Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Förändringledning - OBM

L&B AB
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: På begäran - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Lär dig skapa faktisk förändring

Har det hänt att du kommit överens med andra om att de ska göra saker och sen har det ändå inte blivit gjort?

Känner du att ert förändringsarbete inte får avsedd effekt?

OBM är "den sista pusselbiten" som en deltagare uttryckte det. "Jag har använt många olika förändringsmodeller genom åren, LOTS, PM, LEAN etc. Med OBM har jag fått den sista pusselbiten - hur man faktiskt får det att fungera i praktiken."

Det är vad medarbetarna GÖR som skapar resultat, inte vilka de ÄR. Egenskaper, värderingar, attityder är det vi normalt arbetar med för att få beteendeförändring.

OBM, Organizational Behavior Management, är en forskningsgren inom psykologi som har rett ut vad det är som styr beteende. Evidensen för de teorier som ligger till grund för OBM är tydlig, det är samma teorier som har gett KBT (kognitiv beteende terapi) evidens som rekommenderad behandlingsmetod för beteendeproblem.

Ledarskap handlar om att bete sig på rätt sätt i olika situationer. Din intention, vad du vill med det du gör och vad det du gör får för resultat, kan vara olika saker.

OBM hjälper dig förstå beteenden och ger dig verktygen att påverka dem.

Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

OBM - Ledarskapet psykolog är kursen för dig som vill förstå beteenden och ger dig verktygen att påverka dem.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förändringledning - OBM, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 8 recensioner.

Marie Bengtsson
(4)
En fantastiskt bra kurs som jag varmt kan rekommendera. Jag har mycket användning av den i mitt egna beteende och mer förståelse av andras beteende. Tänk att det kan vara så svårt men egentligen är det så lätt med beteende psykologi.
mikael
(4)
Hej Leif Det var en bra kurs. Bara att jag trodde att det skulle vara lättare att hitta beteenden. Fick man materialet innan så hade man inte behövt skriva så mycket utan kunnat lyssna mer. Då hade jag nog kunnat både lyssna och värdera det som sas bättre. Man skulle jobbat mer med hur man får det till beteenden då detta verkade v...
Visa mer
Pertti Heina
(4)
En mycket bra utbildning som gav många insikter och aha-upplevelser, att ta med sig i det arbetat med att hela tiden vidareutvecklas som ledare. Bra verktyg och checklista för varaktig förändring.

L&B AB

L&B AB

L&B AB

Vi utvecklar människor och organisationer med hjälp av evidensbaserade beteendevetenskapliga metoder. Har det hänt att du kommit överens med andra om att de ska göra saker och sen har det ändå inte blivit gjort? Känner du att ert förändringsarbete inte...


Läs mer om L&B AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

L&B AB


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 17 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar