Visa utbildning.se som: Mobil

Presentationsteknik (e-kurs 10 licenser)

Kompetens Express Sverige AB
Kort om utbildningen
Egen takt
12 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Vid beställning - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Onlineutbildning i presentationsteknik

Lär dig grunderna i presentationsteknik och retorik med vår e-learning

I tio kapitel får du tips, övningar och korta filmföreläsningar om vad du bör tänka på för att skapa starka presentationer där budskapet verkligen går fram.

Utbildningen är upplagd så att man själv kan välja de delar som är mest intressanta. Varje avsnitt innehåller både film och checklistor. Filmavsnitten är ca. 3-5 minuter långa och ger dig de bästa tipsen i ämnet. Checklistan kompletterar och gör det möjligt att repetera och arbeta vidare. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som vill lära sig mer om retorik och hur det är möjligt att få åhörarna att lyssna med hjälp av en god presentationsteknik.

Kursinnehåll

  • Kommunikationens grunder
  • Retorikens grunder
  • Den röda tråden skapar tydlighet
  • Målgruppsanalys
  • Att förbereda sig för framgång
  • Scennärvaro och kroppsspråk
  • Att kontrollera sin egen stressnivå
  • Dialog och kontakt med de som lyssnar
  • Teknik och hjälpmedel
  • Att förstärka budskap med bild

Upplägg

E-kursen består av korta filmer där du får inspiration, tips och fakta.  I varje kapitel finns även en checklista.  Kursen innehåller även ett arbetsmaterial som du kan jobba vidare med för att skapa bra förutsättningar för din egen situation. Du kan själv välja de delar av kursen som är mest intressant för dig. Total omfattning, ca 1 timme – plus den tid du jobbar med din egen plan.

Tid & plats

E-kurs som genomförs på webben (dator, läsplatta eller smartphone) oberoende av tid och rum. Kan startas vid bekräftad beställning. Licens aktiv 3 månader som standard, längre tid går att beställas. Går även att köpas till eget lärportal/LMS (Learning Management System).

Investering

Minsta beställning 10 licenser (som gäller i 3 månader).

Pris: 12.950 SEK för 10 licenser (1.295 kr/st).

Licenserna är personliga dvs en (1 st.) licens per användare/deltagare/anställd.

Vid längre access än 3 månader, be om offert eller gör intresseanmälan.

Vid köp av e-kursen till egen lärportal eller LMS (Learning Management System), vänligen be om offert eller gör intresseanmälan.

Mat & logi

E-kurs oberoende av tid och rum. Gå kursen på kontoret, hemifrån, på resande fot eller varför inte på stranden. Du fixar själv plats, mat och dryck! 

Erbjudande

Mängdrabatt vid fler än 10 personer 

Våra färdiga e-kurser beställs som enstaka licenser som gäller i 3 månader (minst 10 licenser per beställning). Vid längre access, be om offert.

Köp e-kursen till eget LMS

Du kan köpa loss kursen till er organisation egna lärportal eller LMS (Learning Management System) och välja vilka som får tillgång; alla anställda eller ett urval, exempelvis alla chefer - be om offert.

Anpassa kursen

Vill du anpassa kursen med egen logotype, eller ta bort och lägga till eget innehåll? Givetvis går det bra, kontakta oss för offert eller gör intresseanmälan.

Skräddarsydd e-learning?

Vill du få hjälp att göra en skräddarsydd e-learning inom något annat ämne? Vilken kunskap eller information behöver ni sprida inom organisationen eller externt som en effektiv och pedagogisk e-kurs? Vi kan hjälpa till med manus, pedagogiskt upplägg, filmning, animeringar, skådespelare, textning, röst och översättning, tillgänglighetsanpassning, distribution i lärportal och mycket mer. Be oss om förslag och offert!

Kursledare

Pernilla Silfverhjelm, regissör och utbildare.

Examen, diplom m.m.

E-kursen ger digitalt diplom som går att spara eller skriva ut.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Presentationsteknik (e-kurs 10 licenser), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kompetens Express Sverige AB

E-learning, e-kurs, online eller utbildning på distans kommer in allt mer som en effektiv metod för lärande och kompetensutveckling. Våra e-kurser ger även möjlighet till repetition och anpassning till ditt behov - genomför i egen takt oberoende av tid och...


Läs mer om Kompetens Express Sverige AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kompetens Express Sverige AB

Karlavägen 108
11526 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Presentationsteknik (e-kurs 10 licenser)!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Presentationsteknik (e-kurs 10 licenser) från Kompetens Express Sverige AB, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar