BAS P/U - Kunskapstest

Längd
Egen takt
Pris
1 195 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande - Online se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
1 195 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande - Online se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 1 195 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

BAS P/U kunskapstest

Kunskapstest BAS P/U

Är du i behov av ett intyg för BAS P/U? 

Enligt arbetsmiljölagen ska den som låter utföra ett byggnads- eller anläggningsarbete, det vill säga byggherren, för varje byggprojekt utse en lämplig BAS P och en lämplig BAS U. För att vara lämplig ska den utsedda byggarbetsmiljösamordnaren ha den utbildning, kompetens och erfarenhet som behövs för att kunna utföra de uppgifter som åligger byggarbetsmiljösamordnaren enligt Arbetsmiljölagen och AFS 1999:3 Byggnads- och anläggningsarbete.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande - Online

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Detta kunskapstest passar dig som:

Har de kunskaper som efterfrågas och som redan idag kanske arbetar som BAS-P eller BAS-U men som behöver kunna styrka kompetensen. Detta test ersätter alltså inte utbildning, kompetens och erfarenhet men kursintyget som du får efter avklarat kunskapstest är ett intyg på att du har kunskaperna.

Kursinnehåll

Kunskapstestet behandlar framförallt följande punkter:

  • Arbetsmiljölagen
  • Arbetsmiljöförordningen
  • Arbetsmiljöverkets föreskrifter

Upplägg

Genomgången utbildning med godkänt kunskapsprov vägs samman med dina övriga meriter och lämplighet för uppgiften. Byggherren, som är skyldig att utse BAS P och BAS U för varje byggprojekt om inte uppdragstagare utsetts, bedömer om dina intyg är tillräckliga för att styrka att du har utbildning, kompetens, erfarenhet och lämplighet för rollen.

Du har 30 dagar på dig att slutföra testet från det att du via mail fått dina inloggningsuppgifterna. Under de 30 dagarna kan du logga in och göra om testet så många gånger du hinner. Du måste vid varje inloggningsperiod avsluta den del du startat för att få se ditt resultat. Frågorna tar ca 2-8 timmar att besvara beroende på tidigare utbildning, datavana och arbetslivserfarenhet. Efter godkänd kunskapstest kan du direkt skriva ut ditt utbildningsbevis för BAS P & BAS U

Investering

Pris

1 195 SEK exklusive moms.

Examen, diplom m.m.

Intyg

Efter godkänd test erhåller deltagaren ett personligt kursintyg.

Certifikat

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Från och med 1 januari 2021 finns ett stöd för arbetsmiljöutbildningar. Här finns utbildningar från godkända arrangörer och ansökan administreras av AFA.

Läs mer om Stöd för arbetsmiljöutbildning

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om BAS P/U - Kunskapstest, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kompetensutveckla.se
Paviljongvägen 17
852 40 Sundsvall

Kompetensutveckla.se erbjuder aktuella utbildningar inom arbetsmiljökunskap samt kurser som är till för att höja säkerheten på arbetsplatserna. Våra kurser är alltid genomarbetade och syftet är att kursdeltagarna ska få kunskaper och bra verktyg som dem kan använda i sin dagliga...

Läs mer om Kompetensutveckla.se och visa alla utbildningar.

Highlights