Scandinavian Institute for Evidence Based Psychology AB

i Stockholm (+ 2 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

Välkommen till SIEP Institute

SIEP Institute (Scandinavian Institute for Evidence Based Psychology AB) är en utbildningsinstitution som grundades 2018. Vårt främsta mål är att erbjuda utbildningar som bygger på evidensbaserad psykologi. Varje aspekt av våra utbildningar är kopplad till den senaste kliniska forskningen inom psykoterapi.

Värdegrund

På SIEP Institute värdesätter vi en utbildningskultur som präglas av värme, engagemang och omtanke kring såväl kunskap som våra studenter. Vi uppmuntrar dig som elev att engagera dig och utveckla din kreativitet när du ska hitta din unika terapeutiska stil och tillämpa behandling.

Utbilda dig på distans

Vi håller våra utbildningar aktuella genom att kontinuerligt samarbeta med internationellt erkända forskare och kliniker. Detta gör att vi alltid befinner oss i framkant när det gäller att förmedla kunskap inom psykologi och psykoterapi. Samtliga av våra utbildningar sker på distans, vissa endast online och vissa med ett fåtal fysiska träffar per termin. Det gör att vi kan välkomna ett ökande antal studenter från olika delar av världen. Genom våra interaktiva lösningar kan du som student studera på distans och fortfarande få lika hög kvalitet på utbildning och handledning som om vi satt i samma rum.

SIEP Institute's utbildare

Våra utbildare är legitimerade psykoterapeuter och/eller psykologer med mångårig erfarenhet av utbildning, forskning, handledning och kliniskt arbete. En av våra mest framstående utbildare och delägare är JoAnne Dahl som är Professor Emerita i psykologi och pionjär inom ACT. JoAnne har lång erfarenhet av forskning, utbildning och handledning och har arbetat som forskare, kliniker och professor vid Uppsala Universitet.

Certifierad utbildning

SIEP Institute’s Grundläggande psykoterapiutbildning (Steg 1 KBT) är granskad och certifierad av sfKBT (Svenska föreningen för kognitiv beteendeterapi). En kvalitetsstämpel som vi är mycket stolta över.

Varmt välkommen till SIEP Institute – när du vill utvecklas inom psykoterapi, KBT och ACT.

Visa alla utbildningar med Scandinavian Institute for Evidence Based Psychology AB

Utbildningar

Utbildning
Vård
Psykologi Längd Pris Ort Snittbetyg
Ettårig KBT utbildning 1 år Från 18 000 SEK Distans
5,0 (1)
Grundläggande psykoterapiutbildning (KBT Steg-1) 4 terminer Från 119 600 SEK Distans
4,0 (1)
Orienteringutbildning i KBT 5 veckor Från 1 800 SEK Distans
4,0 (1)

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Scandinavian Institute for Evidence Based Psychology AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Scandinavian Institute for Evidence Based Psychology AB

Edövägen 2
132 30 Stockholm

Tel: 070 985 01 36
Mobil 070 663 43 45

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
4/5
C
08 dec 2022

Lärorik och utvecklande utbildning, både professionellt och privat, främst inriktad på processbaserat arbete och ACT. Utbildningen passade bra för studier helt på distans, men...

Visa mer
5/5
Linda Nord
07 feb 2020
Rekommenderas

Jag tycker kursen var lärorik och pedagogisk. Jag har fått en bättre förståelse för vad KBT innebär och lämnat en del fördomar bakom mig. Jag är glad att jag tog denna kurs.

5/5
Anna
21 jul 2019
KBT-steg 1

Bra upplägg, intressanta föreläsningar och kunnig handledare

Highlights