Visa utbildning.se som: Mobil

Kärnteknikdagarna

Kiwa Sweden Academy
Kort om utbildningen
1 dag
1 995 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Kärnteknikdagarna 2021- Det digitala seminariet du inte vill missa! 

Det årliga mötet om kärnteknik är Sveriges största och mest prestigefyllda kärnkraftkonferens och en händelse som helt enkelt inte kan missas. Dagarna välkomnar såväl nationella som internationella experter och beslutsfattare som arbetar inom industri, verktyg, forskning och utveckling, samt inom politik och administration.

Kursinnehåll

Allmänt
Kärnteknikdagarna 2021 har fokus på effektiva arbetssätt för säker och robust drift. Dagarna samlar experter och föreläsningar inom säkerhet, regelverk, strukturell integritet, material, belastningar samt oförstörande provning och kvalitetssäkring.

Dagarna ger även kärnkraftsindustrin den perfekta platsen och tillfället för att möta och utbyta information och idéer om kärnkraftens roll i dagens föränderliga värld.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kärnteknikdagarna, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kiwa Sweden AcademyKiwa Sweden har mer än 30 års erfarenhet och djup kunskap från arbete inom industrin i norra Europa. Vi har också lång erfarenhet av utbildning och kan därför hjälpa dig att nå dina mål. Vår utbildning baseras på Kiwa Swedens...


Läs mer om Kiwa Sweden Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kiwa Sweden Academy

Neongatan 4B
431 53 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kärnteknikdagarna!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kärnteknikdagarna från Kiwa Sweden Academy, fyll i dina uppgifter: