Visa utbildning.se som: Mobil

KBT Teamet

KBT Teamet startades 2005 och är ett företag med mångårig erfarenhet av KBT-utbildning, både i klassrum och på nätet. Vår utbildningsledning har en gedigen akademisk kompetens och 40 års erfarenhet av att bedriva KBT-utbildning, handledning och kliniskt arbete inom många områden och till flertal olika grupper. Detta innebär att vi erbjuder utbildningar med inte enbart hög akademisk kompetens utan även den bästa kliniska kompetensen där du lär dig hantverket.

Företaget har sedan 2009 utvecklat att erbjuda svenska distansutbildningar i KBT för att ge fler möjlighet till utbildning inom KBT och förändra pedagogiken för inlärning. Målet är att göra KBT lättillgängligt och spännande genom att använda vår utbildningsportals möjligheter till fullo, samtidigt som vi behåller kvalitet och legitimitet.

Våra utbildningars studieform varierar från rena onlineutbildningar till ”blended learning” där vi mixar inlärning via vår utbildningsportal, litteratur och klassrumsföreläsningar. Vi arbetar ständigt mot att så stor del av inlärningen som möjligt skall ske i vår utbildningsportal via nätet.

Fördelarna med att utbilda sig online är många. Du bestämmer när du vill studera och blir på så sätt mer flexibel. Du har tillgång till utbildningsmaterialet var du än befinner dig. Du kan diskutera och ställa frågor om utbildningen med utbildare och andra deltagare direkt via vår chat. Du kan studera på den plats du trivs bäst i lugn och ro utan att bli distraherad av andra. Studier visar att inlärningstiden är kortare vid onlineutbildning än vid traditionell utbildning.

Tid för "Öppet Hus" och zoom är inlagt på hemsidan kbtt.se /startsidan för frågor om våra utbildningar.

Vad gör att du skall välja vår utbildning:

Du behöver ställa dig fråga: Vill jag arbeta för att få en möjlighet att kunna förstå en klients kliniska bild och förstå hur jag kan påverka detta eller vill jag enbart klara mig och få ett intyg. Anledning att jag säger detta är att det finns idag allt för många som har större fokus på att få dig som deltagare än att få dig gå igenom med en hög kompetens. Med andra ord det finns mer eller mindre seriösa utbildare. De som är seriösa har i stort sett samma upplägg i denna utbildning sedan många år tillbaka. 

Utbildningsansvarig i KBT Teamet, som ansvarar för kvalitén på innehåll och pedagogik, har en lång erfarenhet av genomföra KBT utbildningar, en lång och bred klinisk erfarenhet av klient arbete samt har förläst det mesta inom KBT i över 30 år, på olika nivåer nationellt likväl som internationellt. Detta präglar innehåll och genomförandet av kunskapen.

Det finns ingen översyn avseende privata utbildningar och därför kan man i denna "djungel" enbart utgå från kunskapsnivån kliniskt och akademiskt från Utbildningsansvarig som är den som ansvarar för dessa delar.

Den kliniska erfarenheten hjälper att ge kunskap utöver vad litteraturen kan ge. Du behöver kunna ställa frågor och få svar på dessa till någon med lång klinisk erfarenhet.

Avseende Utbildningshandledning som är en viktig del i Grundläggande Psykoterapi utbildningen behöver man vara medveten om att det är ett "hantverk" som skall läras in och därav behöver man var på plats med sin handledare. Det är många moment som kräver fysiks interaktion med handledaren utöver vad som kan ges digitalt. För att man skall bli en bra "KBT.are" på denna nivå, är detta en en av de viktigaste delarna. Därav är det oxå viktigt att ha akademisk kunniga handledare med lång kliniks erfarenhet. 

Det kan vara klokt att se: kbt.nu och BTFs hemsida där man kan läsa något om deras riktlinjer för den Grundläggande Psykoterapiutbildningen.

Datum för Öppet Hus och frågor om utbildningar:

15 nov 2021,     kl 19.15 -19.45

16 dec  2021,     kl 18.30 -19.00

10 jan  2022,     kl 18.30 -19.00

Visa alla utbildningar med KBT teamet

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Vård
Psykoterapi / KBT Längd Pris Ort Snittbetyg
1-årig utbildning i KBT 2 terminer Från 17 400 SEK Distans
4,9 (29)
1-årig utbildning i KBT, Intensivläsning 2 terminer på 1 termin Från 17 400 SEK Distans
Grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning (Steg 1) 4 terminer Från 30 500 SEK Distans
4,9 (15)
Orienteringsutbildning i KBT Från 1 500 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med KBT teamet och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

KBT teamet

Olaus Petrigatan 6
115 34 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 44 recensioner.

Jolanda Mellström
Har varit en bra utbildning, både teoretisk del och praktisk del. Lärorikt med bra föreläsare, utbildningsportal och handledare.
ML
Jag är supernöjd med allt och tackar verkligen får att jag fick kontakt med dig och kunde genomföra denna utbildning.
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 44 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från KBT teamet, fyll i dina uppgifter: