Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Coaching – Grundutbildning

Khraft AB
Kort om utbildningen
8 dagar
21 450 - 30 920 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-01 18:00 - Stockholm
Sista ansökan: I mån av plats kan det finnas möjlighet att delta efter anmälningsdag.
Distans, Stockholm
Svenska, Engelska
Kommande starter
Distans
21 450 SEK
2021-01-13

Stockholm
28 645 SEK
2020-10-01

Stockholm
30 920 SEK
2021-01-19

Kursbeskrivning

Learn Coaching Fundamental - Steg 1utbildning i coaching (ICF)

Vår övertygelse är att organisationers framgång beror på gott samspel och effektiv kommunikation. Många organisationer idag utbildar sina ledare och medarbetare i de coachande verktygen och metoderna för att möta behoven av förbättrad kommunikation.

Learn Coaching är en kvalitativ utbildningsaktör i coaching, vi har jobbat med ledarskapsutveckling, coachning, coachträning och ledarstöd i över 20 år.

Learn Coaching tränar dig i coachningens kärnkompetenser (ICF) och verktyg. Du får utveckla ditt coachande ledarskap och med ökad självinsikt och tillit till din egen förmåga och andras. Learn Coaching Fundamentals ger dig grunderna i professionell coachning och möjlighet till internationell certifiering.

Vi har valt att ta med delar som vi vet är betydande för att coachkompetenserna ska komma till sin fulla rätt såsom självledarskap, systemteori och värderingsbaserad coaching, bland annat. Vi delar med oss av våra bästa tips och erfarenheter och vår ambition är att erbjuda dig en utbildning i framkant!

Välkommen med din ansökan!

Jenny Bergh och Toril Nygreen Grave

Så här sa tidigare deltagare Emma Ullberg

Vad är det viktigaste du tar med dig från Learn Coaching Kursen? 

 ”En otrolig resa i den egna personliga utvecklingen och insikter om kraften i coaching och att jag kan behärska det!”
Föreläsarna är engagerade, professionella, generösa och måna om kursdeltagarnas utveckling och framtid. Jenny och Toril är äkta role models för coacher och det har varit en förmån att få delta på deras kurs Learn Coaching!

Kursen har ett tydligt fokus, väldisponerat upplägg och mycket praktik och feedback varvat med exemplifieringar från ledarna gör att det är ett konstant lärande under hela kursen.

Coaching är ett oerhört kraftfullt verktyg och jag vill rekommendera kursen till alla som i någon form jobbar med att leda människor eller bara vill förstå mer om sig själv och utvecklas på ett personligt plan.

Emma Ullberg, Consultant - Teamlead, ScrumMaster, Teamcoach

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Vi riktar oss till dig som arbetar med människor och vill utvecklas i förmågan att leda och coacha individer.

Våra deltagare är HR-folk, konsulter, ledare, lärare, forskare, chefer och blivande coacher.

Kursinnehåll

  • Självledarskap
  • Samtalsmetoder och verktyg för det coachande ledarskapet såväl som för coachen.
  • Etik
  • ICFs 11 kärnkompetenser i coaching (från 2021 de nya 8 kärnkompetenserna)
  • Coachens lyssnande och frågeteknik samt användande av intuition och självbehärskning
  • Coachpraktik och personlig feedback
  • Personlig utveckling
  • Värderingsbaserad coaching. Kalibrera din personliga kompass och lär dig hur du kan hjälpa organisationer och individer att skapa sin egen inre kompass.

Video

Fortsatta studier

Vill du fortsätta utvecklas inom coachning?

Vill du certifiera dig hos International Coach Federation?

Då rekommenderar vi att gå Learn Coaching Advanced efter din grundutbildning. 

Grundutbildningen hos oss ger dig tillräckligt med utbildningstimmar (70h) för att söka International Coach Federations första certifiering, Associated Certified Coach (ACC) Men för alla som vill arbeta med coaching bör man ha siktet inställt på en Professional Certified Coach (PCC) Den erhåller du efter genomförd LEARN COACHING ADVANCED förutsatt att du genomfört dina praktiktimmar i coaching.

MENTORCOACHING

Vi erbjuder både mentorcoaching till dig som önskar fortsätta utvecklingen inom coachingen och development session som du kan läsa mer om här nedan. Mentorcoaching är 10 samtal med en erfaren coach som ger dig mentorskap utifrån att ha lyssnat på din coaching. Utifrån ICF Kärnkompetenser får du i samtalaet arbeta med mentorcoachen kring hur du kan utvecklas vidare. I våra Mentorcoachpaket ingår 3 individuella samtal och 7 timmar som görs i grupp. Till de tre individuella samtalen har du spelat in och transkriberat en coachingsession som du genomfört med en klient. Materialet går mentorcoachen igenom inför mentorcoachsamtalet och utifrån det samtalar ni samt gör en utvecklingsplan.

DEVELOPMENT SESSION

Är för dig som vill få en återkoppling på din coaching för att se hur du ligger till i coachingen. Du har coachat ett tag sedan du gick coachkurs och behöver lite ny inspiration och återkoppling. Du köper ett DSpaket spelar in din coaching skickar inspelningen till en av våra Coachinstruktörer. Du får ett 40 minuters samtal kopplat till ICFs kärnkompetenser med information om styrkor och utvecklingsområden i din coaching.

ALUMNI & FRIENDS

Event och utbildningsdagar du och dina vänner är varmt välkomna till för inspiration, kunskap och nätverk.

Att vara medlem i Alumni kostar inget i samband med event och utbildningsdagar kan det vara en kostnad för att täcka utgifter.

Upplägg

Hos oss blandas teori, praktik och reflektion. Vi tränar dig i ICFs 11 kärnkompetenser. Vid avslutad kurs kan du kalla dig Diplomerad Coach samt söka den internationella certifieringen Associated Certified Coach (ACC). För Coachdiplomet krävs att man fullgör alla moment under utbildningstiden . 

Du lär dig ett nytt förhållningssätt som ökar kommunikationen, skapar tydlighet, lärande och utveckling. Vid avslutad utbildning har du en rik verktygslåda och ett förankrat förhållningssätt som coach. Professionell coachning används framgångsrikt som ett ledarverktyg i en mängd branscher idag allt från skola, inom sälj till industri.

Våra instruktörer är medlemmar och certifierade hos ICF och vi sätter stort värde på vår branschorganisation som aktivt arbetar med att kvalitetssäkra coachningen i Sverige men också globalt.

Med anledning av Covid - 19: Vi begränsar våra grupper till max 12 personer, använder lolkaler som tillåter rekommenderat avstånd. Ventilerar lokaler och tar pauser. Handsprit och möjligheter till handtvätt. Förtäring sker i enlighet mer FHM s rekommendationer.

Tid & plats

Fika LångholmenDatum 2020

Modul 1: 14-15/9 Modul 2: 5-6/10

Modul 3: 2-3/11  Modul 4: 30/11-1-/12

Virtual sessions: kl 18.00-20.00 följande datum

10/9, 1/10, 29/10, 26/11 och 10/12

Plats: 

Långholmen konferens, Stockholm.

Investering

HÖSTEN 2020 har vi HÖSTKAMPANJPRIS  28 645 kr exkl moms

(Ordinarie pris 30920 kr ex moms)

Delbetalning går att ordna.


Varmt välkommen med din ansökan! 

Mat & logi

Våra utbildningar hålls på Långholmen Hotell och Konferens med några få undantag.

Det tar väl hand om oss med fantastiskt fin lunch på värdshuset. Både för och eftermiddag serveras Långholmens fantastiska fikabuffé där du hittar något och  lite till för alla smaker.

