Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

SAM Online - Webbutbildning

Kompetensutveckla.se
Kort om utbildningen
3 - 8 timmar beroende på förkunskaper och datavana.
2 490 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande - Online - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Just nu 25% rabatt på alla onlineutbildningar. Uppge bokningskod: KOMPETENSUTVECKLA

Utbildningen ska ge deltagaren kunskaper om föreskriften Systematiskt Arbetsmiljöarbete (AFS 2001:1) och skapa en förståelse för vad som krävs för att bedriva ett fungerande SAM. SAM online ges som en videokurs och under utbildningen så går vi igenom föreskriften Systematiskt arbetsmiljöarbete och de minimumkrav som ställs på ett ledningssystem för arbetsmiljöarbetet och grunderna för att få till ett väl fungerande systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi kommer under utbildningen också att presentera en hel del material som ni kan ha nytta av i ert arbetsmiljöarbete. Detta material finns att ladda ner på vår hemsida sedan efter utbildningen.

Du har 60 dagar på dig att slutföra SAM online från det att du via mail fått dina inloggningsuppgifter. Under de 60 dagarna kan du logga in och göra om webbutbildningen så många gånger du vill. SAM online tar ca 3-8 timmar att genomföra beroende på tidigare utbildning, datavana och arbetslivserfarenhet.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig till chefer, arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av kunskap om hur föreskriften SAM - systematiskt arbetsmiljöarbete skall tolkas och hur arbetsmiljöfrågor skall hanteras i organisationen.

Kursinnehåll

Utbildningen behandlar framförallt följande punkter:

  • De krav som reglerar det systematiska arbetsmiljöarbetet med en fördjupning i föreskriften SAM - Systematiskt arbetsmiljöarbete.
  • Sambandet mellan en bra arbetsmiljö, det systematiska arbetsmiljöarbetet och utvecklingen av organisationen.

Investering

Pris:

2 490 SEK exklusive moms / pers.

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd utbildning och godkänt test kan du skriva ut ditt utbildningsbevis direkt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om SAM Online - Webbutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kompetensutveckla.se

Kompetensutveckla.se

Har du frågor eller funderingar, ring oss på 010-206 76 20 så hjälper vi dig. Kompetensutveckla.se erbjuder aktuella utbildningar inom arbetsmiljökunskap samt kurser som är till för att höja säkerheten på arbetsplatserna. Våra kurser är alltid genomarbetade och syftet är...


Läs mer om Kompetensutveckla.se och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kompetensutveckla.se

Paviljongvägen 17
852 40 Sundsvall

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen SAM Online - Webbutbildning från Kompetensutveckla.se, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera SAM Online - Webbutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 478 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
”En bra arbetsmiljö går hand i h...

Att en god arbetsmiljö är viktigt är något de flesta idag skriva under på. Däremot är det kanske inte alltid lika solklart vad som egentligen utgör en god arbetsmiljö, hur man uppnår en sådan samt varför man egentligen ska göra det.

Läs mer

Liknande utbildningar