Visa utbildning.se som: Mobil

Hur hantera komplexa assistansuppdrag?

Kaustik AB
Kort om utbildningen
1 dag
4 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-05-19 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Alla assistansanordnare har nog träffat på assistansuppdrag som är komplexa att hantera. Den här kursen vill visa de möjligheter som finns för att förtydliga och analysera de verktyg du behöver för att kunna leverera en kvalitativ assistans. Hur kan vi förebygga i stället för att akut avsluta assistansuppdrag? Du får möjlighet att byta erfarenheter med andra och ta del av olika situationer som kursledaren upplevt i arbetet som personalchef, rådgivare och handledare.

Målgrupp

Kursen vänder sig till verksamhetschefer, HR personal och den som arbetar med anordnarens kundkontakter. Utbildningen riktar sig till både privat och offentlig verksamhet.

Kursinnehåll

Några av de områden som berörs under dagen

  • Vad är god kvalitet i assistansen och vem bestämmer det?
  • Skillnaden mellan problem och dilemma
  • Att vilja hjälpa och ta ansvar för någon annan
  • Empatins skuggsida
  • Dilemmat självbestämmande och gränssättning
  • Från komplext och intrasslat till konstruktivt och stödjande
  • Handlingsplan för att gå vidare?

Tid & plats

Stockholm 19 maj

Utbildningen är en heldagsutbildning mellan kl 9.00-16.30. Utbildningen hålls i Kaustiks konferenslokaler på Kammakargatan 22 i Stockholm.

Kursledare

Suzanne Elmqvist lever med assistans och har gedigen erfarenhet av att arbeta med assistansfrågor. Hon har tidigare arbetat som personalchef på ett assistanskooperativ och driver nu företaget SE Möjligheter med inriktning på chefscoaching och handledning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hur hantera komplexa assistansuppdrag?, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kaustik AB

Kaustik AB

Kaustik Akademi -Kompetensutveckling, i både teori och praktik, med möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra inom branschen. Kaustik AB är ett IT- och kunskapsföretaget inom personlig assistans och omsorg. Utbildningarna erbjuds alla som verkar inom dessa branscher, både privata och offentliga...


Läs mer om Kaustik AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kaustik AB

Heurlins Plats 1 A
413 01 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Hur hantera komplexa assistansuppdrag?!
Mer inom området