Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av KursHuset i Stockholm AB

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 194 recensioner

Johnny, Bravida Sverige AB
(5)
Väl avstämt och anpassat kursinnehåll i ett område som annars kan vara ganska tungt. Kurslederna får högsta betyg då de gjorde dagarna fantastiska genom att verkligen situatvionsanppassa ut efter gruppens sammansättning! Bästa någonsin!
Ahmad Bechlaoui ,Thureson &Engquist dentalteknik AB
(5)
Det gick så bra allt var perfekt
Stefan Nilsson Bravid Österlen
(4)
En givande kurs som gör att man får upp medvetenheten om vikten av systematiskt arbetsmiljöarbete, mycket duktiga kursledare som fick detta rätt så jobbiga ämne att bli intressant och ej långtråkigt. Dock blev min stressnivå ännu högre än innan då det är så mycket mer som ska hinnas med...
Tord Sigfridsson Österling Bygg AB
(3)
I helheten bra! Jag var lite ovan med distanskurs, saknar läraren lite. Kanske lite tydligare vad en BAS-P resp BAS-U förväntas uträtta,
Kate Kron
(5)
Jätte bra kursledare, avslappnad, inspirerande, upplägget var bra, lagom med teori och övningar, diskussionsmoment, osv. Tack!
Patrik Olsson
(5)
Nyttigt och lärorikt ur ett självkännedoms perspektiv
Helena Ivarsson - Employer Branding
(5)
Anette är pedagogisk och lugn i sitt lärande och har mycket kompetens i ämnet. Bra utformning och upplägg på kursen. Jag gillar när det varvas teori med praktiska övningar för bästa inlärning. Jag känner att jag kan vara trygg som certifierad och att jag har Anette som bollplank om det behövs nu när jag själv ska börja certifiera.
Christina
(4)
Bra innehåll och presentation - bra övningar och trevlig stämning!
Erika S
(4)
En bra mer ingående kurs i SAM som gav mycket tankar och ideer. Bra med en liten grupp som gav många bra och intressanta diskussioner.
Lennarth Lennarthsson
(4)
Rekommanderar utbildningen för den som nehöver en grundläggande uppfattning av hur man ska organisera arbetsmiljön å sin arbetsplats. Ej avancerad kurs.
Michael jansson
(4)
Tyckte att det var bra kursmaterial samt lättläst. Och om man undrade något så var det bara att mejla så fick man svar. Summa summarum riktigt bra.
Patrik mikkonen
(5)
Roligt. Man förstod och då var det lätt att hänga med.
Charlotte, CPA Global
(4)
Kursen var bra och innehöll det mest väsentliga.
Kristin
(4)
Bra introduktion, enkelt att hänga med och bra material att ta med vidare. Lite långsamt tempo lite för mycket "vid sidan om prat/ historier" även om det är trevligt. Hade gärna sett att vi hunnit med mer under dagen.
Hanna
(5)
Mkt givande och lätt att ta till sig. Bra anpassning till deltagarnas olika bakgrund och arbetsplatser. Vi fick med oss bra verktyg inför upplägg för SAM
Adam Jonsson
(5)
Lärorik kurs, med mycket bra kursledare.
Sabine Näslund, Bergab
(5)
Mycket duktig kursledare. Bra blandning mellan teori och praktiska övningar. Många exempel från verkligheten.
Håkan Nilsson EliaExpress AB.
(5)
Jag tycker den var lättfattlig och ett smidigt upplägg och enkel att utföra på webben.
Rebecca Öberg
(5)
Jag rekommenderar alla som är intresserad av kommunikation och beteenden att gå denna utbildningen. Jag kommer att ha nytta av den både i min professionella roll och i mitt privatliv. Vi var en liten grupp som öppnade upp för många diskussioner och inlägg som lyfte utbildningen. Anette är verkligen en inspirerande kursledare som på ett lättsamt ...
Visa mer
Maria Ek
(5)
Tack för inspirerande och lärorika dagar!
Emelie Palmér, Growing Leaders AB
(5)
Jag är sååå nöjd med extended DISC certifieringskursen. Jag var utbildad i DISC sedan tidigare och behövde själva certifieringen och kursen gav såå massa mer än jag förväntat. Anette Follinger som var kursledare var mycket inspirerande, hade massor av bra exempel och historier och är också otroligt generös med tips, trix och material. Jättenöjd ...
Visa mer
Jonas
(3)
De flesta frågorna i examinationen gick inte att hitta i kursmaterialet...
Bea Blomqvist Kommentar:
Examinationen är i tre delar. Den första delen är en endast en kontroll för att säkerställa att grundläggande arbetsmiljökompetensen redan finns.
Mikael
(5)
Mycket bra kurs. Bra upplägg. Bra och generös lärare. Betyg 5 av 5
Linnea
(5)
Mkt bra kursledare, som bjuder på sig själv och ser alla. Bra upplägg med mkt kopplingar till olika händelser.
Linn Fransson
(5)
En otroligt inspirerande och givande utbildning i ett komplext ämne där metodiken skapar en enkelhet i att beskriva beteende och kommunikation för gemene man. Fantastisk utbildare!
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!