Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskap - påbyggnad

Kunskapskontoret
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för att boka er utbildning - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Ledarskap - påbyggnad är en praktisk utbildning för dig som har varit chef eller har haft en ledarroll en tid och känner att du vill fördjupa dina kunska-er och utvecklas i din roll. Målet är att du som deltagare får fördjupade kunskaper kring ledarskapet som du kan omsätta direkt i din nya roll. Utbildningen innehåller mycket praktisk träning varvat med teori.

Delaktighet och engagemang hos medarbetarna är en viktig faktor för företagets lönsamhet och överlevnad. Vad är det som skapar detta och hur kan du som ledare inspirera till ökad delaktighet, engagemang och ansvarstagande?

Leda och genomföra förändringar är en väsentlig del av vardagen i många företag. Vi tittar på verktyg och former för att förändringsprocessen skall löpa så bra som möjligt. Vad kan du göra för att underlätta för medarbetarna och skapa förändringsberedskap?

Normer, värderingar och företagskultur – vad är det som skall gälla på vår arbetsplats? Vilken roll spelar du som ledare och hur kan man arbeta med frågan?

Mycket av vår vardag handlar om kommunikation; att sätta mål, att tydliggöra uppdrag och göra överenskommelser, delegera och följa upp resultat, ge feedback etc. Vi tränar även på detta och visar verktyg som går att använda direkt!

.

Målgrupp

Du som har varit chef/ledare en tid och som vill fördjupa dina kunskaper kring ledarskapets betydelse och din egen roll och förhållningssätt.

Kursinnehåll

Chefskap vs ledarskap

Att leda i förändring

Att skapa delaktighet och ansvarstagande hos medarbetarna

Att ta tillvara kunskap

Gruppens utveckling och behov

Kommunikation och feedback

Konflikthantering

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap - påbyggnad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kunskapskontoret

Kunskapskontoret

Kunskapskontoret AB erbjuder ett brett sortiment av utbildningar inom arbetsmiljö, kemikaliehantering, och brandskydd på svenska eller engelska. Vi är certifierade genom Brandskyddsföreningen för heta arbeten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap för alla våra utbildningar om farligt gods. Vi håller oss...


Läs mer om Kunskapskontoret och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapskontoret

Smålandsgatan 19
21430 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskap - påbyggnad!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 158 recensioner.
Alla recensioner för arrangören