Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
8 timmar
2 600 SEK exkl. moms
Företagsanpassad utbildning
   
Alingsås, Lerum
Svenska

Kursbeskrivning

Brandfarliga ArbetenBrandfarliga Arbeten


Lättsamt, roligt, lärorikt och livsviktigt
Utbildningskravet för Brandfarliga Arbeten styrs utifrån krav från samtliga stora försäkringsbolag i Sverige. Vid allt arbete på tillfällig arbetsplats där arbete med värmekällor, eller som medför gnistbildning, krävs utbildning i Brandfarliga Arbeten.
Utbildningen repeteras vart 5:e år.

Företagsanpassad utbildning
Vid företagsanpassad utbildning så begär gärna offert utav oss så skapar vi en utbildning på plats hos Er och efter era förutsättningar. Vi genomför företagsanpassade utbildningar där du finns, Stockholm, Göteborg, Alingsås, Malmö, Gävle, Jönköping mfl.

Skillnad på utbildning i Brandfarliga Arbeten alternativt Heta Arbeten
Det finns ingen skillnad vad gäller kunskapsnivå efter att ha genomgått någon utav dessa kurser. Utbildningsinnehållet är det samma, det enda som skiljer är på vilket sätt säkerhetsreglerna presenteras i utbildningsmaterialet. Utbildningarna är knutna till olika brandskyddsföreningar och ger samma behörigheter.

Är du ny kund till oss?
Läride har som målsättning att erbjuda utbildningar av högsta klass!
Vi vill leverera utbildningar med kvalitet, ge dig som kund uppskattade utbildningsdagar, ökad kunskap och riktigt fin service.
Vår målsättning är inte att konkurrera med lägsta pris utan snarare med den bästa upplevelsen. Vi vill helt enkelt att du skall vara nöjd, därför är också vår generösa "nöjdkundgaranti" en självklarhet för oss!

    Målgrupp

    Utbildningen vänder sig till dig som utför arbeten alstrar värme eller gnistor på tillfälliga arbetsplatser. Sådana arbetsuppgifter kan tex vara svetsning, lödning, skärbrännare, varmluftspistol, gasolbrännare mm.
    Det är försäkringsbolagen som ställer krav på utbildning för dessa arbetsuppgifter och saknas utbildning påverkar det försäkringsskyddet.

    Tänkvärt:
    Finns idag ingen som följt dessa 14 säkerhetsregler som blivit dömd som ansvarig, däremot finns det allt för många fall där de inte följts vilket tyvärr inneburit kostnader för företaget på ohanterliga summor.

    Kursinnehåll

    Utbildningen innefattar både teori samt praktik och avslutas med ett digitalt slutprov via en länk till din smartphone.
    Det grundläggande syftet med utbildningen är att förhindra brand, inte att lära sig att släcka utvecklade bränder. Släckningsövningar ingår förstås i utbildningen och genomförs med hjälp av kolsyresläckare där vi släcker brand av en kontrollerad låga i ett eldningskar.

    Examen, diplom m.m.

    Efter utbildningen utfärdas certifikat i Brandfarliga Arbeten.
    Certifikatet gäller i 5 år

    Intresseanmälan

    Fyll i formuläret för att få mer information om Brandfarliga Arbeten, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

    Recensioner

    Snittbetyg: 5

    Baseras på 5 recensioner.

    Kursdeltagare
    (5)
    5 av 5
    Kursdeltagare
    (5)
    5 av 5
    Kursdeltagare
    (5)
    5 av 5

    Läridé - Företagsanpassad kompetensutveckling

    Läridé - Företagsanpassad kompetensutveckling

    Läridé AB startade sin verksamhet år 2000 och är ett utbildningsföretag med inriktning på behörighetsutbildningar, utbildningar där arbetsmiljölagen eller försäkringsbolag ställer krav på dokumenterad kunskap. Vårt arbetsområde är rikstäckande men i huvudsak genomför vi utbildningar i området kring Västra Götaland...


    Läs mer om Läridé - Företagsanpassad kompetensutveckling och visa alla utbildningar.
    Recensioner
    Kursrecensioner
    (5,0)
    Baseras på 5 recensioner.
    Läs recensioner
    Arrangörsrecensioner
    (4,7)
    Baseras på 124 recensioner.
    Alla recensioner för arrangören