Visa utbildning.se som: Mobil

Projektstruktur - Ledande montörsutbildning

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
2 dagar
9 990 SEK exkl. moms
   
Stockholm

Kursbeskrivning

DETTA ÄR EN KURS SOM HÖJER DIN GENERELLA PROJEKTFÖRSTÅELSE OCH AFFÄRSMÄSSIGHET I BYGGPROJEKTET

Här lär du dig gången genom hela projektet och får en bättre förståelse för ditt/ditt företags ansvar. Undvik felaktig tolkning av handlingar, slarv vid egenkontroller, protokoll och märkningar och förbättra ditt samarbete med övriga yrkesgrupper i projektet. Ditt hantverksmässiga kunnande är det säkert få som ifrågasätter. Men har du vid ett eller flera tillfällen fått erfara att det råder förvirring kring ansvarsfrågor från/mot beställare, entreprenör eller underentreprenör?

Den här kursen ger dig den tysta kunskapen som kan ta flera år att lära sig i praktiken. Genom att gå den här kursen blir du snabbt mer självständig och din arbetsgivare kan bli trygg på att du är en god representant för företaget. Höj din förståelse för gången i projektet och bli en ännu viktigare resurs på din arbetsplats!

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som arbetar inom installation eller montering: El/tele, larm, styr/övervakning, rör, ventilation, sprinkler och brandskydd, isolering med mera.

Kursinnehåll

PÅ DEN HÄR KURSEN LÄR DU DIG:

  • Förstå hur ett projekt är uppbyggt – ditt eget och andra yrkesgruppers ansvar
  • Undvik de kostsamma och tidsödande missförstånden mellan disciplinerna
  • Måsten kring dokumentation, standarder och byggregler
  • Affärsmässighet – representera ditt företag på ett proffsigare sätt!
  • Förbättra kommunikationen med andra yrkesgrupper i projektet

Kursledare

ANDERS GRIMMER

Anders har varit verksam i byggbranschen i över tjugo år i olika roller – som projektör, beställare, KA, besiktningsman, byggledare och entreprenör. ”Det är tur att man aldrig blir fullärd – då skulle man ju sluta utvecklas”.

Att lära ut och sprida kunskap är nog det mest meningsfulla man kan göra – att hjälpa människor att bli bättre på det som de gör. Med många handgripliga exempel och livfulla beskrivningar skapar Anders en bra stämning på kursen som gör undervisningen både konkret och rolig.

Examen, diplom m.m.

Frukostfralla, lunch, eftermiddagsfika och dokumentation ingår i kursavgiften.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektstruktur - Ledande montörsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Projektstruktur - Ledande montörsutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3783 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Projektstruktur - Ledande montörsutbildning från Kunskapsgruppen, fyll i dina uppgifter: