Instructed Person According To The Electrical Safety Instructions – Web Course

Längd
4 timmar
Pris
2 595 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande start se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Engelska
Längd
4 timmar
Pris
2 595 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande start se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Engelska
Från 2 595 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

INSTRUCTED PERSON ACCORDING TO THE ELECTRICAL SAFETY INSTRUCTIONS

Vi är godkända utbildare åt AFA Försäkring

Om ni har kollektivavtal och uppfyller kraven så har ni möjlighet att få upp till 70% av kostnaden subventionerad via ett samarbete mellan LO, PTK och Svenskt Näringsliv. Ansökan om stöd görs till AFA Försäkring. Mer information finnshär.

Om Instructed Person - Webcourse

Kursen vänder sig till den som är icke el-fackkunnig och som ska utföra arbeten där det finns elektrisk fara. För att vistas i dessa miljöer krävs det en medvetenhet och kunskap om de risker som finns och som kan uppstå och kursen ska ge de grundläggande kunskaper som krävs för att arbete ska kunna utföras på ett säkert sätt. Kursen ges på engelska. Vill du istället gå instruerad person på engelska,klicka här.

Syftet med utbildningen Instructed person

Alla deltagare ska efter utbildningen kunna utföra icke elektriska arbeten i miljöer där det finns elektriska riskkällor. Exempel på sådan arbeten är byggnadsarbeten, markarbeten, målningsarbeten, rivningsarbeten, gräsklippning, rengöringsarbeten, fastighetsskötsel m.m.

Kursen Instructed Person syftar också till att deltagarna ska ha en tydligare förståelse över föreskrifterna om säkert elarbete så att de ska kunna arbeta på ett säkert sätt i miljöer där elektriska risker kan uppstå och förbygga el-olycksfall.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande start

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Engelska

Målgrupp

Instructed person vänder sig till arbetare som inte är el-fackkunniga och ska arbeta med icke-elektriska arbeten där de kan uppstå elektriska faror. Exempel på sådan arbeten är byggnadsarbeten, markarbeten, målningsarbeten, rivningsarbeten, gräsklippning, rengöringsarbeten, fastighetsskötsel m.m.

Kursen är också lämplig för chefer, arbetsledare och skyddsombud som behöver ha vissa grundläggande kunskaper om riskerna när man arbetar i elektriska miljöer.

Kursinnehåll

Utbildningen Instructed Person behandlar framförallt följande punkter:

  • Riskhantering

  • Elfaran

  • Säker kommunikation

  • Planering och utförande av arbete

Upplägg

Utbildningen är en streamad digital distansutbildning som kan genomföras på valfri ort när det passar kursdeltagaren. Efter bokning har deltagare 180 dagar på sig att genomföra utbildningen.

Tid & plats

Online

Investering

1 995 SEK exklusive moms/ pers.

Examen, diplom m.m.

Kursintyg som kan skrivas ut direkt efter genomförd utbildning.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Instructed Person According To The Electrical Safety Instructions – Web Course, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kompetensutveckla.se
Paviljongvägen 17
852 40 Sundsvall

Kompetensutveckla.se erbjuder aktuella utbildningar inom arbetsmiljökunskap samt kurser som är till för att höja säkerheten på arbetsplatserna. Våra kurser är alltid genomarbetade och syftet är att kursdeltagarna ska få kunskaper och bra verktyg som dem kan använda i sin dagliga...

Läs mer om Kompetensutveckla.se och visa alla utbildningar.

Highlights