Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

KBT Teamet

KBT Teamet startades 2005 och är ett företag med mångårig erfarenhet av KBT-utbildning, både i klassrum och på nätet. Vår utbildningsledning har en gedigen akademisk kompetens och 40 års erfarenhet av att bedriva KBT-utbildning, handledning och kliniskt arbete inom många områden och till flertal olika grupper. Företaget har sedan 2009 utvecklat att erbjuda svenska distansutbildningar i KBT för att ge fler möjlighet till utbildning inom KBT och förändra pedagogiken för inlärning. Målet är att göra KBT lättillgängligt och spännande genom att använda vår utbildningsportals möjligheter till fullo, samtidigt som vi behåller kvalitet och legitimitet.

Våra utbildningars studieform varierar från rena onlineutbildningar till ”blended learning” där vi mixar inlärning via vår utbildningsportal, litteratur och klassrumsföreläsningar. Vi arbetar ständigt mot att så stor del av inlärningen som möjligt skall ske i vår utbildningsportal via nätet.

Fördelarna med att utbilda sig online är många. Du bestämmer när du vill studera och blir på så sätt mer flexibel. Du har tillgång till utbildningsmaterialet var du än befinner dig. Du kan diskutera och ställa frågor om utbildningen med utbildare och andra deltagare direkt via vår chat. Du kan studera på den plats du trivs bäst i lugn och ro utan att bli distraherad av andra. Studier visar att inlärningstiden är kortare vid onlineutbildning än vid traditionell utbildning.

Visa alla utbildningar med KBT teamet

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildningpåverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Vård
Psykoterapi / KBT Längd Pris Ort Snittbetyg
1-årig utbildning i KBT 2 terminer Från 17 400 SEK Distans
4,6 (9)
Grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning (Steg 1) 4 terminer Från 114 000 SEK Distans
4,8 (5)
Orienteringsutbildning i KBT Från 1 500 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med KBT teamet och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

KBT teamet

Olaus Petrigatan 6
115 34 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 14 recensioner.

Solin
(5)
Väldigt bra studieupplägg och balans på teori och klientarbete. Föreläsningarna har varit intressanta och lärorika. Handledningen av Elizabeth Ekman har varit mycket pedagogisk och utvecklande. Rekommenderar varmt utbildningen
JVE
(5)
En bra utbildning som gett mig mycket ! Tack för feedback och snabb rättning.
A-Hälsan AB
(4)
Har fått ny kunskap och kompetens som jag kommer ha stor nytta av i mitt arbete. Bra med handledningen, bra föreläsare. Har gått bra att läsa utbildningen på distans med portalen som plattform.
Intresseanmälan

För att få mer information från KBT teamet, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 14 recensioner.