Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Ny som chef

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
4 dagar
17 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-15 - Distans
Distans, Stockholm
Kommande starter
Stockholm
17 990 SEK
2020-09-15

Distans
17 990 SEK
2020-09-15

Kursbeskrivning


VILL DU UTVECKLAS SOM LEDARE? HÄR HAR DU UTBILDNINGEN SOM ORDNAR DET

Är du ny i rollen som chef och vill ha en gedigen utbildning i praktiskt ledarskap? Eller har du varit ledare i några år och vill ta ett omtag och få verktyg och inspiration att utveckla dig vidare? I så fall är den här utbildningen för dig.

Under totalt fyra dagar, uppdelat på två tillfällen kommer du tillsammans med en av Sveriges mest uppskattade kursledare att få utveckla dig i din roll. 

Utbildningen kommer att ge dig del praktiska verktyg du kan använda i din vardag. Den ger dig också möjligheten att reflektera över ditt ledarskap och vem du är.
Något som kan vara nog så viktigt för att bottna i din roll och bli en lysande ledare.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Kommande kurstillfällen

Stockholm 2020: 15-16 sep + 8-9 dec

Dag 1-2 Under de första dagarna går vi igenom ledarskapets grunder och du får gott om tips, idéer och verktyg att testa i verkligheten. Du kommer också att lära dig mer om dig själv och din egen ledarstil.

Dag 3-4 Under de avslutande två dagarna kommer du att bygga på det du lärde dig under modul ett. Detta gör att din utveckling kommer fortsätta och att du får återkoppling på det du lärt dig, och praktiserat sedan första tillfället

Upplägg

Den här kursen är 2 + 2 dagar.

I kursen ingår även 45 minuter coachning via Skype med Sofia. Detta är ett bra sätt att få bolla det som är viktigt för just dig. Du väljer själv om du tar tillfället mellan kursmodulerna eller efteråt.

Frukostfralla, lunch, eftermiddagsfika, diplom och dokumentation ingår i kursavgiften.

Erbjudande

Kurstillfälle på distans!

Vill du hellre gå kursen på distans? Då ska du anmäla dig till online-tillfället den 15-16 sep + 8-9 dec.

Här följer du kursen via internet. Vi använder oss av det verktyget Zoom för att sända kursen. Som deltagare ser du utbildaren och det som händer i kurslokalen. Har utbildaren en power-point så delas denna på din skärm. Du kan dessutom vara med och ställa frågor via chat eller direkt via din mikrofon.

Innan kursen kör vi en digital registrering med start kl 08.30 då vi visar hur du använder programmet.

Kursledare

Sofia Norberg

Som dotter till två psykologer sökte Sofia Norberg sig först åt det naturvetenskapliga hållet och utbildade sig till civilingenjör. Hon arbetade tidigt som ledare för andra. I sitt eget ledarskap fann hon ganska snart utgångspunkten i människans psyke. Kunskap om hur människor fungerar visade sig vara till stor nytta.

Sofia startade så småningom en egen verksamhet när hon upptäckt hur otroligt inspirerande det var att arbeta med mänsklig utveckling. På scen beskrivs Sofia som tydlig och engagerande. Hon beskriver svåra mänskliga beteendemönster på ett sätt som är lätt att ta till sig. Sofia har en förmåga att sätta ord på tankar och svårigheter som är svåra att formulera. Tyngre ämnen blir tillgängliga och levande. Största allvar växlas med glada skratt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ny som chef, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 38 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Inspirerande och Tydlig
Kursdeltagare
(3)
informativ, fullspäckad, ytlig, innehöll för mkt info för den givna tiden
Serin Ertekin
(5)
givande och lärorik.

Kunskapsgruppen

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 38 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3103 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar