Förstå, använd och utveckla dina styrkor - Clifton Strength

Kursakademin, Distans
Längd
Egen takt
Pris
2 490 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
2 490 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 2 490 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Clifton Strength - Förstå, använd och utveckla dina styrkor

Vi har alla en unik uppsättning av talanger och styrkor. När du blir klara över vilka dina är, använder dem medvetet och utvecklar dem ökar engagemang, kvalitet och välmående. I en grupp blir det lättare att se och använda var och ens styrkor på bästa sätt.

Genom att göra testet CliftonStrengths, ta del av din personliga rapport och få ett återkopplingssamtal så ökar din kunskap om just dina främsta styrkor och hur och var du bäst använder dem.

Clifton Strength – ger dig, oavsett vilken roll du har, ökade kunskaper om dina främsta talanger och styrkor.

Om du är ledare blir du bättre på att leda utifrån dina egna styrkor och förstå andras styrkor så du kan bygga ett styrkebaserat team. Du ökar kunskapen om dig själv och varför du tar dig an olika utmaningar på det sätt som du gör och hur du kan uppfattas av andra.

När alla i en grupp gör testet blir det lättare att se fördelningen av gruppens styrkor, vad som finns och vad som kan saknas. Det ökar också möjligheterna att var och en kommer till sin rätt och ägnar sig åt de uppgifter man är bäst lämpad fö

Om kursen

Du gör testet CliftonStrengths och får efter det ut din personliga rapport. Den beskriver dina styrketeman i fallande ordning och där dina fem främsta styrkor (av totalt 34)  ges lite extra uppmärksamhet. Du får veta vad som gör dig unik, hur dina styrkor kan hjälpa dig, hur du kan utveckla dem och ”blindspots” att se upp med.

Efter testet och att du läst rapporten har du ett återkopplingssamtal där vi går igenom ditt resultat och hur du kan använda det.

Målgrupp

Den här kursen riktar sig till främst till dig som leder eller samordnar andra, men även du som har en annan roll får ett stort värde av den.

Kursinnehåll

  • Testet CliftonStrengths, tar cirka 45 minuter att göra.
  • Personlig och användbar rapport som beskriver alla 34 styrketeman med extra fokus på topp 10.
  • Återkopplingssamtal.

Upplägg

Du gör testet CliftonStrengths och får efter det ut din personliga rapport.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förstå, använd och utveckla dina styrkor - Clifton Strength, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.