Boende

Långholmen erbjuder boende på plats i hotellet eller vandrarhemmet. Många av våra deltagare har genom åren uppskattat att bo på plats, inte minst för den extra tid i reflektion som det ger. Ett andningshål i vardagen.

Boende ingår inte i kursavgiftenLångholmen

Erbjudande

HÖSTEN 2020 har vi HÖSTKAMPANJPRIS  28 645 kr exkl moms

(Ordinarie pris 30920 kr ex moms)

Med anledning av Covid - 19: Vi begränsar våra grupper till max 12 personer, använder lolkaler som tillåter rekommenderat avstånd. Ventilerar lokaler och tar pauser. Handsprit och möjligheter till handtvätt. Förtäring sker i enlighet mer FHM s rekommendationer.

Kursledare

Jenny Bergh

PCC, Exec. Coach och erfaren instruktör, konsult och utbildare. Erkänd för sitt ledarskap såväl som pedagogiska förmåga.

Toril Nygreen Grave

PCC, Exec. Coach och erfaren instruktör, utbildar med rykte om sig att vara tuff och rak.

Läs gärna mer om oss på khraft.se och learncoaching.org

Examen, diplom m.m.

Learn Coaching Kursintyg

Diplomerad Coach och möjlighet att söka Associated Certified Coach (ACC) hos International Coach Federation

Learn Coaching är en Accredited Coach Training Program (ICF). Det innebär att vi är en av en handfull coachutbildare i  Skandinavien som har ICFs förtroende att examinera coacher inför certifiering hos ICF.

Certifikat

ACC – Associate Certified Coach

ACC står för Associate Certified Coach och är den första av de tre nivåerna. Om du vill bättra på din coachkompetens kan en certifiering på ACC-nivå vara något för dig.

Läs mer om ACC – Associate Certified Coach

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coaching – Grundutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner.

Ninetta Edelsgren, Svenska kyrkan
(5)
En mycket bra utbildning med kompetenta kursledare, som varvar praktiska övningar och samtal. Rekommenderas varmt!
Jenny Bergh Kommentar:
Hej Ninetta

Tack för din fina recension av vår Coachutbildning.
Glada att du valde oss som aktör.

Med vänlig hälsning
Cathrine Enqvist
(4)
Min upplevelse av kursen är mycket positiv. Och såhär halvvägs in i kursen börjar få insikter om verktyg och coachens roll, gör att jag förstår mer kursens ram/ innehåll och upplägg. Det jag kan önska är att få mer tydligt i start av kursen, att det beskrivet tydligare ramen/ strukturen av coachutbildnibgen: ett hur och varför av upplägget. Jag...
Jenny Bergh Kommentar:
Tack för recensionen, vi är så glada att du tycker om vår utbildning och har landat i den. Värdefull input om uppstarten det tar vi till oss och tittar på, återkopplar till dig Cathrine över telefon om hur vi kan bli bättre där, vill gärna höra mer om det. Reflektionstiden är viktig och en härlig upplevelse oavsett årstid i vår kursmiljö....
Visa mer
Andreas Nilsson
(5)
Kursen handlar om att lära sig grunderna i coaching vilket innebär att den utmanar mig som person och mina föreställningar om mig själv samtidigt som den inspirerar och lockar till arbete. Den har från första träffen utvecklat mig i mitt sätt att förhålla mig till andra människor, inte minst mina medarbetare. Lärarna är mycket kompetenta, närvar...
Jenny Bergh Kommentar:
Tack Andreas

Vi är väldigt glada över att du valt att gå vår utbildning och vilken utveckling vi skapar tillsammans!

Visa mer

Khraft AB

Khraft AB

Med coaching som verktyg

KHRAFT startade redan 2004 som en sidoverksamhet som idag vuxit till en verksamhet med tre ben: Utbildning, Coaching och HR-partner. Vi har lång erfarenhet inom respektive område och våra konsulter är alla seniora och med en bredd av olika inriktningar...


Läs mer om Khraft AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Khraft AB


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 23 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar