Visa utbildning.se som: Mobil

Grundkurs i projektledning som E-learning

LC2
Kort om utbildningen
20 timmar
4 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Grundkurs i projektledning - E-learning

Det här är ett prisvärt alternativ till vår distanskurs med samma namn.

Projektarbetsformen blir allt vanligare. Förmågan att kunna ta ansvar för en större och unik arbetsuppgift, som är begränsad i tiden, som kräver en tillfällig organisation och ett målinriktat arbetssätt efterfrågas allt mer i dagens projektorienterade arbetsliv.

Kursen vänder sig till yrkesverksamma som under flexibla studieformer vill skapa förutsättningar för att effektivt kunna leda och delta i projekt.

Efter genomgången kurs har du en god inblick i projektet som arbetsform och projektledarens roll. Du har tränat dig i några av projektledningens metoder. Du behärskar projektarbetets terminologi och har förståelse för projektets olika faser och utmaningar.

Efter grundkursen kan du genom en separat preparandkurs förbereda dig på en internationellt erkänd certifiering.

Kursens innehåll bygger på de internationellt erkända projektkunskapsbaserna IPMA Competence Baseline (ICB) och Project Management Body of Knowledge (PMBOK). Kursen tar upp följande områden:

  • Projektets grund
  • Projektstarten
  • Planering
  • Kostnader
  • Kvalitet
  • Riskhantering
  • Teamet
  • Genomförande/Styrning
  • Projektavslut

Kursen består av 36 interaktiva webbaserade lektioner. Under 6-8 veckor lägger du totalt 20-40 timmar på kursen. Du väljer själv startdatum, tempo, tidpunkt, plats och metod för dina studier.

Du studerar självständigt via nätet. Inlärningen sker genom interaktiva övningar. Statusindikatorer visar tydligt hur det går för dig under kursen. Kontakt med kursansvarig sker per e-post.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Investering

4 900 kr plus moms

Certifikat

ipma

IPMA

Som projektledare kan du bli IPMA-certifierad. Certifieringen sker på olika nivåer beroende på kunskap och erfarenhet. Certifieringen sker utifrån IPMA:s ramverk – en internationell och ideell organisation som arbetar för att främja projekt som arbetsform.

Läs mer om IPMA

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs i projektledning som E-learning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 11 recensioner.

Moa Hedlund
(5)
Bra kurs med en blandning av text, animeringar, video & exempel
Meryem
(5)
En väldigt smidig kurs i projektledning om man vill få grunderna. Perfekt att göra under sommaren via jobbet då trycket är lite lägre.
Alinde Karlsson
(5)
Jättebra att man själv kan lägga upp studierna och utföra dessa när man själv har möjlighet till det. Bra instruktioner och tyckte också att det var bra att det fanns en kommentar till ett ”felsvar”: inte bara ett nej utan en utläggning till varför det var ett nej. Lätt att förstå och skönt att slippa bläddra igenom hundratals sidor av litteratur.

LC2

LC2

LC2 - Kurser i Projektledning och Ledarskap

LC2 erbjuder sedan mer än 10 år flexibla distanskurser i projektledning för yrkesverksamma. Kursutbudet i projektledning sträcker sig från IPMA registrerade grundkurser, via preparandkurser inför IPMA och PMI-certifieringar, till avancerade fortsättningskurser....


Läs mer om LC2 och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

LC2

Stora Åvägen 21
436 34 Askim

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 66 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Flexibiliteten passade perfekt
Kompetensutveckling oberoende av plats och tid

– Jag har lärt mig strukturera upp projektets delar på ett mer systematiskt sätt och kan samtidigt undvika fallgropar och misstag som andra har gjort, berättar Pierre Bodin som gått LC2:s utbildning Certifieringskurs i projektledning  IPMA-D

Läs mer

Liknande utbildningar