Visa utbildning.se som: Mobil

KBT-utbildarna VIFI AB

KBT-utbildarna 

KBT-utbildarna är ett nystartat företag med mångårig erfarenhet av KBT-utbildning, både i klassrum och på nätet. Företaget startades med målsättningen att erbjuda något som skiljer sig från andra svenska distansutbildningar i KBT. Vi vill inte ändra vad man lär ut, utan hur man gör det. Vårt mål är att göra KBT lättillgängligt och spännande genom att använda vår utbildningsportals möjligheter till fullo, samtidigt som vi behåller kvalitet och legitimitet.

Våra utbildningars studieform varierar från rena onlineutbildningar till ”blended learning” där vi mixar inlärning via vår utbildningsportal, litteratur och klassrumsföreläsningar. Vi arbetar ständigt mot att så stor del av inlärningen som möjligt skall ske i vår utbildningsportal via nätet.

Fördelarna med att utbilda sig online är många. Du bestämmer när du vill studera och blir på så sätt mer flexibel. Du har tillgång till utbildningsmaterialet var du än befinner dig. Du kan diskutera och ställa frågor om utbildningen med utbildare och andra deltagare direkt via vår chat. Du kan studera på den plats du trivs bäst i lugn och ro utan att bli distraherad av andra. Studier visar att inlärningstiden är kortare vid onlineutbildning än vid traditionell utbildning.

Vår utbildningsledning har en gedigen akademisk kompetens och mångårig erfarenhet av att bedriva KBT-utbildning, idrottspsykologisk utbildning, handledning, kliniskt arbete och coaching.

Visa alla utbildningar med KBT-utbildarna

Utbildningar

Onlineutbildning
Vård
Psykoterapi / KBT Längd Pris Ort Snittbetyg
1-årig utbildning i KBT 2 terminer 18 500 SEK Distans
Grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning (Steg 1) 4 terminer 74 000 SEK Distans
Orienteringsutbildning i KBT 5 veckor 1 950 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med KBT-utbildarna och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

KBT-utbildarna

Olaus Petrigatan 6
115 34 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från KBT-utbildarna, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera KBT-utbildarna!