Visa utbildning.se som: Mobil

Ny som chef

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
2 dagar
17 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-19 - Stockholm
Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-11-19  
17 990 SEK
2020-05-19  
17 990 SEK

Kursbeskrivning

Ny som chef


Vill du utvecklas som ledare? Här har du utbildningen som ordnar det

Är du ny i rollen som chef och vill ha en gedigen utbildning i praktiskt ledarskap? Eller har du varit ledare i några år och vill ta ett omtag och få verktyg och inspiration att utveckla dig vidare? I så fall är den här utbildningen för dig.

Under totalt fyra dagar, uppdelat på två tillfällen kommer du tillsammans med en av Sveriges mest uppskattade kursledare att få utveckla dig i din roll. 

Utbildningen kommer att ge dig del praktiska verktyg du kan använda i din vardag. Den ger dig också möjligheten att reflektera över ditt ledarskap och vem du är.
Något som kan vara nog så viktigt för att bottna i din roll och bli en lysande ledare.

Kursinnehåll

Kommande kurstillfällen

Stockholm 2019: 19-20 nov + 24-25 mars
Stockholm 2020: 19-20 maj + 15-16 sep

Dag 1-2 Under de första dagarna går vi igenom ledarskapets grunder och du får gott om tips, idéer och verktyg att testa i verkligheten. Du kommer också att lära dig mer om dig själv och din egen ledarstil.

Dag 3-4 Under de avslutande två dagarna kommer du att bygga på det du lärde dig under modul ett. Detta gör att din utveckling kommer fortsätta och att du får återkoppling på det du lärt dig, och praktiserat sedan första tillfället

Upplägg

Den här kursen är 2 + 2 dagar.

I kursen ingår även 45 minuter coachning via Skype med Sofia. Detta är ett bra sätt för dig att få bolla det som är viktigt för just dig. Du väljer själv om du tar tillfället mellan kursmodulerna eller efteråt.

Kursledare

Sofia Norberg

Som dotter till två psykologer sökte Sofia sig först åt det naturvetenskapliga hållet och utbildade sig till civilingenjör. Hon arbetade tidigt som ledare för andra. I sitt eget ledarskap fann hon ganska snart utgångspunkten i människans psyke. Kunskap om hur människor fungerar visade sig vara till stor nytta.

Hon startade så småningom en egen verksamhet när hon upptäckt hur otroligt inspirerande det var att arbeta med mänsklig utveckling. På scen beskrivs Sofia som tydlig och engagerande. Hon beskriver svåra mänskliga beteendemönster på ett sätt som är lätt att ta till sig. Sofia har en förmåga att sätta ord på tankar och svårigheter som är svåra att formulera. Tyngre ämnen blir tillgängliga och levande. Största allvar växlas med glada skratt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ny som chef, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
Inspirerande och Tydlig
Kursdeltagare
(3)
informativ, fullspäckad, ytlig, innehöll för mkt info för den givna tiden
Serin Ertekin
(5)
givande och lärorik.

Kunskapsgruppen

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Vår vision är att hjälpa dig att bli ännu bättre på ditt jobb. Genom att utveckla efterfrågade kurser och konferenser, som leds av några av Sveriges bästa föreläsare,...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Ny som chef
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 38 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2454 recensioner.
Alla recensioner för arrangören