Visa utbildning.se som: Mobil

Arbete på väg 2:1

Kunskapskontoret
Kort om utbildningen
1 dag
2 550 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-01-27 08:00 - Distans
Distans, Göteborg, Malmö, Sollentuna
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
2 550 SEK
2022-01-27

Sollentuna
2 550 SEK
2022-02-28

Malmö
2 550 SEK
2022-03-25

Göteborg
2 550 SEK
2022-04-01

Kursbeskrivning

ARBETE PÅ VÄG STEG 2:1 - FÖRARE AV VISSA VÄGHÅLLNINGSFORDON

Förare av väghållningsfordon med certifieringskrav ska ska kunna hantera energiupptagande skyddsanordning, montering, funktionsläge och hur de används. Föraren ska veta hur anordning X5 Gul ljuspil eller pilar ska användas samt veta hur fordon med energiupptagande skyddsanordning ska placeras på vägbanan.

Målgrupp

Förare av väghållningsfordon som är utrustad med energiupptagande skydd (TMA, TA), samt samtliga förare av väghållningsfordon som utför arbeten med intermittent utmärkning på skyddsklassade och TEN-T vägar. Utbildningen är förberedande inför certifieringsprov för de som arbetar på kontrakt för Trafikverket.

Kursinnehåll

Förare av väghållningsfordon med certifieringskrav ska ha en fördjupad kunskap om kraven som framgår i Steg 1. De ska kunna hantera energiupptagande skyddsanordning, montering, funktionsläge och hur de används. Föraren ska veta hur anordning X5 Gul ljuspil eller pilar ska användas. Dessutom ska föraren av väghållningsfordonet veta hur fordon med energiupptagande skyddsanordning ska placeras på vägbanan för att uppnå god arbetsmiljö och säkerhet för trafikanter samt kunna kommunicera på svenska med andra förare av väghållningsfordon som ingår i aktuellt arbete. Utbildningen avslutas med ett skriftligt kunskapstest för att säkerställa att kunskapskraven uppnås.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning samt godkänt kunskapstest ges varje deltagare ett diplom samt ett utbildningsbevis där det framgår vilken typ av utbildning som är genomförd.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbete på väg 2:1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kunskapskontoret

Kunskapskontoret AB erbjuder ett brett sortiment av utbildningar inom arbetsmiljö, kemikaliehantering, och brandskydd på svenska eller engelska. Vi är certifierade genom Brandskyddsföreningen för heta arbeten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap för alla våra utbildningar om farligt gods. Vi håller oss...


Läs mer om Kunskapskontoret och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapskontoret

Smålandsgatan 19
21430 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbete på väg 2:1!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1502 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Arbete på väg 2:1 från Kunskapskontoret, fyll i dina uppgifter: