Visa utbildning.se som: Mobil

KBT Teamet

KBT Teamet startades 2005 och är ett företag med mångårig erfarenhet av KBT-utbildning, både i klassrum och på nätet. Vår utbildningsledning har en gedigen akademisk kompetens och 40 års erfarenhet av att bedriva KBT-utbildning, handledning och kliniskt arbete inom många områden och till flertal olika grupper. Detta innebär att vi erbjuder utbildningar med inte enbart hög akademisk kompetens utan även den bästa kliniska kompetensen där du lär dig hantverket.

Företaget har sedan 2009 utvecklat att erbjuda svenska distansutbildningar i KBT för att ge fler möjlighet till utbildning inom KBT och förändra pedagogiken för inlärning. Målet är att göra KBT lättillgängligt och spännande genom att använda vår utbildningsportals möjligheter till fullo, samtidigt som vi behåller kvalitet och legitimitet.

Våra utbildningars studieform varierar från rena onlineutbildningar till ”blended learning” där vi mixar inlärning via vår utbildningsportal, litteratur och klassrumsföreläsningar. Vi arbetar ständigt mot att så stor del av inlärningen som möjligt skall ske i vår utbildningsportal via nätet.

Fördelarna med att utbilda sig online är många. Du bestämmer när du vill studera och blir på så sätt mer flexibel. Du har tillgång till utbildningsmaterialet var du än befinner dig. Du kan diskutera och ställa frågor om utbildningen med utbildare och andra deltagare direkt via vår chat. Du kan studera på den plats du trivs bäst i lugn och ro utan att bli distraherad av andra. Studier visar att inlärningstiden är kortare vid onlineutbildning än vid traditionell utbildning.

Vad gör att du skall välja KBT Teamet:

Utbildningsansvarig som ansvarar för kvalitén på innehåll och pedagogik, har en lång erfarenhet av genomföra KBT utbildningar, en lång och bred klinisk erfarenhet av klient arbete samt har förläst det mesta inom KBT i över 30 år, på olika nivåer nationellt likväl som internationellt. Detta präglar innehåll och genomförandet av kunskapen.

Visa alla utbildningar med KBT teamet

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Vård
Psykoterapi / KBT Längd Pris Ort Snittbetyg
1-årig utbildning i KBT 2 terminer Från 17 400 SEK Distans
4,8 (17)
1-årig utbildning i KBT, Intensivläsning 2 terminer på 1 termin Från 13 920 SEK Distans
Grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning (Steg 1) 4 terminer Från 30 500 SEK Distans
4,9 (8)
Orienteringsutbildning i KBT Från 1 500 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med KBT teamet och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

KBT teamet

Olaus Petrigatan 6
115 34 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 25 recensioner.

AL
(5)
Tack för trevligt bemötande.
JH
(5)
Stort tack och tack för en otroligt bra och givande utbildning 😊
MR
(5)
tack för denna utbildning du är en underbar lärare.
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 25 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från KBT teamet, fyll i dina uppgifter: