Visa utbildning.se som: Mobil

Skogsindustridagarna

Kiwa Sweden Academy
Kort om utbildningen
2 dagar
7 700 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-03-23 08:30 - Sundsvall
Företagsanpassad utbildning
   
Sundsvall
Svenska
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06

Kursbeskrivning

Skogsindustridagarna 2022 - mötesplatsen för svensk skogsindustri

Mötesplatsen för svensk skogsindustri

Skogsindustridagarna är den självklara mötesplatsen för svensk skogsindustri. Med ökad konkurrens från utlandet och expansion på hemmaplan är såväl utmaningarna som möjligheterna många för pappers- och massaindustrin. På Skogsindustridagarna samlas vi som har skogen närmast hjärtat. Tillsammans formar vi framtiden.Årets seminare har två tydliga teman; det första är textil av skog – trenden som är här för att stanna. Du kommer att kunna lyssna på föredrag från såväl nya och som etablerade anläggningar. Det andra temat är koldioxid– tekniska lösningar samt erfarenheter från anläggningar som jobbar med att bli av med den. Dessutom får du ta del av presentationer av nya anläggningar och stora investeringar.

Nytt för i år!

Nu kan du delta även digitalt, för 2950 kr har du tillgång till Skogsindustridagarna 2022 digitalt. Ni kan även delta som grupp, delta 10 personer för endast 9950kr Anmäl dig här! 

Dagen före seminariet håller vi  kostnadsfria utbildningar för dig som deltar på seminariet, speciellt utvalda för skogsindustrin.  Mer information kommer.

Varför välja Kiwa Sweden Academy?

Distansutbildningar

Bli diplomerad/certifierad

Kursledare med branschexpertis

Tid & plats

Skogsindustridagrana 2022 24-25 mars i Sundsvall

Certifikat

ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Skogsindustridagarna, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kiwa Sweden AcademyKiwa Sweden har mer än 30 års erfarenhet och djup kunskap från arbete inom industrin i norra Europa. Vi har också lång erfarenhet av utbildning och kan därför hjälpa dig att nå dina mål. Vår utbildning baseras på Kiwa Swedens...


Läs mer om Kiwa Sweden Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kiwa Sweden Academy

Neongatan 4B
431 53 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skogsindustridagarna!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 12 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Skogsindustridagarna från Kiwa Sweden Academy, fyll i dina uppgifter: