Inga recensioner än

Att arbeta agilt

Kunskapsgruppen, i Stockholm (+2 orter)
Längd
2 dagar
Pris
9 990 - 10 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 oktober, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
2 dagar
Pris
9 990 - 10 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
5 oktober, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 9 990 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Att arbeta agilt

Lyckas med innovationen genom att jobba agilt

Har ni svårt att lyckas med innovationsarbetet? Läggs stora resurser på att ta fram nya produkter, tjänster eller arbetssätt som sedan aldrig ”blir något”?
Då kan lösningen vara att ni istället börjar arbeta agilt.

Med ett agilt arbetssätt så utgår man från att verkligheten är komplex och manintehar lösningen på problemet innan man sätter igång projektet.
Det är nämligen det man ska komma fram till genom att strukturerat och metodiskt arbeta sig fram till den bästa lösningen.

Bygger på handlingsbaserat lärande

Du lär dig inte köra bil genom att läsa körkortsboken eller sitta i passagerarsätet. Du lär dig genom att köra själv. På precis samma sätt kommer den här kursen att fungera. Under två dagar kommer du som deltagare tillsammans med de andra på kursen arbeta er igenom stegen i ett agilt projekt. Det blir konkret, och det kommer att göra att det blir lätt för dig att ta med kunskaperna hem och applicera efter kursen.

När ska ni arbeta agilt?

I vissa projekt finns en färdig ritning på förhand. Då kan du sätta smarta mål och dra upp en plan. I andra processer är resultatet okänt när du börjar. Det finns ett problem som behöver en lösning, men du vet inte exakt vad den här lösningen är. I de fallen är det agila arbetssättet ett bättre alternativ. De flesta är vana vid, bekväma med och har verktyg för det målstyrda arbetet, men saknar struktur och verktyg för det målsökande. Det är det du får på den här kursen i agilt arbetssätt.

Få en tydlig struktur

Det agila arbetssättet är lika strukturerat som det målstyrda – men det är annorlunda. Efter den här kursen har du en konkret bild av det agila arbetssättet och en tydlig struktur som du kan följa. Sedan är det bara att implementera arbetssättet i verksamheten, i ett projekt eller i en process. Detta kommer att hjälpa dig när det gäller att ta fram nya lösningar, produkter eller tjänster.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

5 oktober, 2023

 • Öppen utbildning
 • Stockholm

5 oktober, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans

Kontakta oss för mer information

 • Företagsanpassad utbildning
 • Sverige

Varför välja Kunskapsgruppen?

98% rekommenderar

Finns i 28 städer och online

Centralt läge

Målgrupp

Vem passar kursen?

Den här kursen passar dig som arbetar med utveckling och innovation i någon form. Det kan handla om varor, tjänster eller processer. Du kommer att lära dig hur du kan hitta fram till lösningar genom att arbeta metodiskt enligt de agila principerna.

Typiska deltagare är:

 • Chefer
 • Ledare
 • Projektledare
 • Innovationsledare
 • Verksamhetsutvecklare

Upplägg

Därför är kursen bra för dig

Här får du praktisk kunskap om hur man arbetar agilt genom ett handlingsbaserat lärande där vi jobbar oss igenom en agil process (i expressfart).

Efter kursen kommer du att:

 • Kunna genomföra en agil arbetsprocess från start och framåt. Detta kommer att hjälpa dig att nå bättre resultat med till exempel innovationsarbete som produkt- eller tjänsteutveckling.
 • Kunna avgöra när det passar att arbeta agilt
 • Ha kunskap att kunna implementera arbetssättet i organisationen

Investering

Du får boken!


I kursavgiften ingår boken
"Vadå agilt? En handbok hur du gör i praktiken"

Vadå agilt?

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Att arbeta agilt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Kunskapsgruppen
Göteborg

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...

Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Highlights