men nödvändig. Fantastik möjlighet till reflektion över hur jag jobbar och hur jag beter mig i olika situationer. Det blev många omtag under arbetet med ansökan/självutvärdering, eftersom det händer så mycket. Det är därför det går mer tid än att bara skriva d...
Visa mer
Christer Vikström
(5)
Kursen med dess verktyg, simulator och support var utmärkt som förberedelse inför certifieringen. Om jag hade gått direkt på certifieringen hade det utan tvekan inneburit en hel del helg- och kvällsstudier för att hinna med. Nu kunde jag i ett lugnare tempo genomföra kursen och förberedelserna utan att behöva känna mig alltför stressad.
Olof Rosengren
(5)
Jag fick av min arbetsgivare krav på mig att ta IPMA-B certifiering Då jag tidigt insåg att det skulle bli både tufft och tidskrävande tog jag kontakt med LC2 och bokade mig för deras coaching. Det var mycket värdefullt att få hjälp med att förstå målbilden samt coachning vid provförberedelser och framtagande av inlämningsmaterial. För mig va...
Visa mer
Marcus Danielsson
(5)
En komplett- och väl genomtänkt kurs med bra E-learning såväl som litteratur. Bra support och handledning från början till slut. Redan efter liten bit in i kursen kunde jag omsätta nya kunskaper och verktyg till kompetens i verkligheten. Jag rekommenderar verkligen denna kurs till alla som vill bli en duktig projektledare.
Britt Almqvist
(4)
Kursen var en framgångsfaktor för att klara IPMA-B. Den minskade stressen och gav mig en trygghet.
Jesper Hagberg
(5)
Bra innehåll, passade mig kanon att dela upp avsnitten och bocka av när jag hade lite tid över. Bra med frågorna som avstämning mellan läsningen.
Joakim Djerf
(5)
Kursinnehåll: 5 Användarvänlighet: 5 Teknikkvalitet: 5 Support/Service: 5
Linnea Lööw
(4)
Kursen höll vad den lovade, en förberedande kurs som gav stöttning i att ligga i fas inför förberedelserna av certifieringen. Bra kurslitteratur och stöd/återkoppling från en tillgänglig ”mentor”!
Charlotte Eklind Mossberg
(5)
Mycket bra upplägg med olika inlärnings och studiemetoder. Kommer att rekommendera och recensera till min arbetsgivare som vill utvärdera och kanske ta in kursen i sin kompetensutvecklingsbas!
Fredrik Sjöstedt
(5)
Skulle aldrig klarat av det utan den coachning jag fick i Preparandkursen, Skulle vara roligt att veta hur det gick för dom andra.Skrev provet på 1,5 h. Dom andra såg rätt paffa ut när jag slog ihop datorn.
Sofia Ludvigsson
(4)
Jag gillade upplägget, där man varvar teori med frågor, och den information som gavs. Tydlig information och bra struktur. Mycket nöjd med kursen!
Niklas Mellström
(4)
Certifieringskursen har givit mig studievägledning och varit till en stor hjälp för mig med förberedelsearbetet inför certifieringen. Jag har fått väldigt bra coaching och återkoppling men också värdefull information under hela certifieringsprocessen. Tack!
Kerstin K
(4)
För mig var det värdefullt med stöd hela vägen. Det kändes tryggt och studievägledningen tycker jag var väldigt bra. Jag tycker att stödet samt genomförd certifiering har stärkt mitt självförtroende.
Andrei Jorda
(5)
Bra introkurs för den som vill ha en överblick och inte kan avvara tiden att åka iväg 3 dagar.
Emanuele Cutigni
(4)
En väldigt lärorik och väl strukturerad kurs. Mer ”case studies” baserade på riktiga och mer komplicerade projekt hade gjort den ännu bättre. Bra användargränssnitt på webbappen som förbereder dig inför certifieringsprovet. Kompetent och personlig service och support med nyttig information under certifieringsprocessen.
Ulla Koldestam
(4)
Väldigt bra format och passar om man vill lära sig nytt och anpassa tiderna själv.
Peter Asteberg
(5)
"Jag är den första projektledaren inom vår organisation som har valt att genomföra IPMA:s certifiering på C-nivån. Därför ville jag ha stöd genom processen och kontaktade LC2. Certifieringen innebär mycket arbete och stödet från LC2 bidrog på ett betydande sätt till att jag idag har min C-certifiering."
Björn Edström
(5)
Det var bra att få hjälp att dela upp självutvärderingen i lagom stora deletapper under en lite längre tidsperiod i god tid före inlämningen. Jag fick bra feedback på de motiveringar jag skrivit (ta med referenser till litteraturen respektive genomförda projekt) och i de fall motiveringarna var lite för knapphändiga. Jag kände mig också väl förb...
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!