Visa utbildning.se som: Mobil

Ge besökarna det bästa bemötandet

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
2 dagar
8 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-05-18 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Två dagar, fyra föreläsare, ett mål – att utveckla och inspirera dig!

Den här utbildningen är utvecklad för att du som arbetar i receptionen, eller på annat sätt bemöter kunder, ska få både kunskap och inspiration för att göra ditt arbete ännu bättre.

Vi har samlat fyra fantastiska föreläsare som på var sitt sätt kommer att stärka dig i din roll.

Kursledare

Mia TörnblomMia Törnblom – En av Skandinaviens mest eftertraktade föreläsare och utbildare. Mia arbetar både med att coacha individer i självledarskap, och att sprida inspiration genom föreläsningar och utbildningar.

Bland Mias superkrafter finns också en högkoncentrerad positiv energi, vilken är svår att inte bli smittad av. Många gånger har Mia varit det avgörande startskottet när en individ eller arbetsgrupp behövt hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar.

Christer IsehagChrister Isehag – Ett suveränt serviceproffs som har föreläst på heltid i 20 år. Under den tiden har han hjälpt tusentals individer att med små medel skapa stora resultat. Se fram emot en förmiddag som gör att du bara vill testa dina nya lärdomar i verkligheten.Petra BraskPetra Brask 
– Har över 20 års erfarenhet av att under visa i tidseffektivitet. Hon har utbildat anställda i en mängd organisationer, allt från FN till Coca-Cola. Petra är en efterfrågad effektivitetsexpert i media och press. Hon var programledare för TV-serien Tidsjakten som gick på SVT hösten 2014, där hon hjälpte deltagare att få tiden att räcka till för jobb, sömn och fritid.Charlotta LundgrenCharlotta Lundgren – Leg. Psykolog och organisationskonsult. Hennes kunskapsområde är framför allt det som händer på arbetsplatser. Hon förmedlar forskningsbaserad kunskap om vad som krävs för att få till bra samarbeten och få människor att dra åt samma håll.

Charlotta är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare. Hon har en djup kunskap om hur man får till en effektiv kommunikation och hur viktig den är för att hantera och lösa konfliktsituationer.

Detta kommer att bli både lärorikt och roligt. Du kommer att få tanka ny energi tillsammans med kollegor från andra verksamheter.

* Bilden på Mia är tagen av Peter Knutson

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ge besökarna det bästa bemötandet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 19 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
Kursdeltagare
(4)
Kursdeltagare
(4)
Viktig, intressant och rolig

Kunskapsgruppen

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 19 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 3100 recensioner.
Alla recensioner för arrangören