Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av L&B AB

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 17 recensioner.

Lotta Peacock Tolemac Consulting AB
(5)
Min upplevelse har varit allt igenom positiv. För mig, som läst mycket själv under flera år, blev det en bra blandning av repetition och påfyllning av nytt. Det har varit lyxigt att vi varit en liten grupp. Då blir samtalen gärna djupare och öppnare. Bra blandning av teori och praktik. Jättekunniga och pedagogiska lärare!
Anette Olrog Qinet AB
(5)
Kursen ger grundläggande kunskaper och redskap, som alla chefer har nytta av. Kursledarna är duktiga både inom sitt kunskapsområde och att förmedla kunskaperna till deltagarna på ett pedagogiskt sätt.
Christina Kronberg
(5)
Kunniga och proffsiga lärare som ger gedigen och tydlig teori samt verktyg i OBM, som direkt går att applicera i praktiken. Väldigt användbar metod som borde användas oftare vid utveckling av ledarskap och organisationer. Rekommenderas varmt!
Elin Beckman, Mellanskog
(5)
Kursen gav mig väldigt mycket kunskaper, färdigheter och nya insikter om hur vi ska arbeta vidare med förändringar. Jag är väldigt nöjd!
Robin Wennerstrand
(4)
Hög nivå på kvaliteten generellt sett. Dag två mer konkret än dag ett. För en icke-psykolog som mig var det inte alltid lätt att följa med i diskussionerna.
Britta Jonsson Tyrfelt
(4)
Äntligen ett verktyg/en metod att använda i min vardag som chef med personalansvar, som visar resultat.
Helen Rudholm
(5)
Cecilia Falk
(4)
Kursen i OBM var mycket givande. Den öppnade dörrar för mig i mitt arbete. Såhär i efterhand kan jag fundera över hur mitt arbete egentligen var innan jag blev introducerad för OBM. Det är ett mycket gott verktyg i arbetet och kursen ger verkligen möjlighet till övning och utmaningar.
Henrik
(5)
Mycket bra kurs om man vill utforska möjligheter och begränsningar med praktiskt beteendeförändring. Efter kursen förstår man tydligt mänskliga mekanismer och hur verktyget med fördel kan appliceras och hur det kanske inte ska appliceras.
Marie Bengtsson
(4)
En fantastiskt bra kurs som jag varmt kan rekommendera. Jag har mycket användning av den i mitt egna beteende och mer förståelse av andras beteende. Tänk att det kan vara så svårt men egentligen är det så lätt med beteende psykologi.
mikael
(4)
Hej Leif Det var en bra kurs. Bara att jag trodde att det skulle vara lättare att hitta beteenden. Fick man materialet innan så hade man inte behövt skriva så mycket utan kunnat lyssna mer. Då hade jag nog kunnat både lyssna och värdera det som sas bättre. Man skulle jobbat mer med hur man får det till beteenden då detta verkade v...
Visa mer
Pertti Heina
(4)
En mycket bra utbildning som gav många insikter och aha-upplevelser, att ta med sig i det arbetat med att hela tiden vidareutvecklas som ledare. Bra verktyg och checklista för varaktig förändring.
Madeleine Frändeby
(4)
Ett helt nytt sätt att tänka som behöver övas och smältas... Tror det hade varit bra att fått boken vid första tillfället och kunnat läsa till andra kurstillfället. Synd att så många inte närvarade vid andra kurstillfället. Hade känts bra om mer tid hade funnits för exempel och att man även kunnat gå igenom varje enskild inlämning för att se ...
Visa mer
Pi
(4)
Gunnar Turesson
(4)
En bra utbildning. Lite svårt att debattera med Leif, han har ett stort övertag genom sin rutin, därför kan det vara svårt att föra en diskussion. Överkomligt problem. Bra med övningar och föreläsning varvat. Boken är lite tungläst, svårt att ta in ämnet då man inte kan ställa frågor under tiden man läser. Men intressant sätt att möta folk, de...
Visa mer
Tomas Ladås
(4)
.
(4)
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!