Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Samla kraft och utvecklas som person i vackra Nerja

Helene tog steget och åkte på en kurs i personlig utveckling

"När jag kom hem var jag så otroligt stark. Det kändes som om ingenting kunde knocka mig. Det var en jättehärlig känsla. Även om det har planats ut så påminner jag mig om den resan och vad jag lärde mig om mig själv."

Helen Winther Forsberg har jobbat i resebranschen i 20 år där hennes fokus har varit på säljutveckling. Helen beskriver sig själv som ensamstående tvåbarnsmamma som helt enkelt vill ha koll på saker.

Magkänslan förde Helen till Spanien

På frågan om hur hon kunde släppa barnen och åka till Nerja på Kraftresors kurs i personlig utveckling  blir svaret enkelt:

– Det var nog magkänslan faktiskt. Och så var jag i ett skede i livet där jag var öppen för nya saker. Det kändes helt rätt just då. Och väldigt spännande. När jag väl kom dit så var det en otrolig upplevelse. Jag åkte själv vilket var superbra eftersom jag inte hade någon att leva upp mot. Jag fick tid för mig och man fick göra som man ville hela tiden. Kraftresors kursledare var tydliga med att man alltid ska göra som man vill och som känns rätt. Det gav mersmak och man blev väldigt glad och lycklig och harmonisk. Stark helt enkelt.

Helen tycker att kursens innehåll var perfekt.

– Hela innehållet vävdes ihop på ett jättebra sätt. Det som kom upp i den personliga utvecklingen kom upp igen i exempelvis meditationen eller de enskilda intuitiva samtalen. Det var ett perfekt innehåll och schemat gjorde att det var fritt från stress.

"Att vara med de andra gav mig mest"

Under kursen får besökarna besöka Las Cuevas som är ett av Europas största grottsystem. Kursdeltagarna får också vandra i bergen. För Helen blev upplevelsen av grottorna och bergen inte det som gav henne mest.

– Grottorna var ju jättemagnifika men det som gav mig absolut mest var det som jag upplevde tillsammans med andra. Samtidigt är jag glad att jag har sett grottorna. Samma sak med bergsvandringen. Det som gav mig mest var i stället det som vi upplevde i gruppen under själva vandringen. Exempelvis när vi plockade färsk fallfrukt. Eller vandrade för oss själva i tystnad, även om vi gick som grupp.

Kursledarna blev en del av kursen

Kursledarna tillförde energi och blev en del av gruppen samtidigt som de lät gruppen vara sin egen. För Helen blev det ett starkt tillskott i utbildningen.

– Man fick så mycket energi av ledarna. De gav oss det på ett så naturligt sätt. Det var ständig kärlek.

Att komma hem påfylld av kraft

– När jag kom hem var jag så otroligt stark. Det kändes som om ingenting kunde knocka mig. Det var en jättehärlig känsla. Även om det har planats ut så påminner jag mig om den resan och vad jag lärde mig om mig själv.

Helen fick under utbildningen till sig att hon ska våga vara unik.

– Det kan jag alltid falla tillbaka på. Det och alla mina andra upplevelser.

Även relationerna som formades mellan deltagarna har varit viktiga för Helen. Efter hemkomsten har relationerna fortsatt och blivit till vänskap.

– Det var helt fantastiskt! Att man inte känner varandra gör att man vågar öppna upp sig för varandra på ett nytt sätt. Temat på resan var kärlek och det fanns inget annat. Alla var positiva och kärleksfulla vilket är en väldigt härlig bubbla att vara i. Jag tillåter mig att vara mer i mig. Jag är tryggare i mig och litar mer på att saker ordnar sig av sig självt.

Tryggare i yrkesroll och privat

Sen hemkomsten har hon blivit starkare i de yrkesmässiga beslut som hon tar och funderar inte lika mycket på saker som innan utbildningen.

– Jag är mera i mitt nu och är mindre orolig. Detsamma gäller i mina relationer. Jag är mera här och nu i relation till andra och är okej med hur relationerna ser ut. Förut var jag ständigt planerande för framtiden. Idag är jag i stunden utan att värdera den utifrån en önskan om hur den skulle kunna vara.

Det var en perfekt resa för att samla kraft och utvecklas som person

– Jag har, sedan jag kom hem, rekommenderat resan till vänner och kollegor. När jag berättar innehållet för folk så vill alla åka. Det är en perfekt sak att göra för att samla kraft och bara få tänka på sitt eget välbefinnande och sin egen personliga utveckling.Läs mer om Kraftresor Sverige AB

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Kraftresor Sverige AB och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.