Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Specialistutbildning OBM

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 9 recensioner.

Emilia
Bra kurs och väldigt bra kursledare som verkligen fördjupade min förståelse av metoden. De hade god förmåga att anpassa innehållet efter gruppen och ge alla deltagare utmaningar på rätt nivå, oavsett förkunskaper. Metoden är också mycket användbar för alla som arbetar med organisationer och ledarskap. Kan varmt rekommendera kursen!
Lotta Peacock Tolemac Consulting AB
Min upplevelse har varit allt igenom positiv. För mig, som läst mycket själv under flera år, blev det en bra blandning av repetition och påfyllning av nytt. Det har varit lyxigt att vi varit en liten grupp. Då blir samtalen gärna djupare och öppnare. Bra blandning av teori och praktik. Jättekunniga och pedagogiska lärare!
Anette Olrog Qinet AB
Kursen ger grundläggande kunskaper och redskap, som alla chefer har nytta av. Kursledarna är duktiga både inom sitt kunskapsområde och att förmedla kunskaperna till deltagarna på ett pedagogiskt sätt.
Christina Kronberg
Kunniga och proffsiga lärare som ger gedigen och tydlig teori samt verktyg i OBM, som direkt går att applicera i praktiken. Väldigt användbar metod som borde användas oftare vid utveckling av ledarskap och organisationer. Rekommenderas varmt!
Elin Beckman, Mellanskog
Kursen gav mig väldigt mycket kunskaper, färdigheter och nya insikter om hur vi ska arbeta vidare med förändringar. Jag är väldigt nöjd!
Robin Wennerstrand
Hög nivå på kvaliteten generellt sett. Dag två mer konkret än dag ett. För en icke-psykolog som mig var det inte alltid lätt att följa med i diskussionerna.
Britta Jonsson Tyrfelt
Äntligen ett verktyg/en metod att använda i min vardag som chef med personalansvar, som visar resultat.
Cecilia Falk
Kursen i OBM var mycket givande. Den öppnade dörrar för mig i mitt arbete. Såhär i efterhand kan jag fundera över hur mitt arbete egentligen var innan jag blev introducerad för OBM. Det är ett mycket gott verktyg i arbetet och kursen ger verkligen möjlighet till övning och utmaningar.
Henrik
Mycket bra kurs om man vill utforska möjligheter och begränsningar med praktiskt beteendeförändring. Efter kursen förstår man tydligt mänskliga mekanismer och hur verktyget med fördel kan appliceras och hur det kanske inte ska appliceras.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!