Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskap för sjuksköterskor

Kompetensteamet
Kort om utbildningen
2 dagar
7 180 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-23 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

23-24 september 2019

Detta är ledarskapskonferensen för sjuksköterskor som du inte får missa! Under två kunskapstäta dagar erhåller du den senaste informationen om hur du stärker och utvecklar din roll som ledare. Sveriges mest omtycka och kunniga talare ger dig verktygen för att utveckla dig och ditt team inom gruppdynamik, kommunikation, feedback och hur du leder under ständiga förändringar. Föreläsningar varvas med workshops där du får möjlighet att utbyta värdefull kunskap med sjuksköterskor i ledarposition. Därtill behandlas den högaktuella frågan om hur vi tacklar utmaningarna med arbetsmiljön i vården. Hur skapar vi en fungerande arbetsmiljö där personalen trivs och vill stanna kvar i yrket? Hur kan du som ledare ta hand om din egen hållbarhet?

Plats

Best Western Kom Hotel, Döbelnsgatan 17, Stockholm

Kursinnehåll

  • Hur tacklar vi utmaningarna med arbetsmiljön i vården?
  • Så stärker du ditt ledarskap och effektviserar teamets kommunikation
  • Coachande förhållningssätt – så går du tillväga!
  • Hur kan teamet bättre ge och ta emot feedback?
  • Gruppdynamik – så skapar du ett välfungerande team

Investering

7 180 kr. I priset ingår lunch, förfriskningar och dokumentationsmaterial. Moms tillkommer.

Kursledare

  • Caroline Lornudd,leg. psykolog med en praktisk bakgrund inom företagshälsa och är nu ledarskapsforskare på Karolinska Institutet med inriktning mot arbetsmiljö.
  • Christian Jacobsson,författare, leg. psykolog och docent i psykologi och arbetar som konsult samt som lektor och viceprefekt på psykologiska institutionen vid Göteborgs universitet.
  • Sara Ingvarsson,leg. psykolog och har arbetat med verksamhetsutveckling inom såväl privat som offentlig verksamhet i över 15 år.
  • Johan Berger,coach, föreläsare, handledare och författare inom vård och omsorg samt hälso- ochsjukvård på tema kommunikation och relationer på arbetstid.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap för sjuksköterskor, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kompetensteamet

Kompetensteamet

Kompetensteamet är ett konferens- och utbildningsföretag som sedan starten 2009 har tagit fram och utvecklat konferenser och utbildningar. Genom att alltid utgå från målgruppens behov och efterfrågan skräddarsyr vi programmen, på så sätt vet vi att konferenserna alltid behandlar högaktuella...


Läs mer om Kompetensteamet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kompetensteamet

Box 3096
103 61 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskap för sjuksköterskor!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 253 recensioner.
Alla recensioner för arrangören