Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Recensioner av KBT teamet

Snittbetyg: 4,9
Skriv en recension
57 Recensioner
Sortera:
Fredrik Månsson
26 maj 2022
5,0
En givande utbildning som ger en bred och grundläggande förståelse av KBT. Många delar går att tillämpa inom andra områden än terapi.
Therese Holmström
06 jan 2022
3,0
Bra material. Dålig återkoppling vilket är a och o i en digital utbildning. Proven var inte alltid korrekta vilket är förvirrande. Hade gärna fått ett hemskickat riktigt dipl...
Visa mer
AD
11 dec 2021
5,0
Väldigt nöjd med utbildningen, den har varit väldigt givande och lärorik. Bra upplagt och man har lärt sig mycket nytt.
Kursdeltagare
02 okt 2021
5,0
Måste verkligen säga att hittills tycker jag att det är en otroligt bra och givande utbildning!
Kursdeltagare
19 sep 2021
5,0
Jag vill tillägga att jag trivs med utbildningen och upplägget och får många uppslag å nya tankegångar. Vokabulären är helt annorlunda än där jag kommer ifrån. Jag kan sitta lä...
Visa mer
ML
28 jul 2021
5,0
Portalen är ju en guldgruva med bra material både utbildningsmässigt men också som uppslagsverk när man har en ny kontakt som man funderar kring. Ovärderligt.
JM
16 jun 2021
5,0
tack för en bra utbildning, det har varit både roligt och utmanande, har lärt mig mycket och blandning med teori och praktik har varit extra utvecklande.
Jolanda Mellström
13 jun 2021
5,0
Har varit en bra utbildning, både teoretisk del och praktisk del. Lärorikt med bra föreläsare, utbildningsportal och handledare.
CE
11 jun 2021
4,0
Tack för bra material.
AL
08 jun 2021
5,0
5 av 5
EB
08 jun 2021
5,0
5 av 5
ML
08 jun 2021
5,0
Jag är supernöjd med allt och tackar verkligen får att jag fick kontakt med dig och kunde genomföra denna utbildning.
AL
08 jun 2021
5,0
Tack så mycket och tack för en intressant och värdefull utbildning 😊
EB
08 jun 2021
5,0
Tusen tack för detta lärorika år.  ;-)
ML
07 jun 2021
5,0
Jag är supernöjd med allt och tackar verkligen får att jag fick kontakt med dig och kunde genomföra denna utbildning.
ML
07 jun 2021
5,0
Jag är supernöjd med allt och tackar verkligen får att jag fick kontakt med dig och kunde genomföra denna utbildning.
PW
29 maj 2021
5,0
Tacksam för den tid du tagit dig och att kursen och materialet hållt hög kvalitet och varit mycket lärorik.
JM
20 apr 2021
5,0
Tack för två bra föreläsningsdagar, det var mycket lärorikt!
ML
16 apr 2021
5,0
Jag vill bara tacka för två väldigt bra och intressanta föreläsningsdagar!
AL
12 feb 2021
5,0
Tack för trevligt bemötande.
JH
10 dec 2020
5,0
Stort tack och tack för en otroligt bra och givande utbildning 😊
MR
10 dec 2020
5,0
tack för denna utbildning du är en underbar lärare.
AKH
10 dec 2020
5,0
Tack för intyget och tack för en intressant utbildning.
JH
10 dec 2020
5,0
Stort tack och tack för en otroligt bra och givande utbildning
MR
10 dec 2020
5,0
tack för denna utbildning du är en underbar lärare.