Visa utbildning.se som: Mobil

Certifieringskurs i projektledning IPMA-D som distanskurs

LC2
Kort om utbildningen
80 timmar
17 600 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Certifieringskurs i projektledning IPMA-D

Projektarbetsformen blir allt vanligare. Förmågan att kunna ta ansvar för en större och unik arbetsuppgift, som är begränsad i tiden, som kräver en tillfällig organisation och ett målinriktat arbetssätt efterfrågas allt mer i dagens projektorienterade arbetsliv.

Efter genomgången kurs har du grundkunskaper i projektledning och är väl förberedd på att certifiera dina kunskaper enligt IPMA:s krav.

LC2 är det flexibla alternativet när det gäller utbildningar i projektledning. Vi använder modern pedagogik och flexibla metoder för lärande när vi utvecklar våra kunders kompetens inom projektledning och ledarskap. Genom coaching optimerar vi våra kunders kompetens och personliga utveckling.

Målgrupp

Certifieringskursen i projektledning IPMA-D vänder sig till yrkesverksamma som behöver kunskaper i projektledning, och som dessutom vill bekräfta dessa med ett internationellt erkänt certifikat.

Kursinnehåll

Kursens innehåll bygger på de internationellt erkända projektkunskapsbaserna IPMA Competence Baseline (ICB) och Project Management Body of Knowledge (PMBOK).

Kursen tar upp moment inom följande områden:

  • Projektet grund
  • Projektstarten
  • Planering
  • Grunderna i riskanalys
  • Kostnader
  • Kvalitet
  • Riskhantering
  • Teamet
  • Genomförande / Styrning
  • Projektavslut

Kursen består av 36 webbaserade lektioner, självstudier av litteratur och testförberedelser med en webbaserad en testsimulator, X-AM IPMA. Rekommenderad studietid är ca. 80 timmar fördelat på 12-16 veckor. Du väljer själv startdatum, tempo, tidpunkt, plats och metod för dina studier.

Under kursen har du tillgång till en handledare, som på distans stöttar dig, svarar på dina frågor och tar initiativ till virtuella diskussioner relaterade till kursinnehållet. Du studerar självständigt, individuellt eller tillsammans med andra via nätet. Inlärningen sker framför allt genom interaktiva övningar och webbdiskussioner med andra kursdeltagare och din handledare. Statusindikatorer visar tydligt hur det går för dig under kursen.

Investering

Kurspris 17 600 kr , certifieringsavgift 9 900 kr tillkommer vid certifiering, plus moms

Certifikat

ipma

IPMA

Som projektledare kan du bli IPMA-certifierad. Certifieringen sker på olika nivåer beroende på kunskap och erfarenhet. Certifieringen sker utifrån IPMA:s ramverk – en internationell och ideell organisation som arbetar för att främja projekt som arbetsform.

Läs mer om IPMA

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifieringskurs i projektledning IPMA-D som distanskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Marcus Danielsson
(5)
En komplett- och väl genomtänkt kurs med bra E-learning såväl som litteratur. Bra support och handledning från början till slut. Redan efter liten bit in i kursen kunde jag omsätta nya kunskaper och verktyg till kompetens i verkligheten. Jag rekommenderar verkligen denna kurs till alla som vill bli en duktig projektledare.
Niklas Mellström
(4)
Certifieringskursen har givit mig studievägledning och varit till en stor hjälp för mig med förberedelsearbetet inför certifieringen. Jag har fått väldigt bra coaching och återkoppling men också värdefull information under hela certifieringsprocessen. Tack!
Emanuele Cutigni
(4)
En väldigt lärorik och väl strukturerad kurs. Mer ”case studies” baserade på riktiga och mer komplicerade projekt hade gjort den ännu bättre. Bra användargränssnitt på webbappen som förbereder dig inför certifieringsprovet. Kompetent och personlig service och support med nyttig information under certifieringsprocessen.

LC2

LC2

LC2 - Kurser i Projektledning och Ledarskap

LC2 erbjuder sedan mer än 10 år flexibla distanskurser i projektledning för yrkesverksamma. Kursutbudet i projektledning sträcker sig från IPMA registrerade grundkurser, via preparandkurser inför IPMA och PMI-certifieringar, till avancerade fortsättningskurser....


Läs mer om LC2 och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

LC2

Stora Åvägen 21
436 34 Askim

 Visa telefonnummer

Recensioner
Certifieringskurs i projektledning IPMA-D som distanskurs
Kursrecensioner
(4,4)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 65 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Flexibiliteten passade perfekt
Kompetensutveckling oberoende av plats och tid

– Jag har lärt mig strukturera upp projektets delar på ett mer systematiskt sätt och kan samtidigt undvika fallgropar och misstag som andra har gjort, berättar Pierre Bodin som gått LC2:s utbildning Certifieringskurs i projektledning  IPMA-D

Läs mer